I ja se to pitam. Na većini screenshot-ova sa IPTV lista vidim to VIP RS:, VIP HR:Na sta se odnose u Gotit listi kanali oznaceni sa VIP, posto ima istih kanala nanprimer pod RS: i pod VIP RS:. Deluje mi da se sako duliraju, nekada doduse jeste rqzlicit izvor izmedju VIP RS: I RS:
Ima li neki koji u ponudi ima Mađarske kalane?
Ako si u odabrani player ubacio .m3u link ažuriranja idu automatski na svakom otvaranju te aplikacije (Kodi, Tivi Mate...)Citao sam ranije postove pa me interesuje kako to kinez azurira listu?
Da li svaki mesec salje azuriranu ili kako to funkcionise?
Nije mi to najjasnije
Ako si u odabrani player ubacio .m3u link ažuriranja idu automatski na svakom otvaranju te aplikacije (Kodi, Tivi Mate...)
Ako si skinuo/dobio .m3u fajl onda to šta je u njemu tako je kako je. Preko .m3u linka povremeno skineš novu kopiju .m3u fajla pa uporediš oba sa Notepad++ (postoji dodatak za Notepad++ za upoređivanje). Tako si u toku šta je dodato, obrisano, izmenjeno (npr. u imenu kanala promenjeno SD u HD recimo).
Ja sam još uvek nov u ovim IPTV vodama, jel sam dobro objasnio?Ispravite me ako sam negde pogrešio!
Ako si u odabrani player ubacio .m3u link ažuriranja idu automatski na svakom otvaranju te aplikacije (Kodi, Tivi Mate...)
Ako si skinuo/dobio .m3u fajl onda to šta je u njemu tako je kako je. Preko .m3u linka povremeno skineš novu kopiju .m3u fajla pa uporediš oba sa Notepad++ (postoji dodatak za Notepad++ za upoređivanje). Tako si u toku šta je dodato, obrisano, izmenjeno (npr. u imenu kanala promenjeno SD u HD recimo).
Ja sam još uvek nov u ovim IPTV vodama, jel sam dobro objasnio?Ispravite me ako sam negde pogrešio!
Prevario te Kinez, neces dobiti listu.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
@jok @emaremare
Compare Plugin. Instalira se direktno iz Notepad++.
Plugins>Plugin Manager>Show Plugin Manager>Compare>Install.
Zatim otvoriš dva fajla u Notepad++ a to će recimo biti stari .m3u i novi .m3u fajl koji si upravo skinuo, pa ideš na Plugins>Compare>Compare.
I tako vidiš sta je izbrisano, dodato, promenjeno, pomereno itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari