Ne prizivaj mi nesrećuPolako, biće![]()
Ja sam za sad zadovoljan Orionom, mada sam tu tek nekih mesec dana. U mom kraju Niša, za sad sve funkcioniše OK, ali im dajem fore da će biti problema u nekoj budućnosti.Stvar je prosta: usluga mi u ovom trenututku daje najviše za uložen novac, od onih koje su mi dostupne da biram. Da je sve drugo isto već sama činjenica da Supernova sve trpa na CG-NAT je dovoljna da prelomi na stranu ZLOrion. Dakle od svih zla koja imam na meniju to je kad se sve sabere i oduzme najmanje zlo u idealnim okolnostima i to je to.
Ponovo širiš dezinformacijukoje ima 60k stavku u ugovoru koje nikome nisu naplatili
Kako opet i kako dezinformaciju ?Ponovo širiš dezinformacijuA pride si ovako generalno jako duhovit i vickast.
@CAMOPEJB Ne, Ministarstvo "od 3 'T'" je donelo Rešenje o povredi kolektivnog interesa potrošača br. 330-00-00086/2020-11 dana 02.04.2021., čime je tu priključnu taksu okarakterisalo kao nepravičnu i naložilo Orion telekomu da u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu Rešenja prekine sa primenom nepravičnih ugovornih odredbi.
Ne moze to vise, moras njih da zoves za sifru. Probaj da ukucas default sifru za wifi koju su ti dali, meni je bila ta.Je l zna neko koja default sifra na Eltex-ima?
Znam da je pre bilo nesto user/user
username: userNe moze to vise, moras njih da zoves za sifru. Probaj da ukucas default sifru za wifi koju su ti dali, meni je bila ta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari