Skankhunt42
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 235
ja uopste ne komentarisem umetnicki aspekt i sta je na slikama. meni je samo fascinantno kako uspes da napravis ovako lose slike sa tako superiornim camera hw.
Hajde onda ovako. Predložite nam iskusno i prijateljski uputstva, linkove ka video materijalima i tekstovima koje vi smatrate korisnim za napredak u sferi pro forografije.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
.....meni je samo fascinantno kako uspes da napravis ovako lose slike sa tako superiornim camera hw.
Kao što rekoh, nisam osoba koja voli fotografiju iz koje moraš "izvlačiti" što je umjetnik htjeo reći. Ja fotografišem ono što se meni svidi, nešto što zanimljivo izgleda i tako to...što se vidi na mom Flickr_u, nema tu ni u od umjetnosti.
Tako da od ovih tvojih recimo ona šuma (Forest) bez veze, šta si htio reći?!
Ova prva, tree, meni također ništa posebno...po meni da je slikano po zimi, drvo golo, bijeli snijeg, možda plavo nebo...ovako previše zelenila...ok, rule of third pogođeno.
Što mi se svidjelo, siluetes...lijepo, zanimljivo. Ova "pčela" u makro...tehnički odlično.
To je moje viđenje i razumijem da se drugi neće složiti s tim što je sasvim u redu.
P40Pro+ & Tapatalk
Gde piše exif data ispod slike?Evo npr ovde imate https://event.mi.com/global/shotbymi/ mnogo fotografija koje su fotografisane xiaomi telefonima, za koje nikad ne bi pomislili da su uradjeni tim telefonom.
Gde piše exif data ispod slike?
Ako su neke od slika slikane RN7 ja ga pojedem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari