Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Mozda nisi,nego je google stavio zabranu u ovih par dana,pustili ljude mslo da se naloze par dana i onda cao zdravo. Kada je ovaj tel u pitanju nikako se ne treba oslanjati na tutorijale GS ce raditi samo onoliko koliko Google dozvoli i ni sekunde vise

Poslednja izmena:
Imacu ga za par dana u mom posedstvu, pa ako ti nije problem sacekaj i odgovoricu ti na sva pitanja koja te zanimaju.

Takodje vazi i za ostale koga zanima P40 Lite, pa cu da vidim da odgovorim svima :)

Ja danas hteo u mts da uzmem, ali nemaju. Rekose mi da dodjem sledece nedelje u sredu ili cetvrtak, tada dobijaju. Vidi da li mogu da se instalira nekako play store, ako moze bilo bi super. Mada i ja mislim da ce u nekom momentu to google stopirati.

Kako ga ti nabavljas? Prekp operatera?

Ljudi sta vam je? Zašto kupujete poluproizvod? Jel nema slično od xiaomija u toj klasi ili ste samo mazohisti?[emoji16]

P30 Pro

Imacu ga za par dana u mom posedstvu, pa ako ti nije problem sacekaj i odgovoricu ti na sva pitanja koja te zanimaju.

Takodje vazi i za ostale koga zanima P40 Lite, pa cu da vidim da odgovorim svima :)

Kada stigne ti javi, pa da krenemo sa pitanjima :)

A da li moze u pretrazivacu da se kuca g-mail, mape i sl. aplikacije i tako da se koriste, bez da se instaliraju ?

Koliko sam video na netu da, neka potvrdi neko ko ima telefon bez GMS.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Naravno da moze. Ono sto takodje moze, i sto je preporucljivo, jeste da ne pises vise uzastopnih poruka svuda po forumu.

Ali, iskustvo pri korišćenju u browseru se razlikuje od aplikacije do aplikacije, probajte npr. Google docs, sheets, slides u različitim browserima, takođe, mislim da navigacija u Google mapama u browseru ne radi...

Poslednja izmena:
Prilicno su skromne funkcionalnosti u web aplikacijama, jer nema potrebe da budu pokrivene sve funkcije - zato se i razvijaju zasebne aplikacije. Ali pitanje je bilo da li moze.

Ukoliko želite da olakšate sebi pronalaženje aplikacija kojih nema u AppGallery, možete da probate aplikaciju AppSuche (AppSearch), koju je Huawei ponudio korisnicima u Nemačkoj kao pomoćni alat za telefone bez GMS. Ima je u AppGallery za njihov region, a kod nas može da se sideload-uje.

02b0603a6dc49b2899754f8312c08b02.jpg
cce224d75e95ecf7da4d044823a8ffdb.jpg
fda6603425457a60f9467284effed0fe.jpg
7c00db0ce38c2d75b74c5f5d0efb23dd.jpg

Ne pisi vise uzastopnih poruka u svakoj temi, pa i u ovoj. Spojis sve sto zelis da napises u jednu poruku.

Imaš ovo u AppGallery.

2ee4eb4904142fed4444c0103158eabb.jpg

Pretpostavljam da imaš tek par ciklusa punjenja, verovatno će se stabilizovati malo vremenom. A i siguran sam da ti je displej na 90 Hz :)

Baterija P40pro je istog kapaciteta kao na P30pro modelu, dok je ekran veći, rezolucija viša a i osvežavanje ekrana.
Na P30pro modelu kako prvog dana tako i nadalje.
Generalno, što se tiče baterije mislim da je to to kako je sada...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ja nisam do sada. U svakom slučaju, pretraživača ima koliko hoćeš, i u AppGallery i van nje, sa različitim search engine-ima, ako se taj Qwant ne pokaže dobro. U AppGallery je Opera, Kiwi, tu je i neki APUS browser sa dosta search engine-a koji je prilično brz, a Chrome može da se sideload-uje.

Poslednja izmena:
Slazem se za to sasvim.

Sto se tice P40 serije, moje misljenje je da su samo ova dva high modela vredna hajpa.
Nekako su zakinuli sa regularnim modelom. Opet su izostavili bezicno punjenje, sto je za flagship uredjaj u 2020oj bas propust.
Takodnje nema ponovo audio dzek, a i zicno punjnje je 22, 5 W iako ostali modeli imaju 40 W ukljucujuci i Lite model. Telephoto kamera takodje ostala ista, kao i ultra wide.
Mislim da onaj ko ima P30, gde i ja spadam treba da ide islljucivo na Pro model, jer nista specijalno ne bi dobio sa regularnim.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Da li je model p40 Lite iz VIPa otključan za sve mreže ili radi samo sa VIP karticama?

Откључан је сигурно, до сад су им сви телефони били откључани па не видим разлог да и овај не буде.

Nazad
Vrh Dno