Šta je novo?

Xiaomi Mi9

Xiaomi.eu romovi su otisli u k.
Flesovao zadnju betu preko stare pre neki dan i pocelo neko kocenje, baterija curi..

Izadje extended ui novi build, flesnem njega na formatiranu particiju, vrti logo i nece dalje, mora stariji vendor.

Flesnem poslednji derp kad ono zeza touch mora ispravljeni build. Flesnem i to. Uff.

Fantastican rom, ne menjam ga do Miui 12, bateriju ne mogu da potrosim

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ja sam Extended flashovao kao svaki rom i sve je okej.. Dobar sistem, fluidan, baterija extra..
Sad sam na PE plus, baterija manje vise ista, fluidnost da ne pricam.. Zadovoljan sam..

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Puko mi je ekran na mi 9, skroz crno nista ne vidim osim malog piksela u gornjem uglu. Jel zna neko koja je cena zamene ekrana i ko u Beogradu to radi i da li se isplati uopste?
Ja sam menjao pa slomio opet... Kod nas sam ga platio 120e, AMOLED, navodno original i nisam nešto video razliku u odnosu na original. Drugi sam poručio iz Kine za 80e pa kad stigne... Zamena nije nešto komplikovana. Servise nisam želeo ni da razmatram jer ionako se graniči sa isplativoscu. Ima ih po oglasima za oko 280-300. Ja sam ga praktično dobio za jako malo para pa i sad sam se dvoumio oko zamene...

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

A jel taj iz kine za 80 e original?
Gde si kod nas menjao , ako je reklama moze na pm?
Hvala

A jel taj iz kine za 80 e original?
Gde si kod nas menjao , ako je reklama moze na pm?
Hvala
Pa dovoljno da je AMOLED. Iskreno, ne verujem da je original ali o.k. Eto mogu da ga uporedim s nekim ko ima original kad stigne, čisto kao test... Sam sam ga menjao, nisam u servisu, a na PM ću poslati gde sam ga kupio.

Nije dovoljno samo da je amoled kada pukne ko sijalica, original ne puca tako lako.

Mišljenja sam da amoled ekrane ne vredi menjati.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nije dovoljno samo da je amoled kada pukne ko sijalica, original ne puca tako lako.

Mišljenja sam da amoled ekrane ne vredi menjati.

Ma dva puta je ravno na ekran pao i original i ovaj koji je kopija-oba pukla kao od šale. Takoo da ne znam baš...

Ne vredi, nema sad niko ekran zbog trenutne sitaucije. Imam drugi problem. Alarm mi se svako jutro pali, a ne mogu da ga iskljucim trajno sa obzirom da ne mogu da pristupim ekranu. Jel postoji neko resenje za to?

Gledam sad nešto, koristim ovakav izgled home ekrana - od kada je tamna tema uvedena na Mi 9, i ne pada mi na pamet da ga menjam, a nije da nisam pokušao, ali se posle 15 min. vratim na staro :D
Screenshot-2020-04-12-10-51-50-160-com-miui-home.jpg

Prilozi

• Screenshot-2020-04-12-10-51-50-160-com-miui-home.jpg
    Screenshot-2020-04-12-10-51-50-160-com-miui-home.jpg
    34.9 KB · Pregleda: 106
I meni najvise odgovaraju tamne i jednostavne pozadine..Ali ovo je I za mene previse hahahahahaha [emoji23][emoji23]

Sent from my MI 9 using Tapatalk

:d

Sta od buducih nadogradnji Androida i korisnickog interfejsa sleduje ovom telefonu? Da li ce podrzavati Android 11?

Hoće, stiže MIUI 12 još malo, a do kraja godine i android 11.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nadam se da ce SD 855 biti dovoljan da to gura bez usporenja telefona.

Biće on dovoljan da gura i android 15 ako treba, prošla su vremena procesora koji su slabi za narednu iteraciju operativnog sistema.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Itekako. Pa i sd845 leti i dalje, tako da nema razloga da 855 zaostaje. To je sjajan SoC i biće aktuelan još barem godinu i kusur

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pade mi na pamet da izmerim "brzinu punjenja" ... čisto da imam neku referencu (reda radi).
Baterija sa 20% + punjenje 30 min. = baterija na 80%.

Ja sam apsolutno zadovoljan ovim.
Nisam baš obraćao pažnju, ali za 15 min. punjenja, ide na nekih 45 do 50%.

Ja sam menjao pa slomio opet... Kod nas sam ga platio 120e, AMOLED, navodno original i nisam nešto video razliku u odnosu na original. Drugi sam poručio iz Kine za 80e pa kad stigne... Zamena nije nešto komplikovana. Servise nisam želeo ni da razmatram jer ionako se graniči sa isplativoscu. Ima ih po oglasima za oko 280-300. Ja sam ga praktično dobio za jako malo para pa i sad sam se dvoumio oko zamene...

Moze li se nekako saznati gde ste menali ekran za Mi 9T, meni je pao, slomio se, ali nikako ne mogu naci, bila bih zahvalna, na kraju krajeva, forum tome i sluzi da se ispomazemo, hvala

Nikako ne mogu naci ekran za Xiomi Mi 9T, na zalost, koga god pitam i koji god servis nazovem, sve kao imaju, ali kada im odnesem telefonm te nije za taj model, te ovo ,te ono, a lepo naglasim koji je model u pitanju. Vise sam potrosila trazeci servise, obilazeci ih ali nista. Ipak je ovo tema namenjena ovom modelu, pa bih bila zahvalna ako bi neko mozda znao servis ili ko vec poseduje navedeni deo, hvala

#Aliexpress US $80.17 36%OFF | Original 6.39'' Amoled XiaoMi Mi 9T Pro LCD with frame for Redmi K20 Pro Display Touch Screen Digitizer Assembly Service pack
https://a.aliexpress.com/_d63QV13

Nikako ne mogu naci ekran za Xiomi Mi 9T, na zalost, koga god pitam i koji god servis nazovem, sve kao imaju, ali kada im odnesem telefonm te nije za taj model, te ovo ,te ono, a lepo naglasim koji je model u pitanju. Vise sam potrosila trazeci servise, obilazeci ih ali nista. Ipak je ovo tema namenjena ovom modelu, pa bih bila zahvalna ako bi neko mozda znao servis ili ko vec poseduje navedeni deo, hvala
Ovo je tema inače za Mi9, a ne za Mi9T

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Imate sistemski apdejt za telefon: bezbedonosna zakrpa za Android, za April 2020. (186 MB ako dobro vidoh).

Instalirao sam, po vašoj preporuci, aktuelnu verziju Vanced-a (originalni youtube nemam, uklonjen je čim sam kupio telefon).
Da li mi možete reći kako da sprečim auto-play na početnom (Home) ekranu ... ili da brišem ovo đubre sa telefona?!
Ono što se preporučuje na reddit-u, samo isključi ton.

Settings/autoplay... Ako si na ovo mislio.
52e9d90c88ddf0ea84c19fd06d966d4c.jpg

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Koju verziju Vanceda imaš? To kod mene ne postoji:

Version 14.21.54

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

E pa onda ni u ludilu ne apdejtuj na novu v15.xxx.
Zato ljudi preko googla traže link na staru verziju Vanced-a ... odmah mi je to bilo sumnjivo - kad sam video to ponuđeno u pretrazi.
Brišem ovo i ako uspem da nađem tvoju verziju na sajtu proizvođača - daću joj šansu, ako ne - ćao, daleko ti lepa kuća :smash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno