Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Probaj da promenis Tracker-e, bilo je problema sa sledecim:

async.empirehost.me/MYKEY/announce
ssl.empirehost.me/MYKEY/announce
routing.bgp.technology/MYKEY/announce
localhost.stackoverflow.tech/MYKEY/announce

Da, svi ti su na svakom od torenata koje seedujem. Gde da nađem druge, a da i dalje seedujem na IPT?

Dajem pozivnice za Torrentday, trebaju mi za Crnu berzu

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

samo edituj trackere u ssl.iptorrents.com/mykey/announce/ i obrisi ove ostale...

Probao sam, izbaci mi "not working". Onda sam vratio te obrisane i sada za svaki stoji da radi.

@Urosito dobio HDT

Hvala i ovde jos jednom.

Vidim da nema 100% freeleech torenta, a pocetni upload na nuli. Ne bas naivan treker za odrzavanje, al ce se snadjemo :)

Skidaj no ratio torrent (xxx) i gruvaj bodove da kupis upload, posle toga skidaj trrent od 1kb pa navise, jer za svaki dobijas bodove. To je cela caka za ХДторрентс

momci zaljubljenici u filmove i torrente imam tri pozivnice za HD torrents. Podelicu ih bez obaveze o dokazu ratia, ali molim da se drzite pravila. Ukoliko nebude tako moracu da vas objavim ovde uz opomene. Hvala.

Zeleo bih samo da se zahvalim clanu sa CB pod imenom kojac na nesebicnoj i velikodusnoj pomoci (znace on o cemu se radi) jer ne mogu da se setim pod kojim nickom je ovde na forumu :)

Elem, ja totalno zaboravih...
Imam 5 pozivnica za IPT i 3 pozivnice za TD...

Trazio - nisam nasao. Video tutorijali su u pitanju. Ako neko uoci na nekom od specijalizovanih trackera za ovu vrstu materijala, slobodno neka javi, necu mu nista :)

Drum-Technique Academy

@topalko85 dobio HDT

@topalko85

Poslao jednu pozivnicu za IPTorrents.

Ja sam potrazio, malo pogledao na thegeeks, malo na ovim muzičkim, ali nema. Mnogo je specificna stvar da bi bila na torrentu.

Imam godinama siguran sam, dali neko ima pozivnicu za revolution tt general tracker. Da nebi oslobadjao bascelika.

Poz ljudi. Jel ima neko pozivnicu za neki muzički tracker?

Sent from my MI 9 SE using Tapatalk

Waffles ne radi,Xbtmusic ne radi,idi na Rutracker imaš tamo sve što ti treba.Ili bar skoro sve

Zdravo živo.

Potrebna mi je pozivnica za e-rock.ru forum, pa ako bi neko ko ima bio ljubazan da pošalje bio bih zahvalan. :)

Pozdrav ! Ako neko ima pozivnicu za CB bio bih zahvalan. Naravno bez brige oko vodjenja naloga. Hvala unapred !

Pozdrav,

Znate li nacin da kontaktiram nekog od Crna berza admina jer mi je banovan nalog iz nekog razloga a nije mi jasno zasto. Imam ratio preko 7.

Vrh Dno