Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reprizaj :p Ja sam reprizirao pre 2-3 godine.
Jesi gledao BrainDead?

Poslednja izmena:
Da li bi neko bio ljubazan da okači sve prevode za seriju Scorpion, znam da ima ali bas nemam zivaca da skidam jedan po jedan

Ovi nisu uskladjeni sa ovim koje sam skinuo, tj. prvih 15-20 minuta je sve u redu a onda prevod kasni

Završio Mr. Robot. Au. Ovo mora da bude najprecenjenija serija koju sam gledao, sudeći po oceni na imdb, utiscima po forumima, i ostalim internet zavrzlamama.

Ukratko, po mom mišljenju, ako imate nešto drugo "provereno" da gledate, ovo može lagano da se preskoči.

Odgledao sve sezone ili samo prvu?
Ali se generalno slazem da je preveliki hajp, s tim da mi je OK prva sezona, cini mi se da sam sa trecom stao.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Kingdoms korejska zombi serija odlična

Odgledao sve sezone ili samo prvu?
Ali se generalno slazem da je preveliki hajp, s tim da mi je OK prva sezona, cini mi se da sam sa trecom stao.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Sve komplet.

Prva solidna, druga baš loša, treća ok zbog nešto bržeg tempa (volim spor tempo ali treba umeti) , četvrta bezveze, utiska sam da je snimljena čisto da bi bilo kraja. Koji bolje da ne spominjem.

Don't f... with cats. Odgledao po preporuci ovde, netflix 3 epizode. Morao sam da guglam izmedju epizoda koliko me je svrbelo da potvrdim sam sebi neke stvari. Preporuka

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Eto mene opet :D
Sad zavrsih gledanje 7. sezone Game Of Thrones.
I konacno krecem da gledam 8. sezonu.

Jedno brzo pitanje.
Kako to da zmaj koga jase Night King bljuje led i pri tom rusi ledeni zid, nema nikakvog smisla :)
Ili ono sto bljuje nije led, ali vatra svakako nije niti nesto sto je toplo.

Uh, ti ces tek da imas dosta pitanja :D

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Odgledao "Kripton",7 epizoda prve sezone..Nista posebno,ocekivao sam vise..

Sutra izlazi treca sezona Future Man-a.
Jeste druga bila slabija od prve, ali mi je i ona bila sasvim OK, iako se secam da se mnogima i nije svidela. Nadam se da ce bar po kvalitetu treca biti npr. izmedju prve dve.

Eto mene opet :D
Sad zavrsih gledanje 7. sezone Game Of Thrones.
I konacno krecem da gledam 8. sezonu.

Jedno brzo pitanje.
Kako to da zmaj koga jase Night King bljuje led i pri tom rusi ledeni zid, nema nikakvog smisla :)
Ili ono sto bljuje nije led, ali vatra svakako nije niti nesto sto je toplo.
Moraces malo fleksibilniji da budes po pitanju logike, u osmoj sezoni pogotovo [emoji3]

Odgledao devs ovih 5 epizoda. Malo sporija radnja, ali zanimljiva tematika[emoji846]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sutra izlazi treca sezona Future Man-a.
Jeste druga bila slabija od prve, ali mi je i ona bila sasvim OK, iako se secam da se mnogima i nije svidela. Nadam se da ce bar po kvalitetu treca biti npr. izmedju prve dve.

Ne znam bas koliko su dobre vesti - prva sezona je bila odlicna voznja kroz pop kulturu 80-/90-tih ali su se tu i ispucali sa forama i trebali da stanu jer su isparadirali sve kultnije filmove/reference. Wolf (D.Wilson) sam izneo drugu polovinu serije. Ujedno je i s1 zaokruzena celina.
S2 je bila jedva gledljiva i za zaborav, prakticno cashgrab zbog (neocekivane) popularnosti prve sezone - sav (ne)kvalitet ideja je isplivao kada su pokusali da budu originalni.

Nadajmo se da ce zasijati treca da se izvade, kompotno bih preskocio drugu i odgledao trecu zbog maestralnosti prve sezone.

Servant (2019)
Iznad očekivanja, jedino sam imao zabunu oko devete, desete epizode razmišljajući šta će sve nagurati u dve poslednje epizode od po pola sata zato što nisam znao da će se raditi još sezona, odnosno da neki kostur priče za dalje već postoji što me je obradovalo. Priča kao i gluma odlična, posebno Lauren Ambrose sa svojim psihičkim stanjem... Preporuka!

Jedva sam odgledao treću sezonu. Nadam se da će ova biti bolja.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Jel ima neko zamorce da je vec olizalo tepsiju Future man-a s03 i kakvi su utisci? :d

Ja sam gledao - dosta dobra serija, ali meni su sami akteri koji se pojavljuju jako upecatljivi - bukvalno kao da su izmisljeni likovi iz filmova a ne stvarne licnosti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno