Moz da bude. Nisam Nfc koristio od kad je azuriran na 10. Probaj bez maske. Hoce i ona da zeza.Nesto nece da mi radi, pos mi odbija transakciju, nfc ukljucen, nakon toga, kartica prodje bez problema, isto wave2pay. Zvao ih nisu mi nista pomogli. Cisto da vidim dal je slucajno neato do androida 10
Sent from my P30 using Tapatalk
Ja koristim bukvalno svaki dan, samo jednom sam imao problem o kome pričaš u jednoj ideinoj prodavnici.Da li neko od vas koristi intesin wave2pay?
Hvala ti na potvrdi da radi na a10. Onda ne znam sta bi moglo da bude problem. Imas neki predlog? Nosis tel sa nekom maskom i tako plaćaš?Ja koristim bukvalno svaki dan, samo jednom sam imao problem o kome pričaš u jednoj ideinoj prodavnici.
P30 Pro
Na Samsungu 10+ ima blizanac aplikacija za Viber ali na P30 pro nisam video???Ladno ulazim na jedan forum i čovek prodaje p30 pro. Uđem radi reda, kad vidim čovek izbacio screen ekrana da može da klonira viber app u twin app-u I naglasio da je omogućena ta funkcija. Ja mu pustio poruku, na koju foru?
On mi odg "kao specijalna verzija softvera"... Poslao sam mu koju je verziju flešovao, pa ako mi odgovori podijelicu sa vama... Ali dobro je znati da je moguce da se otključa ta opcija...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
![]()
Da li neko od vas koristi intesin wave2pay?
https://chris.yereaztian.ch/2019/01...ual-apps-with-emuis-app-twin-feature-no-root/Ladno ulazim na jedan forum i čovek prodaje p30 pro. Uđem radi reda, kad vidim čovek izbacio screen ekrana da može da klonira viber app u twin app-u I naglasio da je omogućena ta funkcija. Ja mu pustio poruku, na koju foru?
On mi odg "kao specijalna verzija softvera"... Poslao sam mu koju je verziju flešovao, pa ako mi odgovori podijelicu sa vama... Ali dobro je znati da je moguce da se otključa ta opcija...
![]()
Jel si ga potapao možda?P30 PRO, ujutro sam nasao telefon izgasen i ako je imao bateriju, nece da se puni osim na fast charging, kad ga skinem sa punjaca pocne svaki sekund da gubi % i ugasi se. Sta se desava?
Probao sam i drugi kabl i adapter, nije do punjaca.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ja probao, ali nešto nisam uspio... Doduše na android 10 sam, pa moguce zbog toga... Mada probao sam sve kako je napisano :/
Kod nas nijeImam jedno pitanje drugari. Kupio sam tel od jednog preprodavca bez ikakve pisane garancije tel uvezen iz holandije bar tako na kutiji pise da je za to trziste. Kad udjem u hicare pise da imam nekakvu garanciju do 2021 godine pa me zanima dal je ostvarljiva bez ikakvih papira? https://ibb.co/RNGf421
Tu gde si ušao klikni na "detalji" i pojaviće ti se u kojim državama je ostvariva garancija.Imam jedno pitanje drugari. Kupio sam tel od jednog preprodavca bez ikakve pisane garancije tel uvezen iz holandije bar tako na kutiji pise da je za to trziste. Kad udjem u hicare pise da imam nekakvu garanciju do 2021 godine pa me zanima dal je ostvarljiva bez ikakvih papira? https://ibb.co/RNGf421
Moze, ali je I mene zezalo to pre neki dan zamalo slog da me strefi.Ko koristi gesture-s da li može da uđe u recent apps sa home screen-a?
Radi normalno, sta znam. Primetio sam trzanje u chrom-u dok listam izmedju otvorenih tabova, nekih 12-13 tabova, ali sve je prestalo kad sam ispraznio memoriju...Kako vam radi viber? Od danas kako sam ga updateovao secka nesto, cak nece ni da mi na long tap da opciju za brisa je chat-a. Obrisao kes ali ne pomaze
Posle 10-15 minuta se vratilo u normalu kao da ništa nije bilo. Nit znam što se odjednom ukočio, nit šta ga je otkočilo.Nešto tu nije kako treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari