Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Poslednja izmena:
Ne kapiram bas ovaj steam najbolje, nedavno sam uzeo Football Manager 2020 za free i instalirao sam ga i koristio neko vreme, cak sam ga obrisao i opet instalirao i sad kad sam menjao SSD opet stavim steam i nemam ga vise?! Traži mi da ga kupim?!

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Trebalo bi da se napravi glasanje "koliko od nas je na Rusiji" ? Bilo bi interesantno za temu.

+1

Sent from my Mi MAX 2 using Tapatalk

Po meni, vrlo fin bundle, ključevi za DLC su odvojeno od igara:
https://www.fanatical.com/en/bundle/sanctuary-bundle

Kome treba, besplatno delim restlove dole. Tražite samo ako vam se nešto stvarno igra, molim nemojte bezveze da gomilate igre koje bi neko i igrao.

Blood: Fresh Supply
Redeemer: Enhanced Edition
RollerCoaster Tycoon Classic
Warhammer 40,000: Sanctus Reach

Hvala puno @morbius na Warhammer 40,000: Sanctus Reach
:type:

Ja sam do sada dva puta uzeo Windows tamo i nisu nista trazili tada.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ne secam se sta sam hteo bese da uzmem... neku igru... i pre nego sto su mi skinuli sredstva poslat je zahtev za slikam pasos sa nekim papiricem dole kao HRK gaming, i datum i tome slicno... Zgrozio sam se i od tad su mi black listovani...

Ja sam imao jednu kupovinu tamo, nisu nista trazili. Kljuc stigao odmah.
Ali, pre mozda 10ak dana sam na ebayu od poveceg prodavca: mmoga (imaju i online prodavnicu) kupio neki kljuc, platio, da bih par minuta nakon toga dobio poruku sa dva zahteva: sam pasos, i pasos pored lica. Iskreno, jako sam se iznenadio na toliku drskost, trazio refund, i kupio na drugom mestu.

Mmoga uvek traži, bez obzira koliko kupuješ kod njih. Ja sam baš puno puta uzimao i svaki put slao.
Mnogi su pametni pa aktiviraju ključ i onda traže refund

Sent from my secretary using typewriter

Instant gaming isto trazi kao verifikaciju preko nekog dokumenta, reko neka hvala...

Po meni, vrlo fin bundle, ključevi za DLC su odvojeno od igara:
https://www.fanatical.com/en/bundle/sanctuary-bundle

Kome treba, besplatno delim restlove dole. Tražite samo ako vam se nešto stvarno igra, molim nemojte bezveze da gomilate igre koje bi neko i igrao.

Blood: Fresh Supply
Redeemer: Enhanced Edition
RollerCoaster Tycoon Classic
Warhammer 40,000: Sanctus Reach

Hvala puno na Redeemer-u! :)

On-topic, sad je na Epicu free For The King.

Nazad
Vrh Dno