Šta je novo?

Radim od kuce - slike vaseg remote radnog okruzenja

sve je super samo bode oci ovaj sticker na glass panelu :)

evo i mene, nije da se nesto ubijam od posla ali svakako zadnjih par meseci radim od kuce...

IMG_20200319_153539_1_50.jpg

pa hladi se :)
svakog dana jedna rakijica, pivo i ljuta papricica uz rucak, vise mi ne treba.
kod mene je zabranjen prilaz masinama, posebno tekucinama :)

Ericu super je ovo, a je l' imas mesta da stavis kuciste (lepo je :)) negde drugde ? bez njega TOP :) za moj ukus

sad nesto razmilsjam, mozda sam te vec ovo i pitao u drugoj temi ... ne secam se :)

Poslednja izmena:
nemam na zalost jer sto ne moze vise u sirinu a na podu vec imam subwoofer u levom cosku. da imam mesta uzeo bih neki super ultrawide :)
generalno mi odgovara bas tu gde jeste, na dohvat ruke su mi front panel i usb-ovi i ne usisava prasinu kao sto bi da se nalazi na podu.
kuciste je takodje maksimalno popunjeno tako da nema opcije da se bilo sta smanjuje.

Haha, saljem elbow bump.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

20200317_101130.jpg

corona extra.jpg

Apdejtuje se windows da ga ne napadne virus :D

Evo mog work-at-home a.k.a. izlolacija setup-a. Uzeo 2 monitora sa posla i vec 5 dana skupljam po kuci ostatke: monitor za x3 setup, tastature, kutije (kartonske i muzicke), pojacalo, stari sto, stolica... Za sada mi fali neka lampa i da ispratim sta se desava sa desnim kanalom, da li je pojacalo ili zvucnik, nesto visoki prde :)
S obzirom da je u pitanju snalazenje, nije lose ispalo :)

radi se, sadi se, bere se, hasa se :)
setup na vikendici
vikposao.jpg

Lencaris na terasi sa laptopom a mesalica stoji... e moj Axel...

...riding on 720p...

Kolko je dobro vama sa kucama sad [emoji3], zavidim vam...jos covek ima kos u dvoristu, milina.

:D

...riding on 720p...

Levo ovo:
120dd022fb1e702ab0d9fa97edb5d234.jpg

Desno ovo:
eb38fc7be0fa34caf7ff8809462025f6.jpg

Ne preterujte mislite malo na nas zatvorene u stanovima [emoji23]

@Poštar staklena tabla, mrezica, mali golici lepota [emoji3]

Poslednja izmena:
Sad Postar kad izvuce neku fotku gde peca na svom privatnom jezeru :D

Jedina stvar koja mi nedostaje: nas jogurt...
Za ovo sada sledi perma ban...

...riding on 720p...

a da uzmeš lepo pola litra jogurta? :)
ili se baviš degustacijom?

Kakav je burek? Kod nas nema nigde ljudski a bogme sad nista ne uzimamo spremljeno van.
Dobro ste me podsetili za kos, imam obruc sa mrezicom i visoki zid ogradu gde mogu da montiram :D

a da uzmeš lepo pola litra jogurta? :)
ili se baviš degustacijom?

Izvinjavam se za off, ali ćale moj već godinama unazad kupuje onaj mali tetrapak od 1/4 litra, kaže "navikao je", otvara ga zubima, i pije direktno iz njega. Svaki bogovetni dan. Nema šanse da preskoči. Keva mu kupi litar jogurta, on neće da pije, nego ode i kupi taj mali tetrapak. Šta ti je moć navike :)

Vrh Dno