Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam prošle godine dobio istu takvu ponudu (bio sam i na istom paketu kao ti) samo što sam ja odmah prihvatio, bio sam nešto u gužvi pa mi se nije nešto cimalo oko toga...Nikakva priključna taksa za eon, dobio eon box plus jedan d3cam plus jedan uređaj onaj mini, hbo 12meseci free i valjda pinkovi, nemam pojma. Valjda je tada nešto bilo ako uzmeš full paket (znači i telefon) onda su povećavali brzine a drugima nisu, nešto tako

privodim kraju Ptt kds i presao bi na SBB radi par kanala iako nema optike...kako radi internet na premium paketu rekose 90/50 brzina..da li je u praksi tako..? kakva je slika na vecim ..drugo, svi su mi kablovi skriveni u zidovima, je li komplikovano nove prikljucenje, ne menjam raspored u stanu ni kompa ni TV.. HVALA

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je paket dve klase niže od premijum i net mi je ovakav Preko wifija a isto je i na kablu. Kablovsku će da ti nakače na postojeću instalaciju trebalo bi.

Imam Trio gold, UO odavno istekla. Juče sam potpisao zahtev za raskid ugovora, danas zove SBB. Nude mi novi ugovor na 2 godine, EON Full paket, bez priključnih taksi, i da plaćam 12 meseci sadašnju cenu 3829, a narednih 12 meseci punu cenu EON Full 3999. Znaju da imam MTS optiku u zgradi, radi već par godina.
Ah, da: dama me ubeđuje da niko ne dobija CG NAT :)

Imam Trio gold, UO odavno istekla. Juče sam potpisao zahtev za raskid ugovora, danas zove SBB. Nude mi novi ugovor na 2 godine, EON Full paket, bez priključnih taksi, i da plaćam 12 meseci sadašnju cenu 3829, a narednih 12 meseci punu cenu EON Full 3999. Znaju da imam MTS optiku u zgradi, radi već par godina.
Ah, da: dama me ubeđuje da niko ne dobija CG NAT :)

Vau, daju ti cirka 2k dinara uštede za dve godine ako produžiš ugovor - nadam se da nisi propustio njihovu velikodušnu ponudu koja se daje jednom u životu! Kakvi pilićari!

privodim kraju Ptt kds i presao bi na SBB radi par kanala iako nema optike...kako radi internet na premium paketu rekose 90/50 brzina..da li je u praksi tako..? kakva je slika na vecim ..drugo, svi su mi kablovi skriveni u zidovima, je li komplikovano nove prikljucenje, ne menjam raspored u stanu ni kompa ni TV.. HVALA

90/50 je ponuda na nekadašnjem Beogridu.
Ja ne bih pristao na tu brzinu za 5k rsd.

Plus, ako si povezivao TV preko coax cabla to ti više neće raditi. Moraš imati lan kabl kod svakog TVa, pošto imaju samo IPTV.

Imaš li bilo koju dodatnu opciju osim ptt i sbb/beogrid ?

Juce me zvala neka teta da mi ponudi “neverovatnu ponudu “ za moj duo light. Nudimo vam eon full .... i ru sam je prekinuo jer me nije dalje interesovalo. Istice mi ugovor 1.11 i najbitnije mi je da se resim ugovorne obaveze. Pocela ona da ubedjuje , lupa neke gluposti jer sam joj rekao da ne znam na kojoj cu adresi zavrsiti i necu da ga selim . Bila je ljuta i uvredjena, u faznonu koji sam ja papak. Zadovoljan sam njihovom uslugom, ne bi na mts ni za dzabe ali colim kad nisam pod ugovornom obavezom.

Kad sam ih zvao pre godinu da zamrznemo do daljnjeg placanje jer prodajem stan pa mi treba 3,4 meseca dok se ne sredim, nisu imali razumevanja. Sad je ucenjivacki kapacitet na mojoj strani i tako volim da bude. Duo light mi odgovara, 100/10 mi je i vise nego dovoljno tako da nek se slikaju. Ne znam samo da li cu moci zadrzati taj paket jer vidim da imaju samo eon pakete ili ne gledam dobro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Možeš da zadržiš postojeće stanje (paket i opremu) bez problema. Ja sam nekih 3 godine bez UO, Trio gold. Ali odlazim u MTS (Box 2, samo net + tel).

Kod mene u zgradu skoro uveli mts optiku ali i pored toga ostajem na sbb zbog sk+n1/nova iako bi mi mts bio dosta povoljniji

s10e on Tapatalk pro

Da, i meni je to važno, uzeću u SBB sport+porodični paket sa 30 kanala, bez ugovorne obaveze, za 999 mesečno. Dugo sam vagao, SBB me naterao da prelomim.

Ne volim mts i mislim da su teške jajare ali me nezainteresovanost SBB, ne samo da se bori i zadrži korisnike, već i samo da sazna informaciju zbog čega kao dugogodišnji korisnik želim da odem, tera da im kažem zbogom.

Mene kad zvali i rekao im da bi prešao u Supernovu, pitali "a jel vi znate kakav je to operater?" Kao u fazonu krš

Supernova (rvkds) i jeste krš. 15 dugih godina sam ih trpeo.

jer ima neko trenutno da mu ne radi internet na 4g sam trenutno.
downstream/upstream 0.0 dBmV na svim kanalima dok d3 radi bez problema.

Da li sada imaju rešenje za premium paket i modem? Sada imam neki Cisco modem za koji sam pročitao da ne može preko 300Mbps? Trenutno sam na Full paketu, pa nije problem.

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

90/50 je ponuda na nekadašnjem Beogridu.
Ja ne bih pristao na tu brzinu za 5k rsd.

Plus, ako si povezivao TV preko coax cabla to ti više neće raditi. Moraš imati lan kabl kod svakog TVa, pošto imaju samo IPTV.

Imaš li bilo koju dodatnu opciju osim ptt i sbb/beogrid ?
imam MTS optiku, Beogrid, Supernova...MTS necu jer nemaju N1 i SK..ok za LAN kabal..zanima me spajanje u hodniku, je li to prosto, otkace KDS i prikopcaju SBB a instalacije u stanu su u zidovima

Prikopca, nije problem, merice jacinu signala i ostale parametre tamo gde ti kablovi zavrsavaju ako zadovoljova (nema previse gubitaka) onda nema problema.

imam MTS optiku, Beogrid, Supernova...MTS necu jer nemaju N1 i SK..ok za LAN kabal..zanima me spajanje u hodniku, je li to prosto, otkace KDS i prikopcaju SBB a instalacije u stanu su u zidovima

Bolje ti je da pitaš na Beogrid temi ali mislim da je njima i priključak do tebe preko lan kabla.

Koristim instalaciju koju je IKOM provukao pre mnogo godina. Do sada sam koristio TV i to je radilo OK. Sada bih da pustim neki internet, pa me interesuje kakva su iskustva sa velikim brzinama kroz te stare instalacije. Da li je bilo problema u radu?

I kod mene u zgradi (silom) doveli mts optiku, ali niko nece da predje sa SBB.

@PJ izmerice signal i to je to. Nema veze ako su “stari” kablovi

Poslednja izmena:
Verovatno bih uzeo paket 500/50, zbog ovih 50, pa mi je nešto sumnjivo da će tolika brzina da ide kroz coax. Na stranu što je postavljen pre 15ak godina, kad nismo ni razmišljali o ovim brzinama. Zvaću ih da urade merenje.

Koristim instalaciju koju je IKOM provukao pre mnogo godina. Do sada sam koristio TV i to je radilo OK. Sada bih da pustim neki internet, pa me interesuje kakva su iskustva sa velikim brzinama kroz te stare instalacije. Da li je bilo problema u radu?
Sve radi ok. Nema greške.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

@PJ: kod mene su kablovi stari skoro 20god pa isti taj paket radi OK.
U svakom slučaju, oni će izmeriti signal. Ako bude baš loš i ako kabl bude uzrok, zameniće ga.
Pozdrav

Kako upariti eon box sa samsung smart remote?

Ja danas potpisao zahtev za raskid ugovora.

Kada sam rekao da želim da raskinem ugovor konačno su me pitali zbog čega i rekli su mi da mogu da mi ponude četiri meseci za po dinar.... Rekoh, sada je već kasno...

Inače u SBB poslovnici na Trošarini ima četiri šaltera i na sva četiri su u tom trenutku došli da raskidaju ugovor...

A jeli imaju neku "uobičajenu" ponudu za produženje eon ugovora?

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno