Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao Brave new World - napatio se sa kucnim VPN-om, jer iz nekog razloga ga nema na Thailandu - nije na nivou knjige, ali moze da se odgleda:)

Gledam For all the Mankind - malo me nekad uspava

Poceo da gledam Mindhunter odgledao prve dve epizode, vrlo zanimljiva serija vredi svakako gledati nadam se da ce opravdati ovu dinamiku i pricu u nastavku.

The Equalizer

Pomislio sam da na osnovu naslova može biti ok serija, međutim.. 🤦‍♂️
Više od toga ne vredi ni pisati o istoj.

@Yojinbo
Odgledao bez nekih očekivanja, ima tu i tamo čudnih dijaloga, sve u svemu započeli su priču koja može da bude interesantna.

Poslednja izmena:
Poceo da gledam Mindhunter odgledao prve dve epizode, vrlo zanimljiva serija vredi svakako gledati nadam se da ce opravdati ovu dinamiku i pricu u nastavku.
Kvalitetna, ozbiljna serija.
Inače 99% ukinuta, samo se čeka definitivna potvrda.
A zašto, zato što se Netflixu više isplati da za budžet ovakve kapitalne serije izbaci 10 gluposti za ciljanu publiku.
Da ne pišem sad za koga da ne pokupim ban.
Samo hoću da naglasim kolika je šteta što nisu imali razumevanja niti sluha i to je i dokaz da Netflix u perspektivi neće imati visokobudžetske serije, jednostavno takvo je tržište.

Poceo Line of Duty :)

Počelo prošle nedelje, kasniš. Sinoć je ep 2 emitovana.

Kakav je ono treš od serije na RTS-u?

Znam, ali niko nije spominjao...

A sta ocekujes od Firefly produkcije :d

Nisam ni znao da postoji ta tema, hvala :)

Kvalitetna, ozbiljna serija.
Inače 99% ukinuta, samo se čeka definitivna potvrda.
A zašto, zato što se Netflixu više isplati da za budžet ovakve kapitalne serije izbaci 10 gluposti za ciljanu publiku.
Da ne pišem sad za koga da ne pokupim ban.
Samo hoću da naglasim kolika je šteta što nisu imali razumevanja niti sluha i to je i dokaz da Netflix u perspektivi neće imati visokobudžetske serije, jednostavno takvo je tržište.

Ima tu jedna jako bitna stvar, sama priča serije je polufikcija i na taj način je priča zaključena, bukvalno de nema šta dodati. Postoji dosta dokumentarnih ili poludokumentarnih serija na temu stvarnih slučajeva koji se pominju i provlače kroz Mindhunter, takođe iz Netflix produkcije gde koje su realnije pa čak i zanimljivije a koje pojašnjavaju realan uticaj FBI u ono vreme.

Slažem se.
Nego naglasak sam hteo da stavim na drastičan pad kvaliteta na uštrb kvantiteta, generalno kod Netflixa.
Ali ne bih da odem u off topic.

Završio prvu sezonu Mindhuntera. Iako spora na momente odlična serija.
Za razliku od npr Criminal Mindsa nema toliko akcije ali daje mnogo bolji uvid u ličnost ubica sa psihološke strane.
Dovoljno su me navukli na to da sam već naručio 2-3 knjige od serijskim ubicama :LOL:

Formula 1: Drive to Survive - vrhunska.
Odavno ne pratim više F1, ali ova serija je znatno uticala na moje ponovno interesovanje za sportom. Odličan start u upoznavanju sa novim mladim vozačima, bolidima, timovima, i generalno kako u suštini funkcioniše taj svet.

Formula 1: Drive to Survive - vrhunska.
Odavno ne pratim više F1, ali ova serija je znatno uticala na moje ponovno interesovanje za sportom. Odličan start u upoznavanju sa novim mladim vozačima, bolidima, timovima, i generalno kako u suštini funkcioniše taj svet.

Slažem se, mene f1 baš ne zanima preterano ali serija zanimljiva iz sportskog ugla uz vrhunsku produkciju koja prati celu priču. Da su malo više osvrnuli na tehnički aspekt bila bi još bolja.
Sve u svemu, vredi pogledati

Dobra je do kraja

Porodica, kome je tema interesantna serija je ok, pravljena po izjavama sudionika dogadjaja..svaki dan se prikazuje, likove tj glumce su pogodili da lice na licnosti..

Porodica, kome je tema interesantna serija je ok, pravljena po izjavama sudionika dogadjaja..svaki dan se prikazuje, likove tj glumce su pogodili da lice na licnosti..
Gledao. Ništa posebno. Pa ne bih baš rekao da su pogodili glumce i ličnosti. Niđe veze Vuk Kostić sa Ulemekom ili Uliks Fejmiu kao Đinđić. A tek kako su ga ofulali sa Čedom Jovanovićem.
Mirjana Karanović kao Mira Marković, promašaj. Boris Isaković je dobrim delom izvukao Miloševića valjano.

Je li mislis na glumu ili slicnost ?? Meni je slicnost vise nego dovoljna pa nisu blizanci

Meni lice vise nego.dovoljno..bitno.je.da.su dogadjaji verno prikazani

Na pola sezone sam, i sve što mogu zaključiti je da bi Netflix trebao da se sabere. U poslednjih par meseci plasira gomilu smeće što se tiče svoje produkcije.

71c1a8b1b6.jpg

Nadam se da im je sledeći projekat Shadow and Bone neće biti potpuno razočarenje.

gde se moze naci serija Porodica?nesto nevidim online da ima,dal ima bar neki torent link
nasao jos je ima za pogledati online

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno