Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

^ Koliko ja znam nije, bar se niko nije javljao.
A kako niko ništa ne piše u ovoj temi, kanda je malo i splasnulo interesovanje za PS5 usled svih ovih marifetluka...

Ja lično sam se prijavio u dve prodavnice i to isključivo za digitalnu verziju, kad stigne, pa makar i 2023. god, uzeću je...
Do tada imam gomilu igara koje nisam prešao na PS4 i PC, pa nešto ne patim za ovim do sada izdatim PS5 eskluzivama i jedino me umereno zanima HZD 2 od ovih najavljenih u skorije vreme...

Takođe, gledao sam sad one klipove koje su postavljeni u "PS5 - opšta tema", sa novoplaniranim mat crnim konzolama (nisam skontao da li su to official ili neke moderske varijante), ali svakako mi je ova bela verzija konzole ružna od starta, pa i sa tog aspekta mogu da čekam.

U prevodu, dinar preko maloprodajne preporučene cene ne dam.

I mene takodje, doduse neki bundle s 2 igre, returnal i neki allstar, prihvatio sam, iako sam hteo klot ili digital ili standard, al kako cujem returnal je sjajna igra pa mi je to ok, a ovu drugu mozda prodam

A presaltali su vas obojicu na disk ili?

Samo to kazu da im je stiglo u ovoj turi i pitali su da li zelim, nista vise nista manje

Da, da, jasno, znaci i dalje nisu dobili digital...

I mene takodje, doduse neki bundle s 2 igre, returnal i neki allstar, prihvatio sam, iako sam hteo klot ili digital ili standard, al kako cujem returnal je sjajna igra pa mi je to ok, a ovu drugu mozda prodam
Isto i ja sam prihvatio, hteo sam digital ali ne ceka mi se vise, ko zna kada ce on stici

Najverovatnije, i ja sam hteo digital do pre mesec dana, al vidim da ce se za njega dosta duze cekati, probao sam da im trazim umesto ove igre dodatni dzojstik al kazu da ne moze bundel da se menja

Zar nije bundle kad je igra u kutiji sa konzolom sa urednom stampom na istoj?
Ovo sto “nasi” rade je cisto uvaljivanje,nista drugo.
pa jeste
neko pristane i sve ok kapiram
sa druge strane ima par nas kojima ne pada na pamet da tako nesto urade

naaravno mi cekamo do ko zna kad za redovnu ponudu i cenu :rolleyes:

Samo kad budes preuzimao reci prijavicu inspekciji ako ti uvaljuju dodatne stvari tj sve sto nije u kutiji nego preko toga, pa da vidis kako ce da se promene.

da, da to ce da pomogne sigurno...

...da ostane bez ps5...

Da ukoliko to kaze preko telefona, druga je prica kad ode direknto da podigne konzolu koja je za njega namenjena, znaci kad bude kod kase lepo obrazlozi sta i kako, onda nema nazad, on je u pravu kupice ono za sta se prijavio i sta je hteo. Ne moze niko da mi proda tip ako cu da kupim tv i zvucnike neke za isti, idem da podignem ono sto sam porucio to cu samo i da platim i kraj. Samo direktno i cao nista mu ne poklanjaju, kupuje za svoj novac i ima sva prava, tacka.

Ima prava da prihvati ili da odbije ponudu. Nešto ne verujem da će moći da utiče na to da li će da mu ponude bundle ili samo konzolu.

Da ukoliko to kaze preko telefona, druga je prica kad ode direknto da podigne konzolu koja je za njega namenjena, znaci kad bude kod kase lepo obrazlozi sta i kako, onda nema nazad, on je u pravu kupice ono za sta se prijavio i sta je hteo. Ne moze niko da mi proda tip ako cu da kupim tv i zvucnike neke za isti, idem da podignem ono sto sam porucio to cu samo i da platim i kraj. Samo direktno i cao nista mu ne poklanjaju, kupuje za svoj novac i ima sva prava, tacka.
Ne kapiras? Oni prodaju bundle koji su sami napravili, pitaju te: hoces/neces? prosto... I ako hoce, u taj bundle mogu da stave i tv od 2k evra, fen za kosu, toster... Niko te ne bije po usima da kupis... Jedino sony moze tu nesto da uradi... sto se tice inspekcije, sve je cisto

Mislim da ni Sony ne može, verujem da oni moraju da ispoštuju cenu koju je Sony postavio i to je sve. Što kažeš može da ga bundluju i uz tv od 2k evra, dok je god cena konzole 550e ili koliko vec sve je uredu.

Nista onda kupujte i smrznute batake uz soni i klimajte glavom da je taj “bundle” pravi.

Niko nije lud da veruje da je "pravi", ali tako su u mogućnosti da se ponašaju dokle god je potražnja veća od ponude.
Druga bi priča bila da je čovek kupio konzolu u predprodaji, ovo jednostavno nije takav deal i može prodavnice da se bahate kako god požele

Zato vise i nema smisla juriti po sajtovima jer nece ni da pustaju dalje da se regularno kupi/naruci, ovako navlace ljude da potrose jos para i to je to.

Da je situacija kao sto je bio preorder ti lepo platis preko sajta ili na racun taj iznos koliko konzola kosta i cao. Ne moze on posle tebe da zove i kaze 'stigla je konzola, mozete je pokupiti uz jos 2 igrice, 3 kontrolera i kameru'

Ovako namecu sta njima odgovara jer konzola stize ispod zita, niko nista ne zna kao....

Malo morgen..

Probali i meni da "uvale" - nisam pristao. Čekam bolju ponudu i to je to.

Naravno, kome ovo odgovara, super. Ne znam kad ćete prestati da pričate drugim ljudima šta treba da rade sa sopstvenim parama, aman.

A dobro, opet se vraćamo na činjenicu da svako može sa svojim parama kako želi. Kapiram da su ovi što su pristali na ponudu svesni da su namagarčeni, ali verovatno im dosta čekanja. Ili se varam? :D

Ja cu da odem u radnju i da pokusam da podignem bez igrica, ako ne uspem mogu ovde nekom da prosledim ukoliko zeli 😁

@Aksi Javi detalje u inbox ;)

Ja cu da odem u radnju i da pokusam da podignem bez igrica, ako ne uspem mogu ovde nekom da prosledim ukoliko zeli 😁
Ma nema šanse da će dozvoliti to, namerno su napravili ovu... navlakušu. :D

Pokusati ako ne daju konzolu bez igrica umesto igrica uzeti jos jedan dzojstik ili slusalice. Cak i da vam ne trebaju slike ili dzojstik lakse je to prodati nego igru.

Vrh Dno