Na EON Premium nemam CGNAT, a za Full ću da proverim danas.Meni je ljubazna teta iz SBB-a koja me je zvala da pređem na EON na kraju priznala da ću skoro 100% "popiti" CG-NAT ako pređem sa Trio Gold-a.
I naravno da mi ne pada na pamet, TV ne gledam i dodatni kanali me ne zanimaju, taman da mi daju sve koje imaju.
Ne bi trebalo da je natovana.
CGNAT IP opseg 100.64.0.0 - 100.127.255.255.
Mene su zvali i pitali da li sam zadovoljan uslugama, naravno hteli su produzetak ugovora - isto tako neka bleda ponuda sa TV kanalima, koji su mi potpuno nepotrebni. Ne razumem tu trzisnu taktiku - ako mozes da ponudis 6 meseci besplatno novim korisnicima, mozes i starim da bi zadrzao udeo na trzistu. Odliv korisnika ce biti ogroman zbog 12 mesec po dinar kod mts-a.Zovu me jutros iz SBB korisničkog servisa...
- Imamo sjajne vesti za vas: poslaćemo Vam aneks ugovora za nastavak saradnje na kućnu adresu, cena ostaje 3999 dinara, a besplatno Vam dajemo paket pink kanala.
- Ne, hvala, nisam zainteresovan. Čućemo se u aprilu kad istekne ugovor.
- U redu, prijatan dan.
Od početne oduševljenosti zbog "sjajnih vesti" do hladnog završetka razgovora bez pitanja zašto nisam zainteresovan... Stvarno ne pomažu sebi.
Људи свака вам част кад стигнете да погледате све те канале које тражите [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari