Phoenix92
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.05.2017
- Poena
- 185
U Kragujevcu kod mene haos sa SBB-om, treći dan
Samo ih zovi svakog dana i prijavljuj kvar, ja sam se ganjao sa njima 5 dana ali su na kraju sve izmenili i sredili problem.
U Kragujevcu kod mene haos sa SBB-om, treći dan
Da nisi slučajno iz Bresnice? U celim naselju je haos gotovo nedelju dana. Ja sam prijavio ali i mnogi drugi. Problem je sa šumom. Danas povremeno iskače internet i dolazi do pikselizacije. Pre 2 dana nije mogla da se gleda televizija. A na pičetku je bio problem samo sa nekim kanalima i to najviše uveče. Kod mene u ulici su čak promenili i kablove zbog vode. Videćemo popodne da li se stabilizovala situacija.U Kragujevcu kod mene haos sa SBB-om, treći dan
Ima li neko problema sa titlovima na cam modulu? Jedno vreme su se sporije javljali, moralo je duže da se čeka, pa čak sam morao i ručno da ih selektujem. Sad su potpuno nestali, osim na kanalima gde su nalepljeni.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sta bi sa cardless modulom, rasporio ga i ako ne nadjes ono sto treba, sta onda sa tim?
Posto se razgovori snimaju, ne smeju da pričaju ništa o dodatnim pogodnostima. Poslovnica je najbolje rešenje ili terenski agent prodaje ako imaš kontakt.^ SBB ima posebnu službu za promociju koja daje veću promociju nego što je zvanično. Jedino što je do njih teže doći odnosno oni zovu uglavnom tebe.
Kada pozoveš kontakt centar SBB-a oni kažu da nemaju njihov telefon! [emoji849][emoji38]
meni su preko te službe ponudili 8 meseci dok je za obične smrtnik je šest meseci za trio paket.
Za duo paket je tri meseca po dinar za obične smrtnike je ali nisam pitao koliko je preko ove posebne službe.
Naravno, sve ovo se odnosi isključivo na nove korisnike.
Najviše informacija može se dobiti u poslovnici jer u kontakt centru ne znaju lepo da objasne i sami kažu da imaju manjak informacija.
Zahtev za raskid ugovora mora se podneti mesec dana unapred.
Sent from my Z2 Plus using Tapatalk
Od juce su svi fox kanali u hd-u za sve pakete, pa su sada na mestu sd verzija.Prebacili fox sa 95 na 72
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Odlična vest!Od juce su svi fox kanali u hd-u za sve pakete, pa su sada na mestu sd verzija.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Jesu li brisali ovi neke kanale, smanjio mi se broj kanala na listi za oko 4
Da li će da puste potpisivanje ugovora ali da ostane stara oprema? Trenutno je Cisco 4682 V2 i EPC3928S.
Sestra bi potpisala novi ugovor (EON Light Duo) da bi dobila 100 Mb/s i 7 dana unazad. U poslednje vreme sve lepo radi i ne bi da to pokvari novom opremom koju bi postavili.
od 1000/50Mbps realno do 930/49Mbps
Beograd, Vozdovac, Brace Jerkovic
Ruter moguće a za STB sad uz EON Light novim korisnicima daju PDS 2100.
A što se tiče 7 dana unazad i dalje će na STB uređaju imati na onim kanalima na kojim ih ima i sad,7 dana unazad na svim kanalima će imati jedino preko EON aplikacija.Jedina novina u odnosu na stari paket ako je i on bio Light da će sad dobiti i jednu aktivaciju EONa za Smart TV.
Jel onda savet da ostane sve kako jeste ako već sve lepo radi, a ne dobija se ništa novo s novom opremom?![]()
Nama nikako preko 200,250 prvo zamenili modem a sada pricaju kabal usb trwba drugi moramo izgleda da ih pritiskamo
Da li će da puste potpisivanje ugovora ali da ostane stara oprema? Trenutno je Cisco 4682 V2 i EPC3928S.
Sestra bi potpisala novi ugovor (EON Light Duo) da bi dobila 100 Mb/s i 7 dana unazad. U poslednje vreme sve lepo radi i ne bi da to pokvari novom opremom koju bi postavili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari