Ja mislim, da nije vredno maltretiranja, da reinstaliras OS, samo zbog Eon aplikacije. Jeste nesto zgodnija za korisćenje, pogotovu ako koristiš bežičnu tastaturu ili telefon kao daljinski, dok se na kvalitetu slike ne dobija nista. Pogotovu znam koliki je problem, ako nema odgovarajućih drajvera za tvoj model. Na kvalitetu slike se stvarno dobija, ako se koristi Android Tv aplikacija na Android boxu (Mi box S u mom slučaju), dok će za Smart tv da kažu oni, koji imaju Smart televizore.To je i suština mog pitanja, ako je isti kvalitet nema potrebe da se zezam i instaliram Windows 10 (stariji laptop, pitanje drajvera...).
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ima li neko editovanu eon aplikaciju koja radi bez koda na xiaomi mi box s-u?
Verujem da je i cena osakacena. Ali za Eon i YouTube sasvim okej zar ne?
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
EON TV app na Android Box-u ili Windows app?Ukratko: slika je na EON boxu (ili na EON TV aplikaciji) bolja nego u browseru.
Bogomi, nije loša ova kombinacija. Dobiješ regularan uredjaj, sa garancijom, dobar daljinski i podržan je 100% za EON.Kupuje se legalno direktno od SBB-a uz neki od prepaid paketa. Ovaj "Porodični" mini paket od 499 din je najjeftiniji paket uz koji je moguće kupiti Eon box. Dakle ukupan trošak ti je 6.500 za box + 500 din za 1 mesec tog mini paketa.
https://sr.eon.tv/paketi/eon-porodicni-paket/
Naručiš online, platiš karticom i stigne ti box kući. I ti onda ako već imaš drugi MojSBB nalog re-aktiviraš Eon app na tom Eon boxu na taj drugi nalog da bi imao dostupno 150+ kanala a ne samo ovih 14 iz "Porodični" paketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari