Imas servisni dload za vog 123 tu na xda. Probaj to. Ako nece pravac servis. Mislim ja kada nesto hocu da fleshujem 20 puta procitam i proverim. Jos neko je bio zeznuo isto, ali opet meni nije jasno kako si uspeo da skrolujes skroz dole gde je p30 i kako nisi procitao mislim prvu recenicu da se ne pomesa Ele i Vog.... Probaj servisni 123 Silviuo ga je postavio. Nadam se da znas ksko se to koristi.Da vam se pozalim, uspeo sam da softbrick-ujem svoj p30 pro, naime hteo sam da pozurim sa 10.1 i greskom (krivim umor) sam ubacio firmware za P30 umesto p30 pro, posledice su da je telefon izgubio imei i resetuje se svakog minuta, nisam uspeo da ga ozivim sa dload, jer mi ostavlja poruku "software install failed incompatibility with current version". Vec sam poceo da razmisljam o servisi, samo je pitanje koji servis? :S:
Ja recimo to radim jer sam zavisnik od toga [emoji16]. Moram da probam novu metodu barem ga briknuo. Do duse nikad nisam ni jedan huawei telefon briknuo jer sam uvek pažljivo čitaoo. Uvek mora da postoji rezervna backup varijanta "sta ako" . Nikad ne radim nešto, a da ne znam kako da se vratim na full stock.Da mi neko objasni, zasto žurite sa tim stvarima? Koja je poenta, za par dana dobićemo ga svi, pa nece telefon postati p40 pro prelaskom na 10.1...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Imas servisni dload za vog 123 tu na xda. Probaj to. Ako nece pravac servis. Mislim ja kada nesto hocu da fleshujem 20 puta procitam i proverim. Jos neko je bio zeznuo isto, ali opet meni nije jasno kako si uspeo da skrolujes skroz dole gde je p30 i kako nisi procitao mislim prvu recenicu da se ne pomesa Ele i Vog.... Probaj servisni 123 Silviuo ga je postavio. Nadam se da znas ksko se to koristi.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ja preko hicare pre nedelju danaI jel dobio neko regularno Emui 10.1 u Srbiji ili preko HiCare? Kraj juna je...
Ne još uvek. Umesto xda metode izabrao sam da čekam regularni update ali baš su dosta odložili.I jel dobio neko regularno Emui 10.1 u Srbiji ili preko HiCare? Kraj juna je...
Koji operater je u pitanju?Ja preko hicare pre nedelju dana
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Telefon uzet za keš sim free, a koristim telenor karticaKoji operater je u pitanju?
To je onda Imei ili za Madjare ili Nemce zato ti i stiglo. Jel ima neko da je dobio sa telefonom iz Telenora, Mts ill Vip sa uredjajima koji su uvezeni za Srbiju?Telefon uzet za keš sim free, a koristim telenor kartica
Imas dload, to ti je najsigurnije. Mozda I bolje od Ota jer i formatira sve ujedno.Ne još uvek. Umesto xda metode izabrao sam da čekam regularni update ali baš su dosta odložili.
Ako nije objavljen dload link i upustvo u prethodnim postovima pošalji mi porukom.Imas dload, to ti je najsigurnije. Mozda I bolje od Ota jer i formatira sve ujedno.
Već su uklonili sadržaj sa linka. Onda, čekamo ota...https://forum.xda-developers.com/hu...-emui-10-dload-fw-vog-l09vog-l29-v10-t4032143
Za korisnike P30 nema jos uvek dload, tj nije niko postavio. Skinucu ja sa payded servisa pa cu zakaciti u sekciji p30 na xda, free za sve korisnike. [emoji6]
Ma nisu, nego kad otvaras preko tapatalka nece da otvoti. Otvori temu preko browsera. Lako se nalaxi, xda firum, kucas sekciju p30 pro i videces naslov p30 pro dload updated 20.06.Već su uklonili sadržaj sa linka. Onda, čekamo ota...Pogledajte prilog 286799
Jel rade aplikacije banaka, ili moraju da se instaliraju ponovo?Nemam nikakvih zamerki. Sve radi super,za divno cudo [emoji6]
Pa obzirom da ide format, brise sve kao i reset ako pitas za dload. Meni nije problem recimo Intesa ili Mobi banka uvek mogu da se aktiviraju online. Za druge banke ne znam, mozda ima cimanja da moras do njih za aktivacioni kod. Za intesu i telenor banku aktivacioni kljuc sam mozes da generises na online za fizicka lica.Jel rade aplikacije banaka, ili moraju da se instaliraju ponovo?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
To ti je C431 EU region. Pise ti i u build number. Ali ta garancija koja pise u telefonu a bez papirića tj fiskslnog da si kupio u radnji kod nas ne znaci ti nista.Neko da mi objasni kako se zna za koje trziste je telefon? Meni kada odem u garanciju, preko HiCare, pa na zemlja/region, ispise, "Srbija, Austrija, Belgija, Bugarska, Svajcarska, Kipar, Ceska, Nemacka, Danska, Estonija, Spanija, Finska, Francuska, UK, Grcka, Hrvatska". Da li ovo znaci da je telefon za region Srbije ili ne? I kako proveriti ciji je imei, za koju zemlju? Inace pri pokretanju jezik je bio Engleski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari