OK, nisam bas shvatio sta hoces a kazes. Matematicki je tako i sta sad? Zadovoljan sam SBB uslugama do sada, imaju i net i programe koji mi odovaraju, a MTS mrzim verovatno jos vise od Sljamsunga. Prema tome, ja sam zadovoljan![]()
Stavi razlicite SSID za 2.4 i 5G
Taj daljinac ne može to kao što je stari mogao.Nope, ništa se ne dešava, D3 taster zasvetli jednom i to je to...
Sad ćemo da vidimo šta kaže Anđela na chatu :d
EDIT: Prvo mi traži broj ugovora, koji je jako bitan za moje pitanje, zatim mi šalje ovo uputstvo koje je i @salecg poslao, i na kraju mi odjednom ne radi ni net ni televizija [emoji1787][emoji1787]
Ne pratim baš ovu temu, a i ne gledam TV skoro nikako. Ne radi ni kod mene HBO i cinemax. Idem da im pišem mail i tražim ugovor po papirima.Jel ima još neko da je i dalje na TEL3 paketu, Ikomovom?
Meni od juče ne rade HBO i cinemax kanali.
Kažu u odgovoru vi ste tel3 paket i nemate HBO a ja imam sve to još od vremena ikoma.
Šta se dešava ovo, oce da nas prebace na eon ... Meni mts Optika pored vrata 2 godine ne želim da prelazim i naterace me sad ovi stručnjaci .
Hvala na informacijiTaj daljinac ne može to kao što je stari mogao.
Istu "muku" čim evo već par meseci od kad sam zamenio daljinski.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ništa. Otišao u poslovicu, odneo stari daljinski i dali mi ovaj novi.Hvala na informacijiKoliko su ti naplatili zamenu?!
Imam identican lg 4k uhd hdr bla bla bla tv u dve sobe, na jednom je eon, na drugom d3 v2, i bolja je slika na Eon-u. Za nijansu ali bolja. U pocetku nije bila ali mislim da su kroz apdejtove sredili..Какав је прелаз са Д3 на ЕОН? Какав је квалитет слике и брзина шалтања канала?
Интерфејс ЕОНа у односу на Д3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari