Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Jel imao neko nekih problema oko kupovine na cdkeys? Danas sam jedva kupio dopunu od 50 funti. Trazili mi da slikam karticu, pa da je slikam sa papiricem gde pise danasnji datum, pa me pitali koliko jos ovih dopuna planiram da kupim preko njih... Bas sam se napatio. Jel ovo standardna procedura ili je nesto drugo u pitanju?

Kupovao nekoliko puta, nikad nisam imao problem. Uvek mi kod stigne odmah, bez ikakvog proveravanja.

Do sada samo preko njih i kupovao. Nikada nista slicno. Isto to sam cuo za hrk games sto se pc-a tice. Nekome (pa i meni) nista od podataka, nekom slika njih sa dokumentom.

Mada videcemo, uzeo skoro novu karticu, mozda padne dodatna provera, mada takva vrsta provere odbija kupce realno.

Imas i druge proverene sajtove pored cdkeys-a, pa vidi gde nece da te cimaju.

Jel imao neko nekih problema oko kupovine na cdkeys? Danas sam jedva kupio dopunu od 50 funti. Trazili mi da slikam karticu, pa da je slikam sa papiricem gde pise danasnji datum, pa me pitali koliko jos ovih dopuna planiram da kupim preko njih... Bas sam se napatio. Jel ovo standardna procedura ili je nesto drugo u pitanju?
Meni su jednom tražili isto, poslao i sve rešeno za pola sata. Random proveravaju s vremena na vreme zbog brojnih zloupotreba sa karticama. To što imaju takvu proveru ti samo ide u prilog, ne vidim što bi odbijalo ikog ko neće da muva nešto...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Prvi put cujem za ovako nesto, a nzm koliko godina kupujem igre/dopune na CD Keys i slicnim sajtovima. :D

I meni su jednom tražili isto, za par godina koliko kupujem tamo.

@donrile86

Kada jednom odradiš tu proveru, ne bi trebalo više da te cimaju.

I meni su jednom tražili isto, za par godina koliko kupujem tamo.

Naravno da je nešto drugo.

Previše kradenih kartica/kodova za igre se koristi za kupovinu sa njihovog sajta (sa G2A takođe, kao i Gamivo-a), pa su počeli da se migolje zbog prihvatanja takvih plaćanja. G2A je skoro Factorio-u isplatio 40.000 dolara zbog toga, pa ako i ostali sajtovi tog tipa nastave sa takvom praksom, neminovno je da će doći do zatvaranja istih (umešaju se vlasti i ćao-zdravo).

Ajde videcu sta ce biti sledeci put kad budem kupovao. U neku ruku i nije lose sto imaju ovakve provere, ali realno ovo moze da smori neke kupce i da odustanu. Cela ova procedura mi je trajala preko 3 sata. Videcemo... Sad sam se setio... Prvi put kada sam kupovao dopunu kod njih samo su me pre slanja koda pitali da li zelim kod jer placam iz Srbije, a kod je za UK. Rekao sam da zelim i to je to, poslali su mi i sve bilo kako treba.

Cdkeys je i meni za prvu kupovinu tražio sliku dokumenta sa papiricem datuma valjda. Od tad nisam kupovao još uvek. To je bilo možda pre mesec dana.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ground Zeroes je Prologue misija i ne vredi tu cenu, dok je Phantom Pain odlična stealth igra. Baci pogled na neki review snimak na YT i vidi da li ti leži.

Koja je najbolja varijanta trenutno za uk ps+?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Shopto trenutno najnizi za UK

Kakav je ovaj Shopto, nikada nisam nista uzimao.. Koliko dugo treba da stignu igre, kako radi preorder? :)

Isto je sve kao cdkeys, offgamers itd. Isti princip

p.s. Vezano za fizicke kopije igara to stvarno ne znam

Kakav je ovaj Shopto, nikada nisam nista uzimao.. Koliko dugo treba da stignu igre, kako radi preorder? :)
Poručio 2006.-7. LBP i uz disk dobio i figuricu Sackboy-a [emoji16]

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Pozdrav,
Interesuje me u čemu je fora sa prodavcima sa KP koji prodaju PS plus po ceni 3700-3800 rsd, a na cdkeys je trenutno 36$?
Mislim, meni je lakše npr da kupim od nekog našeg ovde, bez *******cija sa uplatama i karticama preko neta. A cena gotovo ista. Ima li neka fora ili su ovi naši to nabavili po još nižim cenama na nekim još većim popustima. Konkretno me interesuje 1god za US region.

Bilo je u jednom trenutku i ispod 30$, pa su verovatno nakupovali. Ali svakako pre kupovine proveri da li ti to dobijaš kod ili eventualno nalog.

Na PSN UK je danas krenuo Days of Play, pored igara i PS Plus godina dana je na akciji 34.99 funti...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Bilo je u jednom trenutku i ispod 30$, pa su verovatno nakupovali. Ali svakako pre kupovine proveri da li ti to dobijaš kod ili eventualno nalog.

Hmmmm, čitam teme ovde na forumu, pa se izvinjavam zbog ovog pitanja: Kako za Ps plus može biti nalog? Zar nije uvek kod? Zar nije nalog kad se kupuju igrice, a ne ps plus? Kako da znam i kad budem pitao da li je nalog ili kod, kako da znam da je kod a ne nalog? *mjau**mjau**mjau*, nije mi to baš najjasnije, a ps4 sam uzeo pre možda mesec dana. I još jedno: Ako imam ps plus i mogu da skinem igricu koja je dž ovog mseca, mogu li kasnije zbog prostora na disku da je izbrišem, odnosno hoću li je tako potpuno i zauvek izgubiti ili mogu ponovo da je downloadujem? Čini mi se da negde pročitah da uvek mogu da je vratim, ali sad ne mogu da nadjem gde sam to pročitao.

Nazad
Vrh Dno