Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Zbog rezultata na poluvremenu, masa Srba odustalo od gledanja, pa je zato drugo poluvreme bilo bez stekanja... 😂😂😂

Nisam uspeo da udjem na EON prenos sve do nekog 15. minuta, posle sve ok do pauze na poluvremenu kada sam osvezio stranu i posle ok (ako ne racunamo i klipovanje komentatora).

a da nije možda mts namerno sabotirao eon?
mtel u bosni je to već radio (blokirao pristup eonu) telemach se žalio na to

Nisu oni u stanju ni svoju ArenuCloud da dovedu u red, a ne da nauče da sabotiraju nekoga. Vrsni programeri!

a da nije možda mts namerno sabotirao eon?
mtel u bosni je to već radio (blokirao pristup eonu) telemach se žalio na to
Nisu, jer su se na tw zalili i korisnici sbb-a, da im trokira. Jednostavno nemaju kapacitet iako se na sva usta hvale svoju platformu...Isti slucaj kao i sa Arena cloud-om...

Ne radi na Miboxu obicna app. Ni regularna ni ispravljena.
Burazer ima MiBox S i na njemu je bila instalirana EON aplikacija jos od odavno.

Sinoc smo je aktivirali bas. Tj. povezali sa nalogom.
Ja nisam video ali on kaze da radi regularno ali je malo mutna slika. Ali moze da se gleda.

Ako mislis na onu sto se aktivira kodom ta radi.

Znam da radi,imam je na Miboxu.Pisao sam da na Miboxu nece da radi aplikacija za telefone i tablete za cije koriscenje nije potreban kod nego user i password sa sbb naloga.

Pozdrav, da li neko jos ima problema danas sa Eon aplikacijom na Mi boxu? Na svim kanalima je crna slika..

Video danas na moj sbb da imam opciju da aktivaram eon za smart tv. Ja imam eon preko total tv ali kad kliknem da aktiviram nista se ne desava. Naso opciju u „pogledaj dodatne opcije“. Jel neko uspeo da aktivira?
D756CAD6-996F-40AA-8589-03F3AE766E8D.png

Ne može EON smart aplikacija preko Total TV, samo obična mobilna aplikacija, pa da se gleda na mobu ili kompu, pisali smo o tome hiljadu puta :)

Imam i ja Total TV, pa gledam EON preko laptopa, povežem kablom na tv...

Ne može EON smart aplikacija preko Total TV, samo obična mobilna aplikacija, pa da se gleda na mobu ili kompu, pisali smo o tome hiljadu puta :)

Imam i ja Total TV, pa gledam EON preko laptopa, povežem kablom na tv...
to je nova opcija, do sada nije bila ta opcija zato pitam. Znam i ja da do sad nije bilo mogucnost za smart tv preko totala.

To je neka "greška" na mojsbb sajtu. Ima opcija na sajtu ali ustvari nema.

Slika kadni u odnosu na ton na SK2 vec drugi dan, a na svim ostalim kanalima SK kao da je manji kvalitet slike,iako je na najkvalitetnijih 7mb, pomalo ne ide tecno slika gledam kosarku kao da gledam strim na netu ,to je krenulo od nase repke kad igrala i dalje je tako, EON vam mreze je upitanju na originalnom EON boksu, da li je kod jos nekoga tako?

Nesinhronizovan zvuk i slika problem traje već 3 godine... samo sad je još počeo izgleda i da varira delay između 2 bloka reklama...

Interleced problem kad se gleda preko Pc nije samo kod Sbb,vec i kod Eon provajdera Telmach BiH. Istovremeno se pojavio i kod njih, telmach . Isti signal distribuiraju.

Kod mene i tu isto, i to sve u poslednjih 10 dana, bas od prve utakmice reprezentacije, do tada je sve bilo ok.

Evo šta su meni neki dan odgovorili nakon par dana prepiske i svakakvih glupih predloga (da promenim browser da promenim kvalitet slike itd) Screenshot_2021-04-01-21-09-24-203_com.android.chrome.jpg

Ne bih se ja tu previše nadao (brzom) rešenju. Slično / isto su odgovarali posle godine u aprilu, maju kad su osakatili bitrate sa 7000 na 3500 kbps i rezoluciju pa je trebalo 2-3 meseca "budi uporan, budi dosadan" pristupa da bi se to vratilo na staro.

A za nesinhronizovan zvuk i sliku i jek pisano milion puta, pa ništa na kraju.

Nesinhronizovan zvuk i slika problem traje već 3 godine... samo sad je još počeo izgleda i da varira delay između 2 bloka reklama...

Kod mene je lepo radilo godinama, do pre par meseci kada sam primetio da povremeno i ne na svim kanalima slika i zvuk nisu sinhronizovani.
EON + VPN

Pozdrav drugari, a jel moze meni neukom neko da objasni gde ja da skinem aplikaciju na Tesli da bih aktivirao smart tv a Tesla nije zvanicno podrzana ali citam da su mnogi uspeli da instaliraju i gledaju bez problema na nepodrzanim Teslama.

Ako je u pitanju Tesla sa Android tv sistemom nacices app u google play. Preuzmi je i instaliraj. Kad je pokrenes izbacice na ekranu kod. Taj kod treba da ukucas na moj sbb poetalu ili aplikaciji u opciji smart tv app. Nakon toga ce ti proraditi. Naravno ako u svom paketu imas prava na smart tv aplikaciju.

Tesla je ali nije android naravno.
Imam u paketu prava i na smart tv.
Kako instalirati ako nije android da jeste znao bih i ja😎

Znaci ne moze, citao sam da su neki na nepodrzanim televizorima Tesla instalirali i da im radi normalno.
A zasto onda ne moze nikako, pa kako su drugi instalirali, zamolio bih druge koji imaju nepodrzane Tesle kako su instalirali na ne android nepodrzanim televizorima.

Nikako ako nije android

Nazad
Vrh Dno