Slažem se. Jedino što je app besplatna. Bilo bi smešno da je naplaćuju, a inicijalno sam očekivao da će je naplaćivati, kad su je najavili pre par meseci.Остало је забава за доконе.
Centar juce isto, vrv nesto popravljaju, drndaju koliko mi rece komsija kada ih zvao mada to nije OK da rade u sred dana bez najava. Dosta ljudi radi od kuce pa im se sjebe nesto.У последњих недељу дана ми се дешава да ми се интернет сигнал губи или пуца привремено, често док се прича преко Вајбера. Буде обавештење да је лош сигнал, онда се прекине, на рутеру трепери лампица која не би требало и после се стабилизује и буде ок. У питању је Земун горњи град. Има ли неко сличних искустава?
Sbb dere...Izdvojeno iz navednog clanka:
"Zeković je rekao da građani Srbije možda i ne znaju koliko su kao korisnici mobilne telefonije u nepovoljnom položaju, jer imaju lošiju ponudu u poređenju sa stanovnicima regiona, a u isto vreme usluge plaćaju višestruko skuplje."
Dobro je sto se samo ogradio na mobilnu telefoniju, za malo da spomene i kablovske operatere. Vec sam pisao o tome Eon premium paket 500/15 u Rumuniji 17€, Srbija 42€...
Orion je uvek bioTelekomMislim da SBB i korektne cene ne mogu da idu u istoj rečenici. Razumem nekoga ko ih poredi sa Telekomom pa onda kaže "poreski obaveznici finansiraju te mesece po dinar", ali gde je tu Orion na primer, koji je vrlo jeftin, kao i more provajdera koje je sada kupio Telekom. SBB je uvek bio najskuplji, i tako će ostati. Pravdali su to kvalitetom celokupnog "iskustva" i ponude, sada im je ostala superiornost usluga televizije i ekskluzivnih sadržaja, internet im je jednakog kvaliteta ili lošiji od next-gen-access pristupa druga dva operatora (Telekom Srbija grupa i Orion).
Ako ćemo iskreno, Telekom ih je uvodjenjem optike ,razvalio po svim savovima.Dok su ovi bili pod žutom kapom, telekomu je bilo zabranjeno da se siri, pa im je bakar postao najdrogoceniji metal, a ovi su svoju raspalu mrezu dizali u nebesa, pa su i oni prespavali na coax kablu iz 1958.Mislim da SBB i korektne cene ne mogu da idu u istoj rečenici. Razumem nekoga ko ih poredi sa Telekomom pa onda kaže "poreski obaveznici finansiraju te mesece po dinar", ali gde je tu Orion na primer, koji je vrlo jeftin, kao i more provajdera koje je sada kupio Telekom. SBB je uvek bio najskuplji, i tako će ostati. Pravdali su to kvalitetom celokupnog "iskustva" i ponude, sada im je ostala superiornost usluga televizije i ekskluzivnih sadržaja, internet im je jednakog kvaliteta ili lošiji od next-gen-access pristupa druga dva operatora (Telekom Srbija grupa i Orion).
Ukoliko misliš na područja "telekom optika" vs "sbb kabl" onda si delimično u pravu. "Telekom ima bolju sliku" je tako paušalan i površan zaključak, bukvalno na nivou penzionerske diskusije. Ja na primer ne vidim da je bolja slika na telekomu, obe su mi podjednako loše, tj. hd kanali su niskog bitrejta. Par boljih kanala? Ista priča. Kako se nisi setio da spomeneš jednu sitnicu, a to je tv platforma, koja je samo najbitnija stvar za nekoga ko gleda tv, a koja je kod telekoma na granici upotrebljivosti, dve klase ispod sbb-ove platforme. Tako da, "telekom ih je razvalio po svim šavovima" zvuči malo nerealno. Zabole me i za telekom i za sbb btw, plaćam i jednima i drugima usluge u dve stambene jedinice.Ako ćemo iskreno, Telekom ih je uvodjenjem optike ,razvalio po svim savovima.Dok su ovi bili pod žutom kapom, telekomu je bilo zabranjeno da se siri, pa im je bakar postao najdrogoceniji metal, a ovi su svoju raspalu mrezu dizali u nebesa, pa su i oni prespavali na coax kablu iz 1958.
Danas Telekom ima bolju sliku od SBB-a, bolje box pakete, bolji internet.Sbb ima par boljih kanala, i bolje sw okruženje.Da li je to danas dovoljno, nije sigurno.
Telekom vs SBB Eon stream, je debelo na strani telekoma.Slika na MTS hd kanalima je brutalno ostra i dobra.Imam puno opreme kuci, mogu da poredim izvorni satelitski strim ,odakle provajderi dobijaju sliku.MTS hd kanali su perfektni, naracno moras imati referentni TV za tako nesto,kalibrisan naravno, i naravno to nije LCD.Ukoliko misliš na područja "telekom optika" vs "sbb kabl" onda si delimično u pravu. "Telekom ima bolju sliku" je tako paušalan i površan zaključak, bukvalno na nivou penzionerske diskusije. Ja na primer ne vidim da je bolja slika na telekomu, obe su mi podjednako loše, tj. hd kanali su niskog bitrejta. Par boljih kanala? Ista priča. Kako se nisi setio da spomeneš jednu sitnicu, a to je tv platforma, koja je samo najbitnija stvar za nekoga ko gleda tv, a koja je kod telekoma na granici upotrebljivosti, dve klase ispod sbb-ove platforme. Tako da, "telekom ih je razvalio po svim šavovima" zvuči malo nerealno. Zabole me i za telekom i za sbb btw, plaćam i jednima i drugima usluge u dve stambene jedinice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari