I ja sam iskljucio te napredne animacije i malo je bolje. Primetio sam to kocenje u meniju hbo go. Ponekad praktikujem da posle duzeg vremena restartujem box, bar meni se cini da posle toga fluidnije radi.Je l' ima nekog da koristi mi box S sa EON TV aplikacijom? U pitanju je android 9 verzija na box-u i trenutno najnovija verzija aplikacije za TV. Da li vam koči aplikacija u meniju? Brzo promeni kanal, sa tim nemam problema ali dosta kašnjenja kod animacija, čak i kad isključim napredne animacije. Nije to neupotrebljivo, ali me nervira...
Isti problem imam i ja. Definitivno nista ne moze da bude kao sto je uradjeno na samom eon box-u, ali je najbitnije da radi i na drugim box-evimaAko je odgovor upućen meni, možda se nismo najbolje razumeli. Ja govorim o lag-u u okviru aplikacije kad se krećem kroz meni i pri selektovanju kanala, itd...
I ja tako radim. Uguravam i izvlačim (da prostite na izrazu)
Izbegavam da mi zuji računar ili laptop dok gledam filmiće pa zato ne vučem fajlove preko mreže.
Mada, pored Kodija, Netflixa, HBO-a ni nemam baš potrebe za bilo kakvim skida jima.
Ista priča. Nervira me da slušam zujanje računara.
Ok, hvala na odgovoru.
Ja sam to ovako rešio:A onda imate opciju da nabavite router koji ima USB na koji se može nakačiti externi disk koji tako postaje mrežni disk!
Ja tako već godinama koristim. Ranije sam imao Asus RT-AC51U. A sad sam na Asus RT-AC87U.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Je li dostava Pesoto?Ja sam ugrabio 30$ preko Amazona 4k fire tv stick fakat top.
7.5$ do BiH
37.5$ odlican deal
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Gde si video za 45e kod nas?Ne kupuju oni to u Kini, a koliko vidim ima toga i za 45€
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Dovukli su i meni Shild za 9$Da, upravo tako jer je Stick ispod 0.5kg 7.5$ dostava.
37.5$ izašlo me, odlicno radi 4k model.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne kupuju oni to u Kini, a koliko vidim ima toga i za 45€
Ako mene pitaš, carina ništa.Koliko te je izašla carina
Kod vas se zna red, a kod nas znaju da naplate i za sad od 10$.Ako mene pitaš, carina ništa.
Kod nas u Republici Srpskoj (BiH) oslobođeno carine sve do 300 KM (cijena artikla + shipping)
Shield "cilinar" bio 149$ plus 9$ dostava, to je po tadašnjem kursu bili oko 280KM
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
KpGde ima za 45e?
Ja sam prikljucio 1t hdd na xiaomi ruter 3g kome sam ubacio padavan sw na kome torrent client radi odlicno, kao i brzina kopiranja sa telefona ili laptopa preko 5ghz mreze. Onda sadrzaje pustam kroz xplore. Cini mi se u ovom trenutku najjeftinije resenje.Koji je najprostiji način da se fajlovi sa PC-a prebace na Android box. Naime, u Android box sam prikačio HDD na kojem držim filmove i muziku. Za sada, svaki put čupam HDD iz uređaja i priključujem ga za PC i tako prebacujem fajlove na HDD. Da li postoji neki prostiji način? U pitanju je veliki HDD rack sa 3.5 diskom koji zahteva dodatno napajanje i baš mi predstavlja veliki problem kada HDD prebacujem od boxa do PC-a i obrnuto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari