Cisto da javim - od momenta kupovine (kad je bio na akciji u mi shop-u) do sada sam mi 10 nosio samo u futroli koja je dosla uz njega, nije imalo sta drugo kod nas pametno da se nadje.
Danas mi je stiglo Nillkin 3d CP max staklo kao i frosted + QIN maske. Staklo sam bio u dilemi da li sam da postavljam ili ne - i na kraju ipak reko - ajde. Lako je za postavljanje i savrseno lezi. Posle instalacije FP senzor je slabije hvatao otisak prsta - medjutim samo sam registrovao dodatno - isti prst - posle stavljanja stakla i sada radi savrseno opet. Touch sensitivity ne vidim razliku preteranu - radi savrseno. Postavka - 10/10 - mozda milimetar ili manje sam omanuo ali neprimetno je. Ta kombinacija + Frosted shield = zaista fenomenalno.
Hteo sam umesto Nillkin tempered glass da idem na mofitters foliju - medjutim jos uvek nisu dobili zastitu za ovaj telefon - valjda tek 16tog... Tako da ipak uzeh TG. I mogu reci da sam zadovoljan. A za Frosted shield - mozda nije najbolja zastita koja moze da se stavi - ali je minimalist , a oprobano u prethodnim godinama na vise telefona zastiti adekvatno pri padu - jedina mana je sto u vecini slucajeva ona pukne - ali telefon ostane neogreban, sto je i najbitnije. Ono sto mi se kod nje dopadalo uvek je ne povecava znacajno dimenzije telefona + ima dobar grip.
Tolk'o