Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je glumačka postava baš loša.
Pogledao sam za sada dve epizode samo ali ne znam, likovi mi baš neubedljivo deluju.
Daj joj sansu do kraja pa ces mi reci kakav si ti dojam dobio. Da ne ostavljam sada spojlere ovde. Kazem na trenutke mi je bili super, pogotovo ono prebacivanje radnje na nekoliko vremenskih perioda.
Cim vidim da ce neka nasa serija imati vise od jedne sezone ja znam da ce mi to biti nit smrdi ni ti mirise.

Sto se tice tice NF ja sam rekao da tamo nema sta da se pogleda vise, ima sada od 01.10 dva filma koja sam obelezio kao Oats.
Tacno NF ne treba gledati mesec dana pa onda opet uplatiti.
Eto jedino sto me sada tamo veze je ova spanska sa zenskim zatvorom, i Clickbat (koji cekam da pogledam u dvoje).

Poslednjih dva meseca pogledao sam Lignju,Inocento, Miljenici kralja Mide, Faudu, HitRun, Lupina, Jaguar, Pljackasi, CasaP.,Haos posle tebe ... ako neko zeli neki sud nek pita.

Daj joj sansu do kraja pa ces mi reci kakav si ti dojam dobio.

Batali dok je vreme
stop-confusing-me.jpg

😂

S tim što nisam siguran da li je ipak bolje pogledati prvu sezonu bez "virenja" u film? Barem sam ja gledao tako, pa film tek posle.
Ja sam sticajem okolnosti film gledao još davnih dana jer sam zamalo vršnjak s tom verzijom iz 1973. 😁
I mogu ti reći da mi nije ništa pokvario utisak kad je serija u pitanju, bar prva sezona. Druga a naročito treća su otišle u sasvim drugu priču.

Upload na Amazon prime video, odličan. Ne znam sto mi nije legla pre par meseci...

Pazi , izbor je na tebi :)
Ja uglavnom volim da dam sansu domacici. Kada sam pogledao Jedini izlaz do kraja mogu i Beleznicu.
Ja sam mozda jedan od retkih u okruzenju koji nije bio odusevljen Kalkanskim, i jedan od retkih kojima se svidela saga o Kralju Aleksandru.
Ukusi su razliciti, ali slazem se da je gluma ono losa, kao sto se slazem da je prica na trenutke umela da me zavoza.
Da su uzeli malo boljeg glavnog glumca mogao je da bude domaci Dosije X😂😂😂
I jos nesto dopada mi se kada su saltali sa godinama pa kako su to prilagodili kostimima i tom vremenu.
Npr. Toma (koji je opet za siru publiku najbolji nas film) ima milion gresaka pogotovo u godinama.

Malo meh kraj sezone Billionsa, ali ok, treba uvod za novu sezonu pocetkom sledece godine.....

Squid Game - gleda se trenutno i baš je dobro zamišljeno i realizovano. Već u drugom delu prve epizode me je spucao adrenalin od napetosti... Ko god da voli priče na foru Igre gladi ovo mora da pogleda, mada je serija pogodna i za ostale, baš je uzbudljiva maksimalno.

Squid Game - gleda se trenutno i baš je dobro zamišljeno i realizovano. Već u drugom delu prve epizode me je spucao adrenalin od napetosti... Ko god da voli priče na foru Igre gladi ovo mora da pogleda, mada je serija pogodna i za ostale, baš je uzbudljiva maksimalno.
Upravo završismo. Ne mogu da se setim da Netflix ima bolju seriju od ove.

Nine perfect strangers

Ne pamtim da sam se više napatio oko praćenja jedne serije od ove... Mali pomak od pete epizode, ali ukupan utisak je waste of time!

Squid Game odličan. Samo se nadam da neće biti druge sezone.

Dobar je Squid Game, da su ga spakovali u 6 ep. bilo bi jos bolje ;)
Mogli su onaj voice acting VIP karaktera da odrade bolje, kao da gledam/slusam "kung fu" filmove 70/80' :)

Ali zato Clickbait, uzas !!! nije ni za ocenu, sve je lose !

Najgluplji rasplet ikada u nekoj seriji, prvih par epizoda jos te kao nesto uvlaci, scenarista je retard, gluma i likovi bezvz! poslednja epizoda to sve potvrdjuje i objasnjava...

Dobar je Squid Game, da su ga spakovali u 6 ep. bilo bi jos bolje ;)
Mogli su onaj voice acting VIP karaktera da odrade bolje, kao da gledam/slusam "kung fu" filmove 70/80' :)
;)
In every Korean production (dramas, films, etc) the white guys always speak like that, especially when they’re the MC’s enemy. I think it’s for the benefit of the (solely) Korean speaking audience that they knock any nuance or naturalness out of their speech, because it fits with the loud and overbearing stereotype of Americans, while allowing them to be portrayed as sort of pompous villain types, also possibly so the audience can recognise key words like ‘you son of a bitch/bastard’. Obviously I don’t know for sure but the lines seem to be translated from Korean too, in which concepts are expressed differently than in English, meaning a lot of lines are what a Korean would say in that situation, rather than an English speaking person, hence the unnatural-ness of phrasing and accent

@Alex

Priznajem, ne pratim uopste Koreansku kinematografiju, i ne mogu da se naviknem na one njihove duge kadrove i expresije lica, a jos i ovo samo me odbija jos vise...Train to Busan nisam mogao ni da odgledam do kraja recimo

Sad citam nesto, zale se "pravi koreanci" na prevod eng Netflixov !

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 319298
Ili ti Call My Agent kako su je Englezi preveli.

Odličnu recenziju možete pročitati OVDE

Nažalost, izašle su 4 sezone i za sve ove godine nikome nije palo na pamet da prevede ovu fenomenalnu francusku parodiju na srpski, a svakodnevni se prevodi tona gluposti.
Odlučio sam da ja preuzmem taj posao, prvenstveno za svoju dušu i prijatelje.
Za sada sam postavio prevod za pilot epizodu - S01E01 i polako ću ići redom, koliko mi vreme dozvoljava. Svakako veliko “DA” za ovu seriju.
Postavljen prevod za drugu epizodu prve sezone.
Uživajte!

Ali zato Clickbait, uzas !!! nije ni za ocenu, sve je lose !

Donekle se slažem

judi precenjuju obrt u seriji, koji uopšte nije originalan, nije nikakva neočekivana prekretnica. To je čista manipulacija pričom gde scenarista ubaci jedan obrt koji veze nema sa prethodnom premisom priče, već praktično ubaci jednu skroz levu priču koja se kao odigrala u pozadini i tu predstavi kao kreativnost i spektakularnost.
I onda neko kaže, wow, niko nije mogao da pretpostavi takav obrt. Pa normalno da nije kada je praktično skroz u pitanju jedna sporedna priča uokvirena skroz izvan dešavanja toka serije.

HBO Go tata za sve. Prosto neverovatno. Ajd sto su pokrili sve filmove i serije sa titlovima, ali na gomili crtaca imaju visejezicnu sinhronizaciju gde su nas maksimalno ispostovali. Pa cak i neki filmovi poput Aladina ili Kralj lavova imaju sinhronizaciju. I kada kazem sinhronizaciju, ne mislim nesto otaljano vec vrh vrhova. Pogledajte samo pesme u Aladinu pa ce Vam sve biti jasno.

Od serija trenutno gledam https://m.imdb.com/title/tt2937900/
Fenomenalna serija.

Billions me razocarao. Sta se desilo sa Paul Giamatiem. Sem kilograma, izgubio i harizmu. Lik Chuck Roadsa zahteva specificnu pojavu. Bilo mi je bolno gledati scene sa njim. Nadam se da je stavljena tacka na ovu seriju. Bila je dobra, ali lakse sam podneo zamenu glavnog glumca u Spartacusu nego ovo.

Preteraste za Lignju da je najbolja serija ikad, nemoj to da pricamo kada npr. na N imamo Dark,ST, PB,CP, Fauda i jos mnogo serija.
Alister i ja imamo bas drugaciji pogled na serije, ali kao sto sam i napisao jezik u Lignji mi je bio velika prepreka. Meni je Lignja bas razvucena, i nekako sam znam sta ce biti vec oko 5 epizode.

Clicbait nije toliko losa koliko ovde prestaviste stvari, npr kamera iz prvog lica ili kako kamera prati price je po meni odlicna. Gluma uopste nije toliko losa, a za rasplet je vec vidjeno. Iskreno naterala me je da pogledam do kraja tako da ne mogu reci da je losa.
Prica o vremenu u kom zivimo je potpuno realna postali smo virtualni skroz, tako da je meni to sa te socioloske strane bila zanimljiva prica.

^^
Pa jel i sam rekao ili onaj njegov lik sto resava sve, da ide u zemlju iz koje ne izrucuju za odredjene finansijske zlocine, jelte. A kada se ispises sa dve milijarde u dzepu ne verujem da neka vrata ostaju zakljucana.

Nego, meni Cak izgleda kao izduvani balon nikako ne mogu da se naviknem, sto kaze @blue nestade mu i harizma. Mora bre stomacic, obrascici, podbradak, kada udje u prostoriju k'o tocak od traktora a sada kao od trotineta...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno