Drugi deo pete sezone krece 06.09.^
Ja se bacio na Shield...
Btw Billions nikakva najava za novu sezonu?
^
Ja se bacio na Shield...
Btw Billions nikakva najava za novu sezonu?
Mare je bas legao lepoMeni se baš dopada Mare of Easttown, baš mi legla. U opšte nije napucana glumica. Skroz je zdepasta, namršena i puna problema
Počeo sam da gledam Babylon Berlin. Za sada mi se sviđa.
kakav je u odnosu na glavnu seriju?Izasao Netfliksov spin-off za Kingdom (korejska serija) u vidu filma Ashin of the North.
Slažem se, ja odgledao prve dve, i čim videh Tiline obrve ko u Marka Kraljevića, i vilicu Dolfa Lungrena, pomislih da će biti njesra. Prvi zagrljaj-dva sa drugaricom, i sve mi je bilo jasno.Masters of the universe: Revelation, preskočiti.
Serija je o muškobanjasto napravljenoj Tili koja ide kroz akcije sa svojim drugaricama. Znači ukinuli Hi-Mena, Skeletora, sve muške likove, izuzev kad treba neki flešbek.
Ocene su uglavnom 1,2 od onih koji vole originalni serijal i 10 od onih koji su oduševljeni sa girl power.
Ok je, moze da se odgleda.
Neka vrsta prequel-a serije i dopune za predstojecu 3. sezonu, deluje konfuzno ali se kasnije poklope kockice.
Ja sam se nadao bice okej, pogledao 5 minuta i ugasio. Za klinca fali CRO sinhro tako da ide pod led do daljnjeg.Masters of the universe: Revelation, preskočiti.
Serija je o muškobanjasto napravljenoj Tili koja ide kroz akcije sa svojim drugaricama. Znači ukinuli Hi-Mena, Skeletora, sve muške likove, izuzev kad treba neki flešbek.
Ocene su uglavnom 1,2 od onih koji vole originalni serijal i 10 od onih koji su oduševljeni sa girl power.
Bolje junioru nađi orginalne sinhronizovane Masterse.Ja sam se nadao bice okej, pogledao 5 minuta i ugasio. Za klinca fali CRO sinhro tako da ide pod led do daljnjeg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari