Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

I drugima se isto cini da je losije. Jeftin box = los upscale. Ako na boxu gledas samo EON mozes slobodno da ostavis 1080p jer nema 4k kanala osim onog jednog.

Poslednja izmena:
Nađoh ovaj post od pre dve godine pa da iskopiram pitanje ,)

Ako neko zeli da ustupi svoj eon na smart tv uz naravno novcanu naknadu nek se javi na pm. Verovatno ima neko ko ne koristi ili zeli da smanji svoju preplatu.

Како активирати ЕОН на xиаоми ми 3 боксу..инсталирао сам га, избацио ми је активациони код који требам да укуцам у ЕОН апп на телефону или компу, али нигде не нуди ту опцију. Имам за сад 3 додата уређаја од 5, трио голд пакет, не сећам се ове заврзламе кад сам га активирао на телефону и старом андроид боксу...

edit-постоји опција додај уређај,али кад кликнем на исту само ме пребаци на страну са постојећим уређајима без икаквих нових опција

Poslednja izmena:
Instalirao si Eon Smart TV aplikacijiu a da bi je aktivirao moras da imas eon paket, nemas mogucnost da je aktiviras na tvom paketu.

1) kod koji ti ispiše ta SmartTV verzija Eon aplikacije se unosi na MojSBB sajtu ili na MojSBB app
2) Trio Gold paket nema pravo na SmartTV app tako da nećeš moći da je aktiviraš.
3) Verzija Eon app za telefone (za koju ne treba aktivacija preko koda) ne radi na Mi Box.

U prevodu menjaj paket (pređi na nove Eon trio pakete, ili makar sa Trio Gold na Trio Gold Extra koji je najjeftiniji stari paket sa pravom na SmartTV app) ako misliš da koristiš Eon na Mi Box.

Poslednja izmena:
Хвала момци

На ком популарном БОХу ради ЕОН апликација за мобилне телефоне?

Poslednja izmena:
Zna neko da li ovaj paket radi u fulu na bilo kom kućnom internetu? Paket je bez boxa, važi za 3 uređaja.
74ffaa2c0d5f1dd86b6e430316b7e566.jpg

Radi, na bilo kom internetu u Srbiji. To su "OTT" /"van mreže" & prepad paketi.

Posto su me na temi eon smart box kritikovali (kao da sam pitao u okviru teme o televizorima), da probam ovde, valjda je adekvatna tema...
Elem, cale skinuo app eon na telefonu (njegov nalog), i kad je pokusao da gleda eon na laptopu, izbacuje, instalirali ste maksimalan broj uredjaja? Trio gold paket! Ja u okviru mog naloga (isto trio gold) koristim eon na 3 uredjaja, a on ne može ni dva?

Pa idi na portal na njegovom nalogu pa ćeš videti koliko uređaja može da ima max, koliko ih me aktivirao... nekada isti PC bude više puta prijavljen pa zauzima mesto bez potrebe.
https://mojsbb.rs/login

Poslednja izmena:
Pa idi na portal na njegovom nalogu pa ćeš videti koliko uređaja može da ima max, koliko ih me aktivirao... nekada isti PC bude više puta prijavljen pa zauzima mesto bez potrebe.

Da, kad god da se apdejtuje verzija browser-a nalog to evidentira kao nov uređaj.
Konkretno Firefox se skoro iz verzije 79.x.x ažurirao u verziju 80.x.x i u nalogu se odmah pojavio nov uređaj, tako da svakih mesec dana treba brisati "stare" uređaje!;)

to nije tačno za nove verzije ff da ti dodaje uređaje

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

to nije tačno za nove verzije ff da ti dodaje uređaje

Šteta što zbog takvih kao ti nisam slikao listu uređaja pre brisanja...
I nije prvi put da se to dešava, na svakih par meseci obrišem uređaje jer se lista popuni i izbacuje mi obaveštenje!
A evo sadašnje gde se lepo vidi da za model uređaja napominje da je Firefox 80.

Prilozi

• Lista uređaja.jpg
    Lista uređaja.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 166
Poslednja izmena:
Koristim eon sa sbb trio gold paketa već ina 3 godine. Imam ga na 3 laptopa = 1 windows i 2 linux mint + 1 na telefonu - android aplikacija - svi rade. Svuda firefox - na laptopove se odnosi. Svi su povezani preko hdmi na tv, koriste se svakodnevno- 5 uređaja je maksimum . Po tvojoj priči ja na prvi update ff bi ostao bez uređaja,ali to se ne dešava. I kad uđem na sbb nalog-sve verzije ff su zadnje-ff se automatski ažurira u win dok u linuxu moraš da mu dozvoliš preko root šifre.Pre će biti da koristiš neki program koji briše kolačiće ili keš u ff tipa cc cleaner ,neki drugi za internet privatnost il npr 360 total security ... i ponovnim logovanjem sa obrisanim kolačićima/kešom prijavljuje novi uređaj. Nikad se ne izlogujem već jednostavno ugasim tab/mozilu.

Pre će biti da koristiš neki program koji briše kolačiće ili keš u ff tipa cc cleaner ,neki drugi za internet privatnost il npr 360 total security ... i ponovnim logovanjem sa obrisanim kolačićima/kešom prijavljuje novi uređaj. Nikad se ne izlogujem već jednostavno ugasim tab/mozilu.

Da koriatim CCleaner, onda mora da je tu caka a ponekad se i izlogujem i verovatno zato moram da brišem uređaje...
Ali čudi me jer sam u CCleaner setovao da se kolačići od EON-a ne brišu!:trust:

Poslednja izmena:

On se bukvalno juce registrovao na moj sbb, prijavio tel, i onda laptop nece? Na nalogu stoji 1/5, kako je onda moguce da ne može da se prijavi na laptopu?

I mom rodjaku se desavalo da se moze prijaviti na mojsbb ali na EON sa istim podacima nikako ne moze. Jedino je mogao prijaviti smart tv app jer ide preko koda sa mojsbb

Ne znam da li je resio, ali bas cudna situacija

Poslednja izmena:
Nek zove SBB, očigledno je problem kod njih i na forumu ne može da se reši.
Ili da sačeka dan-dva, ako je skroz novi korisnik, možda im još nije sve konfigurisano kako treba na svim sistemima.
Pozdrav

Nek promeni password da sadrži veliko slovo, malo slovo i broj pa nek onda proba.

konačno imamo jedan kanal UG grupe koji radi na MTS optici :D

Garant neki IDjTv (ako se uopste tako zove) ili tako neka glupos' sigurno nece da puste nesto sto valja.

Pošto ću verovatno da sa Gold Extra pređem na EON Premium a ne razvlači mi se kabl za net do Eon Smart Boxa kroz čitav stan (od hodnika iznad ulaznih vrata gde je trenutno ruter sa slike do dnevne sobe) pitanje je da li bi dva Powerline adaptera odradila posao kako treba - jedan da se uključi u ormarić a drugi kod TV/Boxa i iz njega net u SMART Box?

I ukoliko da, ima li neki da bi ste mi preporučili?
8778226c439262c22ffe9cd633c50ee4.jpg

Извини али морам, јој који хаос. Како ти није жао. Среди то мало. Узми бар везице, није то пуно посла.
Него за мрежу преко електричне мреже мислим да је услов да обе утичнице буду на истој фази.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Ja mislim da to odavno nije uslov za Powerline. Ili ja baš imam sreće da ubodem uvek istu fazu.

ubr, ja sam moju identičnu kutiju (možda u istom naselju) zamenio za zidni panel i otvorio put da mogu i veći uređaji da stanu.

ubr, AP je posle otišao na plafon. Ovo je bilo privremeno rešenje.
c51bb4e4bb58ca583d4660c02c988818.jpg
8684c97326b9ac24579defedac8ee707.jpg

Да управу си. Није више услов да буде на истој фази.
Transformiše postojeću strujnu instalaciju u moćnu mrežu. Uključite adapter u bilo koji utikač i povežite ga na ruter, drugi adapter uključite bilo gde u stanu, povežite računar (ili drugi uređaj) i imaćete mrežu i internet velike brzine. Domet od 300metara u kući.

Da koriatim CCleaner, onda mora da je tu caka a ponekad se i izlogujem i verovatno zato moram da brišem uređaje...
Ali čudi me jer sam u CCleaner setovao da se kolačići od EON-a ne brišu!:trust:
Covek jednom ukljuci ine pipadugmice, jos odavnoje poznatoda belezi prekokolacica i filuje tu listu, belezi preko mac adrese, brlezi preko fingerprinta browsera. E pa vidis ja brisem kolacice , menjam fingerprint rowsera, cak i laziram browser FF ka Chrome. Ne radim to cesto ali znam da ce popuniti listu pa je i obrisem povremeno a i ne gledam program preko tih uredjaja, za tokoristim TV 2 komada.

@Martin-Mystere i @bbK1ng Samo jedno pitanje, sanjam li (ili ne vidim šta je tačno) vam je stavljen HF filter (High-pass filter) kod modema?!
Pitam zato što High-pass filteri se stave samo na kabl pre svakog TV-a, odnosno jedino ih nema (ne ide ni na digitalne prijemnike D3, EON...) na kablu ka kablovskom modemu jer on i generiše taj "šum" i treba mu za komunikaciju!

Nazad
Vrh Dno