Ja sam je kupio posto je hvaljena i to sa crnim svicevima, medjutim posto je moja membranska Logi G105 postavila domaci zadatak sto se tice filinga pri kucanju, nisam mogao ni na plave ni na braon i na crvene da se naviknem, i reko ajd da probam jos crne. Sto se tice sviceva, nisam jos pruzio sansu duzi period da se naviknem a treba makar 10-15 dana ako ne i jace kad se prelazi sa misa na mis ili sa tastature na tastaturu (kad sam prelazio sa MX518 na Deathaddera ruka me bolela ispod lakta jedno 10 dana kad sam aktivno igrao CSGO). Stavio je u oglase i otisla odmah... Sto se tice same tastature nevezano od sviceva, odusevio sam se time sto ima sopstvenu bateriju i bluetooth iako mi to nije bilo potrebno, izrada i generalno sve takodje fino odradjeno, nisam nasao ni jednu zamerku. Sada sam na Logi G410 sa nekim njihovim Roamer svicevima, takodje mi na prvu delovala nekako njah, medjutim reko neka je malo da joj pruzim sansu, i evo sad sam se navikao i upravo kucam na G410 i postavila je standard i domaci za sve naredne tastature, prilicno je tiha sto mi je druga najbitnija stvar nakon filinga pri kucanju. A od tih manje bitnih stvari koje su me ipak odusevile je ARX - da pratim potrosnju RAM memorije, opterecenje procesora i temp prilikom igranja, i video sam da sam dzaba kupio 16 giga rama, posto ne prelazim 7,5 xD i osvetljenje koje se u CSGO automatski promenilo na set dugmica koji su potrebni za igru, a kad me roknu dugmici pocrvene :laugh: