U cetvrtak sam zvao korisnicki centar, rekli su menja se D3i besplatno i nastavljam da placam istu cenu kao i do sada, rekao sam da imam 2 risivera, kazu menjace oba, napravila je nalog, uredjaji su stigli juce u postu, da bi me kasnije zvali i rekli da ih mogu licno preuzeti sutra(subota) do 13h, dosao, uzeo, doneo kuci, krenuo da aktiviram prvi, ne moze, imao sam EON aplikaciju aktiviranu na 5 uredjaja, medjutim kada su mi poslali EON box taj broj mogucih mi je spao sa 5 na 3, pa mi je prakticno pisalo 5/3, obrisao sam dva viska koje nisam ni koristio, medjutim danas kada sam hteo da aktiviram prvi EON box, kaze dostignut je maksimalan broj uredjaja, zovem njih, prebace me na tehnicku podrsku i covek mi tamo aktivira odmah, ja ga pitam za drugi, kaze nisam siguran da li cemo to moci nesto u sistemu ne valja kod vas, reko ja cu za pola sata otici ca probam pa vas zovem, naravno nije htelo i kada sam ih ponovo zvao javila se neka zena iz podrske i ona je probala i ne moze, ja reko sta sada da radim, kaze vidim da je napravljen nalog za intervenciju, ali nisam sigurna da kolege koje to rade rade danas, ja reko pa sta ja sada da radim, placam to da bi mi radilo i jedino vikendom mogu da gledam TV jer radnim danima radim skoro ceo dan, kaze pa dobro, mozete sacekati do ponedeljka ako ne bude, mislim to je samo televizija...boze me sacuvaj sta mi kaze, sta god da je, ja placam to da bi mi radilo...kaze mozda nije do nas nego do vas, ja reko pa dobro onda mi namestite, kaze nesto se poremetilo u sistemu, reko ok onda je do vas a ne do mene...tako da ja sada cekam da mi se neko mozda javi danas u toku dana, ako ne moram cekati do ponedeljka.