Podsetiću te da to što tebi smeta omogućava forumu da funkcioniše. Ako ti "prednosti" tog tipa ne odgovaraju, slobodno možeš da zaobiđeš i ceo forum.Pa da, isključi adguard privateDNS i videćeš "prednosti" PWA i gore i dole![]()
Malo je besmisleno postaviti ovakvo pitanje u 2021. godini...Forum koristiš jedino na mobilnom telefonu ?
Zar nije ugodnije čitati forum na velikom ekranu gde postoji mogućnost podešavanja, ne vidim razlog da se maltretiraš čitajući na malom ekranu telefona, ako već imaš problem sa veličinom slova.
Napisao je čovek da neće biti Tapatalka, te bih zamolio da se više ne potencira to.Podsetiću te da to što tebi smeta omogućava forumu da funkcioniše. Ako ti "prednosti" tog tipa ne odgovaraju, slobodno možeš da zaobiđeš i ceo forum.
Za ostatak koji kuka kako im je previše komplikovano ili im se ne dopada ili hoće rešenje X - nema. To je što je, utrošeno je dosta truda u sve to i probajte da uložite bar 1% da se naviknete. Ako ste mogli da živite sa starim forumom i njegovim problemima 10 godina, onda navići se na nešto novije i značajno bolje sigurno neće predstavljati problem. Jer gde ima volje ima i mogućnosti.
Stoga molim vas da se ne žalite na to kakav je TT bio, to je istorija za sada. Da ste utrošili to vreme na navikavanje na ovo što sada imamo, ova tema bi umesto 6 i dalje imala samo 1 stranu.
Meni, recimo, display size odgovara da bude default, ne odgovara mi da ga svaki put uvećavam kada hoću da pročitam forum ,pa posle opet smanjujem, tj. vraćam na default. Fontovi jesu mali ,čak i za mene, ali ja to rešavam sa pinch in/out, pa scroll levo/desno, u lendscape 😅Ko hoće da poveća slova može prosto da promeni Scren size u sistemskim podešavanjima. Nadam se da se to nije neka OxygenOS ekskluzivna opcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari