Drugari, srecna nova i praznici.
Pocastio bih se masinom za novu godinu i dopada mi se Bosch VeroCup 300 (TIS30321RW). Ima li neko nekih iskustva sa istom ili makar generalno sa Boschom kad su automatske espresso masine u pitanju?
@zelic Hvala na odgovoru, drago mi je da si zadovoljan, a trenutno je odlicna cena u Tehnomaniji (oko 50k).
Imam samo dva pitanja:
1. Koliko dugo koristis aparat?
2. Video sam da moze da se stavi filter u posudu sa vodom, da li si ga kupio i gde ima da se nadje?
3. Takodje sam video da moze da se uzme posuda za mleko kao dodatna oprema (TZ80009N), samo ne mogu da skontam da li se ona povezuje i kako sa stapicem za pravljenje pene?
Unapred hvala na odgovorima![]()
Ako nije tajna koliko si otprilike platio, posto njega merkam neko vreme, i da li ih prodaje neki provereni prodavac?Uzeo sam na kraju polovan DeLonghi Magnifica S aparat. Neverovatno je ocuvan. Bas pravi lep espresso. Sad krece kupovina kafa. [emoji23]
Hvala svima na sugestijama!
Huawei P10
Koristim ga oko godinu dana,da filter kao i tablete za ciscenje mozes da uzmes kod arene u bosh-ovom servisu i tamo je i najjeftinije.
Posuda sa mlekom ti i nije potrebna mada to nisam ni video posto kapucino i ostale mlecne kafe pravi direkno u solju a mleko mozes lepo da napravis u latijeri ili odgovarajucoj posudi koja je sigurno laksa za pranje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako nije tajna koliko si otprilike platio, posto njega merkam neko vreme, i da li ih prodaje neki provereni prodavac?
Isti ima mij drug i mogu da ti kažem pio sam kod njega amigos kafu i odlično je pravi...
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Kafedžije jedno pitanje. Po čemu je specifična kafa za filter aparat.
Znam da se melje malo krupnije. Ali ima li još nešto (zbog čega je uglavnom 2-3x skuplja od mešavine za tursku)?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari