Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba mi mala pomoć. Da li neko zna da li ip adresa 178.149.92.172 ulazi u cgnat ospeg ili nije natovana? Hvala unapred.

Ne bi trebalo da je natovana.
CGNAT IP opseg 100.64.0.0 - 100.127.255.255.

Meni je ljubazna teta iz SBB-a koja me je zvala da pređem na EON na kraju priznala da ću skoro 100% "popiti" CG-NAT ako pređem sa Trio Gold-a.
I naravno da mi ne pada na pamet, TV ne gledam i dodatni kanali me ne zanimaju, taman da mi daju sve koje imaju.
Na EON Premium nemam CGNAT, a za Full ću da proverim danas.
Naravno, nikakve garancije nema da će tako i da ostane.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Jel ima još neko da je i dalje na TEL3 paketu, Ikomovom?
Meni od juče ne rade HBO i cinemax kanali.
Kažu u odgovoru vi ste tel3 paket i nemate HBO a ja imam sve to još od vremena ikoma.
Šta se dešava ovo, oce da nas prebace na eon ... Meni mts Optika pored vrata 2 godine ne želim da prelazim i naterace me sad ovi stručnjaci .

Ista stvar kod devojcinih roditelja, isti kanali, isti paket.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja sam "na ikomu", flat 3, sad videh da je hbo zaključan iako je oduvek bio na raspolaganju.

Pa da li vas ugovor ukljucuje te pakete / kanale?

Видех вечерас да имају овај промо период за HBO. Пише без накнаде до 16.01. него ме брине да није нека цака ако активирам да ми уврсте после у пакет и почну наплаћивати?

1a8838935b9b94957ef0fe085c2a699f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije caka. Neće ti naplatiti. Promo je do 16.1. Aktiviraj slobodno.

Обично када се каже до нечега, да то нешто није укључено у причу.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Nije caka, ja ne znam koja je ovo godina po redu da daju taj promo. Znam da ce biti treca a ne secam se pre toga.

Tako da nemas brige. I pise da se usluga automatski prekida.

Ali koja je fora sa različitim datumima 15-16.1 [emoji2]
I HBO GO se automatski gasi na kraju promocije.

Ne znam koja je fora sa datumima uostalom nije ni bitno.

HBO se razlikuje od drugih promocija, uvek je tako bilo jer rucno ukljucuju servis po zahtevu svakog korisnika isto tako ce i iskljucivati, pa tako nece biti svima iskljucen u isto vreme, dok ostale kanale u ovom novogodisnjem promo periodu samo dopuste prava na cam-ovima, box-ovima ... za gledanje kanala.

Malopre otisao na njihovu stranu i aktivirao, proradilo posle 5 minuta.

Poslednja izmena:
Pih sve otključali samo nisu Zadrugu.
Pašće im u jad korisnici [emoji16]

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Јел ххх откључан?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Zovu me jutros iz SBB korisničkog servisa...

- Imamo sjajne vesti za vas: poslaćemo Vam aneks ugovora za nastavak saradnje na kućnu adresu, cena ostaje 3999 dinara, a besplatno Vam dajemo paket pink kanala.
- Ne, hvala, nisam zainteresovan. Čućemo se u aprilu kad istekne ugovor.
- U redu, prijatan dan.

Od početne oduševljenosti zbog "sjajnih vesti" do hladnog završetka razgovora bez pitanja zašto nisam zainteresovan... Stvarno ne pomažu sebi.

Da li vam radi HBO GO? Imam nalog od pre kreiran preko sbb-a kad su davali promo. Juče aktiviram sve lepo na mojsbb ali na HBO GO nema šanse da uđem. Prihvati pass, pojavi se štiklirano kao da je uspešno ali se dalje ništa ne dešava.

Sad sam SBB-u uleteo klizeći i kao desetogodišnji korisnik njihovih usluga putem maila tražio 250Mbps internet, i tv paket sa otključanim HBO premium i Cinemax HD 1 i 2 prvih 6 meseci po 1 dinar, a za preostalih 18 meseci po ceni od 3999 dinara, što je suštinski ono što nude novim korisnicima koji im nikad beli dinar na račun nisu platili...

Tražio sam da mi ponudu pisanim putem garantuju, pošto me je SBB akviziter na terenu pre dve godine za.ebao, usmeno mi ponudivši jedno (tada brzinu interneta 150Mbps), a u stvarnosti sam dobio drugo (100Mbps), što su korigovali tek posle godinu i četiri meseca, na početku epidemije povećanjem brzine interneta za sve korisnike u giga gradovima (dakle nezavisno od mog pojedinačnog problema).

Čekam...

EDIT: Radi HBO posle aktivacije. trebalo im 20tak minuta da to aktiviraju...

Poslednja izmena od urednika:
Zovu me jutros iz SBB korisničkog servisa...

- Imamo sjajne vesti za vas: poslaćemo Vam aneks ugovora za nastavak saradnje na kućnu adresu, cena ostaje 3999 dinara, a besplatno Vam dajemo paket pink kanala.
- Ne, hvala, nisam zainteresovan. Čućemo se u aprilu kad istekne ugovor.
- U redu, prijatan dan.

Od početne oduševljenosti zbog "sjajnih vesti" do hladnog završetka razgovora bez pitanja zašto nisam zainteresovan... Stvarno ne pomažu sebi.
Mene su zvali i pitali da li sam zadovoljan uslugama, naravno hteli su produzetak ugovora - isto tako neka bleda ponuda sa TV kanalima, koji su mi potpuno nepotrebni. Ne razumem tu trzisnu taktiku - ako mozes da ponudis 6 meseci besplatno novim korisnicima, mozes i starim da bi zadrzao udeo na trzistu. Odliv korisnika ce biti ogroman zbog 12 mesec po dinar kod mts-a.

Džabe se trudite, stari korisnici uglavnom ništa ne dobijaju. Ja svake 2 godine potpisujem ugovor na drugu osobu i tako uvek uzmem promociju, jeste malo više cimanja ali vredi za 6 meseci po dinar.

^ Pa ti i ne možeš ništa da dobiješ kad si svake godine "novi korisnik"... :d

Ne verujem da se džabe trudim, već su mi dali ustupke net sa 150 na 250, i dodatak HBO Premium i Cinemax za 3599 dnara prvih 12meseci, a 3999dinara drugih 12 meseci...

Sa ovim novim zahtevima im više testiram živce...

Sad udjem u video klub sto nikada i ne radim s obzirom na kvalitet filmova tamo ali rekoh ajd besplatno da sortiram po rejtingu. Film pokazuje ocenu 9.5 i pored imdb ikonica. Odem na imdb i film ima 5.5. Je l moguce da i ovo laziraju?

Nije za sve filmove ažurirana poslednja ocena.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Људи свака вам част кад стигнете да погледате све те канале које тражите [emoji16]

Људи свака вам част кад стигнете да погледате све те канале које тражите [emoji16]

Mene kod SBB kanali osim SK ne interesuju. Mogu sve te pinkove i kojekakve druge pakete da ukinu, biće manje đubreta u meniju. Kad istekne ugovor, gledaću da ubijem mesečnu cenu koliko je moguće i to je to. Ako postoji jeftinija i podjednako pouzdana alternativa kod drugog provajdera, idem tamo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno