Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da je iskusnim clanovima ustvari krivo sto se zaradjuju pare na ovom "shit" kerovima koinima. Kao da je bitno kakav projekat se nalazi iza koina ako on donese zaradu ( ja znam da je bitno imati dobar projekat a njega ima FEG TOKEN i mislim da nije bas isto uporedjivati ga sa kerovima).
Kao sto je neko gore napisao svi su u nekom koinu i cekaju neku cenu da izidju i ostvare neku zaradu.

Tačno, svi smo u ovome zbog zarade. Stvar je u tome što smo mi na vreme provalili da kreće balon i kupili novčiće za koje smo u principu znali da će dobro da prođu. Pazi, na šitinama se uvek bolje zarađivalo, uvek je bilo tako, ali šitina dođe i ode, ko propusti momenat, izgubio je. Dobar novčić ima manju, ali sigurniju i stabilniju zaradu, ko se ozbiljnije bavi igrama sa verovatnoćom uvek pokušava da maksimalno eliminiše faktor sreće iz svoje strategije.

Onda je došao Musk i preusmerio milijarde dolara u svoju šitinu. Efektivno je pokupio kajmak koji smo mi hteli za sebe, jer svaki dolar koji ode u džukele je dolar koji neće otići u druge novčiće. Još gore, ovim je javno pokazao koliko je kripto sprdnja i skinuo vrlo tanak veo ozbiljnosti sa kripto valuta kojim su pokušavali da namame velike ribe. Najzad, ovo će siguno naterati i vlasti da ozbiljnije počnu da se bave nameštanjem cena kripta. Musk je postao najbogatiji čovek na svetu shill-ujući akcije Tesle koja nikad nije napravila nikakav profit vredan pomena, sad je rešio da opet zaradi shill-ovanjem drugačijeg govneta.

Njabolje vam je da ga kupite na FEGEX BNB konvertujete u FBNB ( cena je 1:1 ) i onda FBNB u FEGBsc ako se kupuje preko FEGEX , Pancakeswap, Uniswap i drzite ga na metamask ili trust ( za ostale wallete ne znam) vidite kako vam se konstatno povecava kolicina FEGa, to je taj 1% koji se deli HOLDerima.
Na ostalim menjacnicama kao Hotbit i ovoj drugoj mislim da nema tog dobijanja fega.

Ono sto mozemo vrlo cesto cuti ovih dana "Izvucicu par somica sa btc da predjem u kerove" Ovo je sve cesca pojava i samar za sve one koji su trazili i videli neku skoriju pimenu crypta. Mislim da niko od nas to nece docekati. Opet to nikako ne znaci da se na cryptu nece moci zaradjivati. Sta vise bice ovde jos mnogo love. Prava stvar za sve one koji zele preko noci da se obogate. Mislim da je crypto trenutno jedini nacin da se covek obogati preko noci ali bukvalno. Hteli mi to da priznamo ili ne .

Sta bi' sa ovim ubogim Internet Computerom..da li gruvati u njega dok pada?
Po meni je to bas rizik obzirom da je novcic startovao s jako visokom cenom. Vrlo je moguce da klizi dole neko vreme.

Sa Feg sam napravio odlican posao nocas, Kishu mi je isto skocio malo, na Bafe sam napravio -20% i izasao sam iz njih, dokupio sam jos Feg-a. Cuvam ga do daljeg, definitivno ima potencijala. Definitivno cu malo i da se vratim u Elon, ima potencijala jos da ide.

Nisam ulozio 200$ jer sam naseo na scamm za DGB i izgubio sav ulog . ulozio sam 30$ u FEG pocetkom Marta, kasnije sam dobit 210$ raspodelio na 3 strane , gold token, feast token i feg. tako da sad ti mojih 70$ feg su preko 2000$ ali ne prodajem jer verujem u feg i projekat. goldfarm je isto odlican projekat. Eto bio sam glup i naseo kao svaki pocetnik, i izgubio. pa sam krenuo od sice a da nisam onda bi sav izgubljen ulog ulozio u FEG
Pa covek ti o tome i prica. Nekome kome se portfolio menja 30k$ gore dole u pola sata tih 2000 je kusur ili zvaka.

A Saj se zahebava sa tim jakim "projektima" jer mu dosadno. :ROFLMAO:

Ja imam zivce kao sajle. Uopste se ja ne tangiram kad je neki damp i sl. A ni cena me ne greje jos uvek tako da sam poprilicno ravnodusan jos uvek. Jesu me oni pehovi unazadili dosta ali nijednog trenutka nisam ni pomislio da izadjem iz price. Padnes, slomis se, ustanes i teras dalje ;)

Ahahahaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Ali bukvalno tako.

Inace, da se pohvalim, na onim shitovima sam 39$ i neku saku flare-a pretvorio u 2.34LTC-a. Sad cu ponovo da vrtim malo na Elon pored Feg i Kishu. Elon moze mozda da skine nulu uskoro. Feg je odlican za sada, necu ga prodavati u skorije vreme.

Pa covek ti o tome i prica. Nekome kome se portfolio menja 30k$ gore dole u pola sata tih 2000 je kusur ili zvaka.

A Saj se zahebava sa tim jakim "projektima" jer mu dosadno. :ROFLMAO:
Pa sta ga onda nerviraju kerovi? ako je toliko siguran u svoj profit?
ja da sam imao ulozio bih vise u FEG, ulozio sam onoliko koliko mi je ostalo.
i sad sa ovih 2000evra ne bi ih ulozio u ltc, eth ili neki drugi koin od vrednosti, ulozi bi ih ponovo u FEG.

Samo se smejte u vezi FEGa mnogi su se smejali 😂

Binance has launched a SHIB deposit and trading competition featuring $50,000 in SHIB prizes.

I oni se pogubili, besni kerovi ih spopali :)

Pa sta ga onda nerviraju kerovi? ako je toliko siguran u svoj profit?
ja da sam imao ulozio bih vise u FEG, ulozio sam onoliko koliko mi je ostalo.
i sad sa ovih 2000evra ne bi ih ulozio u ltc, eth ili neki drugi koin od vrednosti, ulozi bi ih ponovo u FEG.

Samo se smejte u vezi FEGa mnogi su se smejali 😂
Nerviraju ga jer zna kako su kerovi nastali. Kad je nastao ltc onda su likovi iz sprdacine na ltc napravili kerove. Cista parodija na ltc koji je parodija na btc, cirkus.
Ti mozes da ulozis u koji hoces mega shitcoin i vrv ces da ubodes x50, neko iskusniji ce da ulozi u manji shitcoin i ubosce x20 ali ce imati x100 manju sansu da ostane krtkih rukava od tebe. Plus sto ti mozes da izgubis 2000 a on mnogo vise.
Saj bre sam moze da pumpa i dampa cenu tog tvog fegeta.

Nerviraju ga jer zna kako su kerovi nastali. Kad je nastao ltc onda su likovi iz sprdacine na ltc napravili kerove. Cista parodija na ltc koji je parodija na btc, cirkus.
Ti mozes da ulozis u koji hoces mega shitcoin i vrv ces da ubodes x50, neko iskusniji ce da ulozi u manji shitcoin i ubosce x20 ali ce imati x100 manju sansu da ostane krtkih rukava od tebe. Plus sto ti mozes da izgubis 2000 a on mnogo vise.
Saj bre sam moze da pumpa i dampa cenu tog tvog fegeta.
Pa fazon je bas u tome, sto svako od nas ima neki projekat koji mu se svidja . E sad LTC, ETH,... su vec provereni pa je i logicnije da ljudi vise ulazu u njih. ali kad su oni nastali , ti coini, isto su ljudi bili skepticni kao i sada u vezi FEG-a npr. Namerno ne poredim shibu i ostale kerove. Doge je imao svoju svrhu jer je nastao kao parodija bas iz toga jer nisu verovali, ili jesu u crypto, pa se sprdali. shiba isto tako. Feg je vec vise projekat kao sto su pancakeswap ili uniswap, ali koji ce biti jos jedinstveniji jer ce se preko fegex-a moci kupovati token/coinii iz bsc chaina i eth chaina. cak i raditi swap iz jednog u drugi uz minimalni fee

Ne verujem da je istina jer nije ni cena Shiba pala toliko koliko je drugima. Mada jesu Shibe podigle drasticno cenu gasa.
Razmisljam se sad posle ovoliko dampa da utrcim u Elon, mora da odskoci u nekom trnutku.
Edit: ne vredi, zapucava Poloniex, raspada se.

Ne verujem da je istina jer nije ni cena Shiba pala toliko koliko je drugima. Mada jesu Shibe podigle drasticno cenu gasa.
Razmisljam se sad posle ovoliko dampa da utrcim u Elon, mora da odskoci u nekom trnutku.
Edit: ne vredi, zapucava Poloniex, raspada se.

Kazu da je i Elon dumpovao. Nisam proveravao je l istina, jer nisam u kerovima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno