Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moguće, koji tajming?!

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nema neta na Voždovcu. Korisnički servis ne radi?!?!?

Sent from my HD1900 using Tapatalk

Ni sbb.rs nije dostupan.. Možda je DoS napad..

Voždovac isto ali radi kao i inače.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

U Kraljevu umire..

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Na Miljakovcu je crkao. Nema protoka. Radio je sve vreme, ali evo 15 minuta u daunu.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Voždovac - oživeo posle pola sata.

Sent from my HD1900 using Tapatalk

Imao sam problem sa brzinom za download (10-15 of 50), pa nije pomoglo menjanje kanala za wifi... a na UTP je puna brzina. U zgradama je problem zagusenje na 2.4 GHz... treba bezati na 5GHz.

Razmisljam da uzmem HAP AC2... da li imate bolju ideju? http://www.netiks.rs/mikrotik-hap-ac2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odlično rešenje, ozbiljan uređaj.
Možda se može malo povoljnije naći na KP (ako ga imaju sada).

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Da, tamo sam i mislio za 65 eur...

Technicolor ima 5G, ali on ide uz eon full...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ovo sad vec postaje horor film, 9ti dan u nizu............... shum na cvoristu i dalje nije otklonjen, kao po komandi se pojavljuje oko 16h-17h, i kao po komandi iscezava oko 00.45-1h...... u to vreme mi internet maltene neupotrebljiv...
u tehnickoj kazu da neko od nakacenih korisnika na to cvoriste pravi taj shum i smetnje, ali da je tesko otkriti koji je,i da kad se taj nakaci na mrezu, prouzrokuje sve ovo...

ul3.PNG

a po ugovoru 150/15........ :(

ovo sad vec postaje horor film, 9ti dan u nizu............... shum na cvoristu i dalje nije otklonjen, kao po komandi se pojavljuje oko 16h-17h, i kao po komandi iscezava oko 00.45-1h...... u to vreme mi internet maltene neupotrebljiv...
u tehnickoj kazu da neko od nakacenih korisnika na to cvoriste pravi taj shum i smetnje, ali da je tesko otkriti koji je,i da kad se taj nakaci na mrezu, prouzrokuje sve ovo...

Pogledajte prilog 283842

a po ugovoru 150/15........ :(
Radio sam kratko u sbb. Jeste teško otkriti ide se od bandere do bandere. Tacnije, traje ali nije teško [emoji16]. U tvom slučaju shum je satima i imaju sasvim dovoljno da ga otkriju. Problem je kad se pojavljuje na sat dnevno a treba da ga uhvatis. Pritisni ih malo. Njima se ne troši tehničar satima na tebe ali tebe baš briga

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Radio sam kratko u sbb. Jeste teško otkriti ide se od bandere do bandere. Tacnije, traje ali nije teško [emoji16]. U tvom slučaju shum je satima i imaju sasvim dovoljno da ga otkriju. Problem je kad se pojavljuje na sat dnevno a treba da ga uhvatis. Pritisni ih malo. Njima se ne troši tehničar satima na tebe ali tebe baš briga

pa pritiskam ih 5-6 puta dnevno telefonom, kumim i molim, ali i dalje isto...
juce sam im dao podatak da se taj neko ko pravi shum konektovao u 16.46h i pitao da li po tom vremenu i cvoristu, mogu ustanoviti ko je korisnik koji pravi smetnje, rekli su da mogu i kao navodno prosledili na identifikaciju korisnika.............. pa sad opet cekam

Taj sum ti je vrv neki komsija sa Niškim televizorom :)

To mi nije jasno. Zasto kad ugradjuju kablovsku odma to ne reše. Nije vajda skoro nabavio. Crko lcd pa daj da stavim Iskru

do proslog cetvrtka je sve unazad dve godine savrseno radilo, to se javlja zadnjih 10 dana, tacnije od proslog cetvrtka

Možda je re-aktivirao stari TV, neće žena više da gleda beloruske i tadžikistanske lige :)
Pozdrav

Brale ako ti je za utehu, svuda puca net popodne, skoro da i ne radi..

(

Nisu komšije krive za šum na čvorištu, nego SBB koji treba da reši problem na svojoj mreži. Meni već mesecima jedan EON smart box iz komšiluka, kad god je uključen, ometa bluetooth konekciju i sinhronizaciju telefona sa pametnim satom. Naravno da mi komšije nisu krive zbog ovih smetnji nego SBB, ali eto, tu se ništa ne može učiniti. Vi treba svakodnevno da prijavljujete problem SBB-u sve dok ga ne reše, pitanje je samo kada će oni to i učiniti. Ako ne reaguju na telefonske prijave, pošaljite im mail ili napišite zahtev za otklanjanje smetnji i predajte ga u najbližoj poslovnici.

Može dobiti još dva D3 uređaja. Ili CAM karticu i D3, dve kartice... Zbirno do 3 uređaja daju.

Trenutno mi ističe UO na trio gold extra, od opreme imam 1 x D3cam, 1 x Pds2k, 1 x Pds3k, UBEE modem i nemam CGNAT, eh da i bežični telefon aparat njihov koristim kao fiksni.

Sada plaćam 4,6k mesečno. Mogu li da obnovim ugovor na EON light po 3,5K mesečno i da ništa ne menjam od opreme i setupa, samo anex ugovora praktično?

Ne treba mi eon box iz skupljih paketa, znači imaću 150mbt umesto 200mbt brzinu i manji broj kanala... i to je sve, ili previđam nešto, neki catch?

I verovatno cg-nat

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ista situacija je bila kod mene. Trio gold extra, prešao na EON light, download smanjen na 150Mbps, upload povećan, kanale koje sad nemam ionako sam slabo gledao, tako da sam ja zadovoljan. Jedino sam popio cg-nat. Ali iskreno to mi i nije toliki problem, malo se sin muči sa nekim igricama ali šta da se radi.

Trio Gold, istekao ugovor u martu, ne pada mi na pamet da prelazim na EON, mogu samo da popijem CG-NAT i ništa više.
Bolje 150/10 bez NAT-a nego koliko god sa NAT-om.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno