Zapravo da ima smisla i isplativosti ne postoji.Zapravo, postoji, Idena.
Morao bi da probaš, ali ako nije tipa deset godina star, trebalo bi da radi kako treba.
Постоји ли неки начин да "упослим" стари лаптоп да зарађује неки коин? Скупља прашину, па што не би нечему служио, конфигурација је слаба, i5, nvidia појма немам која, али је бар проток добар.
Zapravo da ima smisla i isplativosti ne postoji.
A ima stotine razlicith coina koji moze da "kopa" samo da bi "kopao".
Ja skupljam bat ovde u Francuskoj, i mesecno se skupi oko 6BAT, jos nijednom nisam dobio onaj poklon revard od 30BAT a vec dva meseca skupljamЗар није идена активно коришћење, решавање оних слагалица или шта ли су већ?
Мени пала још глупља идеја на памет, а видим после није само мени, запазих на редиту. Скрипте за коришћење brave browser-а, и добијање око 1 BAT-а дневно. Можда би за Србију то било мање, али и то се да заобићи. Свакако 30 комада таквог новчића ми је сасвим океј.
Samo Crypterijum mada i tu ima problema sa isporukom.Meni prva kartica nije ni stigla (cekam vec 4 meseca na nju) a uredno sam platio 15e...Zdravo, da li neko ima iskustva sa crypto visa karticom? Za koliko stize u SRB i slicno? Ili imate neku drugu da preporucite?
Order za šta, prodaju ili kupovinu? Ako je za prodaju, realizovaće se 12.01 (tj recimo ako si stavio da prodaješ 100 novčića po 12.00, a neko hoće da kupi 40 komada za 12.01 - > taj njegov order će kompletno da se ispuni, a tebi ce ostati 60 novčića u orderu za prodaju i 480.40 usd/eur ili koja je već valuta u pitanju). Onih 11.99 će i dalje da stoji.
Za kupovinu je suprotno.
Ne nego ce kupiti automatski po najnizoj - tvojoj cijeni.
Zavisi za sta ti treba, ako je za futurse na binance moras USDT, ako je samo za trejd BUSD parovi nemaju trading fee, ali vise coina ima u USDT odnosuHvala, sad je jasnije.
Kad sam kod toga, koja je strategija ispravna kod povlačenja u stable coin, USDT, BUSD, USDC ili možda nešto četvrto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari