Хвала, веома солидна серија, у мору катастрофа. Препорука.Odgledali El inocente https://www.imdb.com/title/tt10147644/
Not good not terrible.
Možda 6/10, i to pre svega zbog glumačke ekipe i to što je na španskom, što nam je bilo dodatno zanimljivo.
Da je kraća jedno 3 epizode (jer već u 4-5 sve znaš) i da nema jedno 5-6 ozbiljnih rupa u radnji i narativu (plot holes), bila bi bolja.
Međutim, ko je čitao/gledao Corbena na to je navikao, on zna da piše, lepo-zanatski piše, ali je ukalupljen, sve na istu mustru, dva-tri predvidljiva obrta i udri. Nije čudo da su mu 90% čitatelja ustvari čitateljke. No offence.
prilicno glupa serija.Хвала, веома солидна серија, у мору катастрофа. Препорука.
Deluje mi zanimljivo ali izgleda nema prevoda naših.+1 za The Kominsky Method, eto i netflix da završi seriju.
Preporuka (na osnovu 1/2 prve sezone) za
![]()
Kim's Convenience (TV Series 2016–2021) - IMDb
With Paul Sun-Hyung Lee, Jean Yoon, Andrea Bang, Simu Liu. The misadventures of a Korean-Canadian family running a convenience store.www.imdb.com
+1 za The Kominsky Method, eto i netflix da završi seriju.
Preporuka (na osnovu 1/2 prve sezone) za
![]()
Kim's Convenience (TV Series 2016–2021) - IMDb
With Paul Sun-Hyung Lee, Jean Yoon, Andrea Bang, Simu Liu. The misadventures of a Korean-Canadian family running a convenience store.www.imdb.com
I tata bi sine......
Znaci serije gde ima nekog desavanja tj. zapleta' i da te vuce da gledas sledecu epizodu odmah nakon prethodne.
...
I tata bi sine......
Znaci serije gde ima nekog desavanja tj. zapleta' i da te vuce da gledas sledecu epizodu odmah nakon prethodne.
...
Isti utisak sam stekao.Ipak sam odgledao do kraja.^ Ja sam se ogradio da serija koju sam ja preproučio nije baš baš što on traži, ali ako nije gledao, svakako je vredi odgledati...
Nego, počeo neki dan da gledam Shadow and Bone, stigao do četvrte epizode i ne da mi se dalje... Ima li nekog pozitivnog pomaka kako serija odmiče, jer sem osnovne radnje koja je u nekoj meri orginalana, ostalo me baš i nije dojmilo...
Npr. prva sezona His Dark Materials (drugu nisam gledao) mi je bila bolja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari