Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Unforgotten s03

Kako odmičem sa sezonama sve manje mi drže pažnju i gledam da ih što pre otresem. Nisu loše, daleko od toga, ali graditi naredne sezone po istom šablonu kao što je prva bila, meni je to malo... Mada mi se nekako ipak ova treća čak i više izdvaja od prve.
Dao sam sebi u međuvremenu malo predaha od Britanaca sa serijom iz prethodnog posta i posle druge epizode, ima nagoveštaja da će se visoko kotirati kod mene... Videćemo.

Evo ga Lucifer nove epizode :)

Niko ništa za Resident Alien ? :) Meni je odlična, Alan Tyduk feeenomenalan, piš od smijeha... :D

Odgledali El inocente https://www.imdb.com/title/tt10147644/
Not good not terrible.
Možda 6/10, i to pre svega zbog glumačke ekipe i to što je na španskom, što nam je bilo dodatno zanimljivo.
Da je kraća jedno 3 epizode (jer već u 4-5 sve znaš) i da nema jedno 5-6 ozbiljnih rupa u radnji i narativu (plot holes), bila bi bolja.
Međutim, ko je čitao/gledao Corbena na to je navikao, on zna da piše, lepo-zanatski piše, ali je ukalupljen, sve na istu mustru, dva-tri predvidljiva obrta i udri. Nije čudo da su mu 90% čitatelja ustvari čitateljke. No offence.
Хвала, веома солидна серија, у мору катастрофа. Препорука.

Može da se pogleda al ono, polusapunica

Ne znam kakva je, ali izbegavam bilo sta da pocinjem sto je u produkciji Netflix-a. Nije to ozbiljna produkcija, i imaju obican da bez ikakvog razloga prekinu seriju posle jedne ili dve sezone, iako je vrhunska i ima veliku gledanost.

Izasla je i 2. sezona Ragnarok serije. Pogledao sam juce 3 epizode, ide kao i prva sezona nista bolja nista losija.
Inace serija ima vajb malo na Stranger Things, ali je skroz zanimljiva i dobro odradjena. Kratka je, ako se ne varam po 6 epizoda imaju obe sezone!

Korektna Black Summer, za ljubitelje žanra. Ostali ništa ne propuštaju. Zombiji su brzi ako se dobro sećam pa daje zanimljivu dinamiku epizodama.
Bila jedna ep sa najdužom scenom jurnjave koju sam gledao, uporan zombi :). Ta mi ep baš dobra bila.

Moze li neko da mi predlozi neku dobru seriju, koja ima vise sezona (ili koja se zavrsila, a ima vise sezona) a da valja. Posto je pitanje 'neodredjeno' evo sta me otprilike trenutno zanima tj. sta sam gledao:

Trenutno gledam Homeland (6. sezona)

Ono sto je na neki nacin u slicnom fazonu:
Americans (dobra serija)
Fauda (dobra)
Tehran (ok) mada je snimljena za sada samo 1 sezona

...tako te serije. Trenutno mi se taj zanr gleda. 24-ku nema potrebe da spominjete :)

Znaci serije gde ima nekog desavanja tj. zapleta' i da te vuce da gledas sledecu epizodu odmah nakon prethodne.

Hvala!

I da, molim bez spoilera. (cak ni izmedju spoiler tagova)

p.s. Ozark mi nemojte preporucivati.

Mare of Easttown - Dobra!! Taman po mom ukusu spora, nejde u preveliku dubinu oko sporednih uloga. 4. epizode sam pogledao juce, danas-sutra zavrsavam. Preporuka!

probaj sa jednom oldschool serijom Fringe se zove
Serija Fringe

The Blacklist doduse ona jos nije zavrsena ali mozes se nagledati bar ima ja mislim 6 sezona

The Blacklist

tu je ono na prvu sto mi pada na pamet

jesi gledao pa pricas ili lupas?!

U pravu je shamanNS. Čovek traži serije sa tematikom špijunaže i terorizma. Ja bih mu preporučio mini seriju The Spy, ali se ona ne uklapa jer on želi seriju sa više sezona.

^ Ja sam se ogradio da serija koju sam ja preproučio nije baš baš što on traži, ali ako nije gledao, svakako je vredi odgledati...

Nego, počeo neki dan da gledam Shadow and Bone, stigao do četvrte epizode i ne da mi se dalje... Ima li nekog pozitivnog pomaka kako serija odmiče, jer sem osnovne radnje koja je u nekoj meri orginalana, ostalo me baš i nije dojmilo...
Npr. prva sezona His Dark Materials (drugu nisam gledao) mi je bila bolja...

^ Ja sam se ogradio da serija koju sam ja preproučio nije baš baš što on traži, ali ako nije gledao, svakako je vredi odgledati...

Nego, počeo neki dan da gledam Shadow and Bone, stigao do četvrte epizode i ne da mi se dalje... Ima li nekog pozitivnog pomaka kako serija odmiče, jer sem osnovne radnje koja je u nekoj meri orginalana, ostalo me baš i nije dojmilo...
Npr. prva sezona His Dark Materials (drugu nisam gledao) mi je bila bolja...
Isti utisak sam stekao.Ipak sam odgledao do kraja.
Morao sam da odgledam Kominsky method nakon nje da ocistim glavu :)

@XT0001.DD Naravno da sam pogledao i da ne pričam napamet. Fringe doduše samo deo prve sezone a The Blacklist sam batalio (za sad??) na S07E11.

Stargate Atlantis poce pre desetak dana, malo da obnovim gradivo i vec stigao do sredine sezone 4, odavno ovako nisam gledao seriju laganim tempom i da mi pritom ista nije dosadna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno