- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Pristup internetu
- Optički internet
Ja mislim da je iskusnim clanovima ustvari krivo sto se zaradjuju pare na ovom "shit" kerovima koinima. Kao da je bitno kakav projekat se nalazi iza koina ako on donese zaradu ( ja znam da je bitno imati dobar projekat a njega ima FEG TOKEN i mislim da nije bas isto uporedjivati ga sa kerovima).
Kao sto je neko gore napisao svi su u nekom koinu i cekaju neku cenu da izidju i ostvare neku zaradu.
Tačno, svi smo u ovome zbog zarade. Stvar je u tome što smo mi na vreme provalili da kreće balon i kupili novčiće za koje smo u principu znali da će dobro da prođu. Pazi, na šitinama se uvek bolje zarađivalo, uvek je bilo tako, ali šitina dođe i ode, ko propusti momenat, izgubio je. Dobar novčić ima manju, ali sigurniju i stabilniju zaradu, ko se ozbiljnije bavi igrama sa verovatnoćom uvek pokušava da maksimalno eliminiše faktor sreće iz svoje strategije.
Onda je došao Musk i preusmerio milijarde dolara u svoju šitinu. Efektivno je pokupio kajmak koji smo mi hteli za sebe, jer svaki dolar koji ode u džukele je dolar koji neće otići u druge novčiće. Još gore, ovim je javno pokazao koliko je kripto sprdnja i skinuo vrlo tanak veo ozbiljnosti sa kripto valuta kojim su pokušavali da namame velike ribe. Najzad, ovo će siguno naterati i vlasti da ozbiljnije počnu da se bave nameštanjem cena kripta. Musk je postao najbogatiji čovek na svetu shill-ujući akcije Tesle koja nikad nije napravila nikakav profit vredan pomena, sad je rešio da opet zaradi shill-ovanjem drugačijeg govneta.