Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na sta se odnose u Gotit listi kanali oznaceni sa VIP, posto ima istih kanala nanprimer pod RS: i pod VIP RS:. Deluje mi da se sako duliraju, nekada doduse jeste rqzlicit izvor izmedju VIP RS: I RS:

Na sta se odnose u Gotit listi kanali oznaceni sa VIP, posto ima istih kanala nanprimer pod RS: i pod VIP RS:. Deluje mi da se sako duliraju, nekada doduse jeste rqzlicit izvor izmedju VIP RS: I RS:
I ja se to pitam. Na većini screenshot-ova sa IPTV lista vidim to VIP RS:, VIP HR:

Jel to neki drugi provajder koji je ubačen u Gotit kao rezervni stream ili su označeni sa VIP jer su FHD i najviše aktivni/najstabilniji?

Kao glavni kanali, najatraktivniji, najvažniji

Ima li neki koji u ponudi ima Mađarske kalane?

Everfast... 93 kanala i kolega kaze da lepo rade, ima kasnjenje u odnosu na dreambox, ali znacajno povoljnije

I gde sve to nabavljate? :)

pa rečeno već sto puta u ovoj temi
ali ekspres

Jel probao neko sa podgrupama?

Banalan primer napravim grupu sportski pa podgrupu domaci i podgrupu strani.

Da li zna neko koji iptv box uređaj koristi supernova jer tip i vrstu uređaja nisam nigde mogao da nađem na netu

Citao sam ranije postove pa me interesuje kako to kinez azurira listu?

Da li svaki mesec salje azuriranu ili kako to funkcionise?

Nije mi to najjasnije

Citao sam ranije postove pa me interesuje kako to kinez azurira listu?

Da li svaki mesec salje azuriranu ili kako to funkcionise?

Nije mi to najjasnije
Ako si u odabrani player ubacio .m3u link ažuriranja idu automatski na svakom otvaranju te aplikacije (Kodi, Tivi Mate...)

Ako si skinuo/dobio .m3u fajl onda to šta je u njemu tako je kako je. Preko .m3u linka povremeno skineš novu kopiju .m3u fajla pa uporediš oba sa Notepad++ (postoji dodatak za Notepad++ za upoređivanje). Tako si u toku šta je dodato, obrisano, izmenjeno (npr. u imenu kanala promenjeno SD u HD recimo).

Ja sam još uvek nov u ovim IPTV vodama, jel sam dobro objasnio? :D Ispravite me ako sam negde pogrešio!

Ako si u odabrani player ubacio .m3u link ažuriranja idu automatski na svakom otvaranju te aplikacije (Kodi, Tivi Mate...)

Ako si skinuo/dobio .m3u fajl onda to šta je u njemu tako je kako je. Preko .m3u linka povremeno skineš novu kopiju .m3u fajla pa uporediš oba sa Notepad++ (postoji dodatak za Notepad++ za upoređivanje). Tako si u toku šta je dodato, obrisano, izmenjeno (npr. u imenu kanala promenjeno SD u HD recimo).

Ja sam još uvek nov u ovim IPTV vodama, jel sam dobro objasnio? :D Ispravite me ako sam negde pogrešio!

Kako se zove taj dodatak za upoređivanje u Notepad++

Aha jasno da ima logike, link je ziv a listu kad skines azurna je do tog trenutka kad si je skinuo.

Sto rece covek koji je dodatak za notepad ++ za uporedjivanje?

@jok @emaremare

Compare Plugin. Instalira se direktno iz Notepad++.

Plugins>Plugin Manager>Show Plugin Manager>Compare>Install.

Zatim otvoriš dva fajla u Notepad++ a to će recimo biti stari .m3u i novi .m3u fajl koji si upravo skinuo, pa ideš na Plugins>Compare>Compare.

I tako vidiš sta je izbrisano, dodato, promenjeno, pomereno itd.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: jok
Vec nekoliko meseci koristim onestopstreams (sportz) preko amazon firesticka i zadovoljan sam. Gomila us, uk, canada, international kanala, ex-yu 130 kanala....

Prevario te Kinez, neces dobiti listu.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

DuplexIPTV nova app za LG WebOS, sasvim solidna i brzo radi

Pogledaj par postova navise :)

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Nemoj da lozis coveka vidis da je proslo 4 ipo sata [emoji4]

Dobices listu za dan dva, ne stize tako brzo da odgovori.

Odose pare u nepovrat, kupio si lazni gotit..

...riding on 720p...

Dobro super sjajno. Ako me i lozite nije ni bitno za 10$.
Uzgred, na taj link sam otisao odavde sa ovog foruma.

Dakle koji je pravi link i kako mogu da budem siguran da sam kupio pravu listu.
Ako je problem da se objavi ovde javno - molim nekog da mi posalje u DM.

Hvala svima. Jeste informativno, zelim da probam te iptv liste. Pre svega me zanimaju USA i UK kanali. Eto to je to.

Lozimo te jer si nestrpljiv i vec su ti odgovorili ljudi a uz to i 10ak postova iznad pise da zbog praznika rade sporije.

Sedi i cekaj da Kinez dodje do tvoje poruke i procita je, cekas tek par sati, to moze da potraje i 24h.

@jok @emaremare

Compare Plugin. Instalira se direktno iz Notepad++.

Plugins>Plugin Manager>Show Plugin Manager>Compare>Install.

Zatim otvoriš dva fajla u Notepad++ a to će recimo biti stari .m3u i novi .m3u fajl koji si upravo skinuo, pa ideš na Plugins>Compare>Compare.

I tako vidiš sta je izbrisano, dodato, promenjeno, pomereno itd.

Kod mene je to malo drugačije Plugins>Plugin Admin i onda potražiš tu Compare.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno