Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosadno je sedeti u novcicima ;)
Lepse je voziti se na roulerkosteru, jer si gore uvek dole :)

Neko je rekao da je stock market mašina za prelivanje novca iz ruku nestrpljivih u ruke strpljivih. E to ti za kripto market važi 10x toliko. Lekcija koju sam ja naučio i koja me je koštala negde oko dve moje godišnje plate u propuštenom profitu. Ko misli da je znanje skupo, sačekaj da vidi koliko tek košta neznanje.

Ako nisi u kriptu zbog para, već zbog mentalne hemije, bolje idi na kladionice, daju bolji kick, plus ta socijalna komponenta, imaš uvek o čemu da pričaš sa ljudima.

Ma jok, sve ovo gledam na neku kintu sa strane.
Ako sutra sve padne u vodu, ne bih puno zalio.

Dok ne osetim neke vece suske u rukama (jednom sam za poslednjih 2-3 godine prodao kripto, f2f i to je to), ne znaci mi puno :).

Imam oko 2500 dolara na Cex-u i vrtim pomalo, poceo pre oko 6 meseci, a dugorocni trend je da ta cifra (malo po malo) raste ;)

Naisla sam na jedan skoro dzaba koin koji je proslog maja napumpan na 2 dolara, sto znaci da bi mogao opet ..sad je 0,00002.. zove se INNBC

Naisla sam na jedan skoro dzaba koin koji je proslog maja napumpan na 2 dolara, sto znaci da bi mogao opet ..sad je 0,00002.. zove se INNBC
Volume na CMC je bio 17k $ kao i sto je oko 10-15k pre tog dana i posle. To je bilo trenutno. Po meni smece neopevano, pogotovo sto ga ima max supply preko 100 milijardi. Ja se ne bi kockao ni sa 100$ za ovaj coin. Imas mnogo boljih i perspektivnijih koji ce svakako jos napredovati. Odluka je na tebi.

Jedva cekam slom, da se nakupujem pa u miru da cekam penziju :) a i da se smanji malo diff na mining, valjda ce da odustane poneko :)
Ko čeka, dočeka. A šta ako ovaj rast bude išao do kraja godine, do npr 150000$, a potom padne na 50000$, pa opet krene na gore ?
Tu ćeš teško uhvatiti priključak, jer ćeš uvek nešto čekati.

Hteo sam da se samobanujem kad sam čuo 🥺, i to sve u vreme kad sam odmarao od kripto vesti i kripto društvenih mreža, a ako budem rekao (koji token i koja količina $$$$:eek:) vi ćete da me banujete sa foruma. :cry::ROFLMAO:

Ali... sam uspeo da uhvatim ovaj (ROPE) airdrop u poslednjem trenutku. Danas bi trebalo da je zadnji batch. Sve objašnjeno u videu. Potrebna je i mala količina SOL-a u Sollet-u (Chrome browser) da bi mogao ROPE da se mint-uje (probaću sa Binance-a sad da prebacim na Sollet malo SOL-a, znam da su ranije neki žalili na Binance zbog sporosti...).

ROPE-airdrop-4april2021.png

U opisu videa na youtube-u linkovi i uputstvo.
Komentar ispod videa: "Currently waiting 6+ hours for the OG role lmao", izgleda da im je spor bot koji dodeljuje status tako da znate unapred, meni još nije dodelio status.

edit: prošla transakcija sa Binance-a na Sollet za par minuta (2 minuta) :)

Poslednja izmena:
Ovaj BTC je potpuno impotentan, nece mu se preko 60K pa to ti je. Opet vuce dole sve za sobom.
Jes ali vidi ovo, iscrtao sam ovaj trougao kad je kod strelice bio, i skoro savrseno se odbio juce od gornje strane. Nekad me bas iznenadi kako je predvidljivo, ali nikad kad kupujem😁

Prilozi

• IMG-bf1deb978a39bff08b9bf3f55aad4c5e-V.jpg
    IMG-bf1deb978a39bff08b9bf3f55aad4c5e-V.jpg
    120.8 KB · Pregleda: 152
Nisam u LTC ali i moj nesretnik kasni pali, kao i LTC 😩 valjda i nase vreme dolazi 😂😂😂
Valjda cemo i mi probiti ATH dok jos traje akumulacija BTC 🙏💵
Beam=🚀
Da li u ovom ili sledecem milenijumu...

Otvoren ROPE airdrop, kao što vidite ide sporo, javite mi se u PP ako nekome treba malo SOL-a u Sollet-u kako bi mogli da otvorite ROPE adresu. :)

Rope-Airdrop-Otvoren04-april2021-1800h.png

Rope-Airdrop-Otvoren04-april2021-1800h2.png

Rope-Airdrop-Otvoren04-april2021-1800h3.png

Ne da su usporili nego im puko i Diskord bot od navale na airdrop (ROPE). Kako će ovo da izađe, stvarno ne znam, počeli mnogi da *****. 😂 Izgleda da će prvo da namiruju ove što su predhodnih dana registrovali. Inače, Sollet radi kao bombona:

Rope-Airdrop-Otvoren04-april2021-1800h5.png

Rope-Airdrop-Otvoren04-april2021-1800h4.png

I dok pišem ovaj post, upravo su ovo javili, tako da... slobodno se javite u PP, smešna je suma koju šaljem (a i smanjujete cimanje oko ovog airdrop-a), ne morate ništa da pišete, samo pustite vašu SOL adresu. ;)

Rope-Airdrop-Otvoren04-april2021-1800h6.png

I ponovo dok ovo pišem, uspešno sam se verifikovao i registrovao za airdrop sa uputstvom sa poslednjeg screenshot-a. :)

Hmmm... Od pre pola sata ne mogu da cancelujem order na CEX-u. Dugme ne reaguje. A vidim i da su Buy i Sell transakcije zamrznute otprilike u to vreme. Dijagram sa cenom normalno varira. Radi se o BTC. Kakva su vasa iskustva?

Ovaj mith sam cuvao i cuvao i prosle nedelje sam ga prodao uz neki minimalni profit, a on danas ode u nebo :) bas ne znam nista...

Nadam se da ste iskoristili ovaj ROPE airdrop, kao i oni koji su me kontaktirali u PP. ;) Ja sad ROPE standardno po preporuci iskusnijih HODL. Javljam ako budu ponovo radili airdrop.

Rope-Sollet-Wallet2.png

ROPE CoinGecko:

Nadam se da ste iskoristili ovaj ROPE airdrop, kao i oni koji su me kontaktirali u PP. ;) Ja sad ROPE standardno po preporuci iskusnijih HODL. Javljam ako budu ponovo radili airdrop.

Rope-Sollet-Wallet2.png

ROPE CoinGecko:
imas 0.5 SOL.a i dobio si 200 ROPE.a? (trenutna cijena 0.4)

Stellar kreće u novi run. Uvek tako bude kad na RSI prema BTC stigne do 30, ali mu nivoi više nisu pouzdani kao ranije. Na žalost, do sad se nije pokazao kako sam se nadao i 1200 satošija ostaje nepremostiva prepreka, uprkos dobrim vestima, novim partnerima i interesu Ukrajine, Bahama i Nigerije da smeste svoje digitalne valute na Stellar mrežu. Javna tajne je i da je ECB u kontaktu sa fondacijom oko mogućeg digitalnog evra na Stellar mreži, ali taj hopium je bolje ne pušiti, razočarenje bi moglo da bude previše za podneti.

Capture.JPG

imas 0.5 SOL.a i dobio si 200 ROPE.a? (trenutna cijena 0.4)
Da i ne. Bilo je potrebno da imaš samo 0.002039 SOL-a (~$0.05) na SOL adresi, toliko košta otvaranje nove token adrese na Solana blockchain-u kako bi novi token (ROPE) mogao da se mint-uje. A 0.5 SOL-a sam prebacio sa Binance-a na Sollet čisto da ima nešto sitno za ovakve i slične situacije. :cool:
Sollet-Rope-SOLMinting-Fee.jpg

eFeerium će pokidati ove godine imho.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno