Мени је месецима на мојсбб писала стара брзина 150 а имао сам 250/25.Meni su pustili ali i dalje nemam na mojsbb korigovane brzine.
Kad su u BG-u povećali brzine, na mojsbb su stajale stare vrednosti možda i mesec i više.Meni su pustili ali i dalje nemam na mojsbb korigovane brzine.
Da li iskljucuju za jedan neplacen racun?
Ne radi mi mbanking.
kupio sam pre par sati kabal lan/usb koji kod laptopa pretvara mreznu karticu u gigabitnu.....cim sam je povezao odradio sam speed test i stvarno radi, brzina je 150!!!...e sad ja imam cisco ruter i nisam do sada imao problema sa netom.....posto sam u giga gradu trebalo bi da ih nazovem i trazim onaj novi ruter sa kojim bih izvukao tu vecu brzinu....koliko sam ovde citao postoje dva rutera koje oni nude pa vas pitam koji se u praksi bolje pokazao? hvala.
![]()
Ne kapiram ti bi hteo 1Gb brzinu a da li si ugovorio taj paket, ne dele ga dzabe. To sto si na laptopu dobio vecu brzinu to je samo razlika sto si na lan kablu a ne na wi-fi i pitanje je sta wi-fi kartica u laptopu podrzava 1GB sigurno ne.kupio sam pre par sati kabal lan/usb koji kod laptopa pretvara mreznu karticu u gigabitnu.....cim sam je povezao odradio sam speed test i stvarno radi, brzina je 150!!!...e sad ja imam cisco ruter i nisam do sada imao problema sa netom.....posto sam u giga gradu trebalo bi da ih nazovem i trazim onaj novi ruter sa kojim bih izvukao tu vecu brzinu....koliko sam ovde citao postoje dva rutera koje oni nude pa vas pitam koji se u praksi bolje pokazao? hvala.
Ako je pitanje samo za net - uvek optika.Hoce li u 2021. davati sta novim korisnicima zna li se? Otkazao KDS pa ne znam da li Mts optika ili SBB kabal najskuplji paket
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ne kapiram ti bi hteo 1Gb brzinu a da li si ugovorio taj paket, ne dele ga dzabe. To sto si na laptopu dobio vecu brzinu to je samo razlika sto si na lan kablu a ne na wi-fi i pitanje je sta wi-fi kartica u laptopu podrzava 1GB sigurno ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari