Šta je novo?

GeForce RTX 3000 Thread

Gde ima bembara za 2400e da kupim?
Za te pare da li i ocuvan golf mozes da kupis... Doduse mozes alfu, ali nekima skupo gorivo... :p

Mani se te mantre, znamo da uzimas nov hw cim ste stabilizuju cene i zalihe. :)

Evo,pa biraj...

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17233393/bmw-318-restylingreggod

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17223960/bmw-318

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17107809/bmw-318-318i

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17241995/bmw-316-316-ti

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17240760/bmw-316-m43

Doduse,verovatno kod svakog ima nekog ulaganja,kilometraze su upitne,ali eto bembara za 2500 eura....i skoro svi su sasvim solidno ocuvani (verovatno sveze ispolirani)

Hvala, ali zadovoljan sam i svojom 508-icom...

Hvala što si nas obavestio. [emoji23]

stiglo svinjce. greje se poprilicno kod mene jer ne moze da dise pa cu na zalost morati da predjem na malo vece kuciste...
takodje nemam gpu sag :p

i jos bih samo da se zahvalim distributeru Lemaji na ustupljenom primerku cheers

3080.jpg

^ nema na čemu [emoji1], neka te lepo služi

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Gledam tvoje slike Lemaja i sve se mislim da izbusim i ja rupu za gpu kablove. Lepse i prirodnije tako izgleda nego sto sam namerio ja kod sebe.

Mada se razmisljam sve jer hocu da montiram bottom fanove al nemam bracket za isti :(

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

:D

Bez sale momci, sto je mnogo, mnogo je...
Gledam sada MindFactory... Zasto su skoro svi 3070 modeli tacno 669e?
nV kao setila da uvodi red?

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

Gledam tvoje slike Lemaja i sve se mislim da izbusim i ja rupu za gpu kablove. Lepse i prirodnije tako izgleda nego sto sam namerio ja kod sebe.

Mada se razmisljam sve jer hocu da montiram bottom fanove al nemam bracket za isti :(

Ja sam isekao i okolo stavio gumu, mnogo lepše izgleda a plus sakrije kablove i hardove. To mi je bilo 5min posla. Imao sam sreće jer kad sam pravio rupu bilo je za 2080 koja ima 2x8pin ali ipak se poklopilo i sa 3x8pin.

Poslednja izmena:
Ja sam isekao i okolo stavio gumu, mnogo lepše izgleda a plus sakrije kablove i hardove. To mi je bilo 5min posla. Imao sam sreće jer kad sam pravio rupu bilo je za 2080 koja ima 2x8pin ali ipak se poklopilo i sa 3x8pin.

17a18329e93f606287fd98489e84a556.jpg

e9079296fe4e0e9e77cb152cedb30f19.jpg

Future proof za tri komada kad izadje 5080 [emoji23] posluzio sam se gumom iz starog nzxt440

Doduse iskreno moram mixera da cimnem da mi napravi noce pcie kablove koje direktno idu u napajanje ne nastavke ko u ovom slucaju.

@momsab trebalo bi 75w preko pcie da ide.

Poslednja izmena:
^ extra izgleda. Samo mislim da mixer ne radi više kablove. Zvao sam ga nekoliko puta, viber, kp... I nema odgovora.

Kako uspijevate da nadjete ove primjerke. Ja se ubih trazeci Asus TUF, nema ga ni US ni po evropi, zovem distributere. Kazu nemaju mogucunost ni da poruce iz fabrike

^ ja sam kupio dva komada, strixa i tuf. Strix sam ostavio sebi pošto sam baš hteo taj model a tuf prepustio kolegi @ercim. Ima ih kod nas ali moraš biti jako uporan. Svaki dana zoveš nekoliko prodavnica pa ćeš pre ili kasnije naleteti na neki model ali opet pitanje koji bude u ponudi.

EVGA obicno ima te kartice manje "visine", poneki Palit.

Da li je isplativo naručivati grafičku iz inostranstva tipa Slovačka kao korisnik gore? Koliko izađe carina i ostalo?

Ja sam samo bio pozvao prvog dana i reko cim bude bilo ostavi za mene jedan :) lokalna radnja u Smederevu. Bio sam drugi po porudzbino :D prvi dobio pre mene pa jedno 20 dana ranije. E sad mogo sam uzeti mozda ranije neki model al su bili bezobrazno skupi. Ofc videli distributeri da ce kupuje narod i za 1000 evra :D

^ ja sam zvao 9 radnji i Beogradu, niko nije hteo da rezerviše mada sam nudio da ostavim kaparu po dogovoru.

Verovatno zato što nemaju pojma šta će dobiti, kad i koliko... Kupca će imati s obzirom na potražnju, a ne treba im da ih neko ko je ostavio kaparu juri zato što nemaju grafike.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

^ sigurno, zato sam i rekao kolegi @.bole da mora biti jednostavno uporan.

Grdosija od kartice. Max dolazi do 70c u stres testovima, u igrama ne prelazi 66c. Kad dođe na nekih 60+ c radi na 2040mhz. Ima mali coil whine ali nije strašno. Iskreno jako zadovoljan.
b89833c80df1bd386df2774995368a0c.jpg
4f124503e5246850863ef70b989b3a46.jpg
9159fc2bff04c9d93e5699470880300a.jpg
35d72f0e4facedf9e5e8722a3c306b57.jpg

Cestitam neka lepo sluzi

Znaci nama koji imamo b450 i x470 treba nvidia da bi koristili SAM dok sa AMD gpu to dobijamo samo uz 5xx plus zen 3 kombo. O kakva ironija .

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

^ koliko ja znam za Srbiju je samo mixer bio. Moraće online sada.

@arki hvala[emoji1]

Poslednja izmena:
dali ce ovo napajanje Enermax MaxTytan 800 drzati Gigabyte 3080 Aorus Extrem planiram poruciti,
posto me opet hebali za Strix OC

Poslednja izmena:
^ ne vidim razlog što ne moglo, ako budeš imao problema lagano ćeš ga zameniti.

^ za 600w je već pitanje? Svi preporučuju barem 750w za 3080.

Nazad
Vrh Dno