0.39ms ping 948 dl 176 upŠta vam trenutno kaže speedtest ka SBB serveru?
p. s. Od juče posle podne mrtav je i ZLOrion speedtest.net server![]()
Zvao sam ih, dali su mi lozinku a u međuvremenu mi je stigao i papirni račun u poštansko sanduče. Doduše nula dinara jer imam prvi mesec besplatno.
Zanimljivo, kod mene u kraju nikada nikome nije stigao račun niti bilo šta drugo od njih u papirnom formatu.
Možda je do grada/mesta.
A koji ruter je u pitanju?Pa da, to je huawei. On radi, ali mu je slab wifi. Ja imam i drugi net gde mi je wifi full, kao na kablu, ali je i drugi ruter.
Prekoči gaali bas sam hteo da hap ac2 koristim kao ruter.
https://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=2&t=153988
Zakonska obaveza.@zojape
Kako ZLOrion nije mrzelo da štampa račun i šalje u koverti za dug od 0,00 RSD, pa sam papir ih košta više od togaoni sa ovim ništa ne naplate. 😆... Kakvi genijalci, mada i ostali operateri isto rade kad štampaju za 1RSD. 😃
Može li se znati koje selo je u pitanju?E ovako,cini mi se da orion siri opticku mrezu u mom selu.Ukopali su bandere u utorak,zavrsavaju se kod moje kuce,koja sreca.
Mene zanima koliko ce im trebati da to potpuno zavrse i koliko im treba da mi uvedu u kucu kad se budem prijavio za to.
Koristimo onaj orion wifi internet od 2014,mozete zamisliti patnju.Od tada pricam kad ce da nam uvedu neke zice.Uzecu onaj classic paket.
Pa to sam cuo od tate posto je on pitao radnike sta to kopaju. A i pomislio sam da je Orion zbog toga sto optika postoji u susednom selu vec nekoliko godina i uglavnom vidjam Orion sluzbena vozila. Sad sam bio do te bandere i ta poslednja bandera se zavrsava tamo gde je godinama stojao onaj betonski stub za telefonski kabl,nikad nije bio koriscen,poslednji put je bila vojska ‘99 da nesto vide i od tada niko nista nije uradio.Orion nigde nije postavljao bandere nego jaši po EPS banderama. Proveri ti sa upućenijim u selu da to nije ustvari Supernova.
Jasenak,opstina ObrenovacMože li se znati koje selo je u pitanju?
moze ali moras da platis iskroiscene mesec po ne povlascenim cenama u prevodu dodje ti na istoDa li se može raskinuti prevremeno ugovor bez plaćanja preostalih meseci pretplate?
pa koristim archer c50 i po nekad i tendu F9 koja je jos jaca.A koji ruter je u pitanju?
Da li se može raskinuti prevremeno ugovor bez plaćanja preostalih meseci pretplate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari