Šta je novo?

Samsung Galaxy A50

Bolje da su stavili obican senzor pa da bude brz, funkcionalan itd...nego sto su napravili nesto sto je "nestabilno", navodi se da ga telefon ima a samo zezanciju pravi...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Bas tako :) Hvala za info.

Meni sad FP baš fino radi. Jedino gde neće da odradi iz prve je kada je ekran izložen direktno jakom suncu. Ali u tim situacijama FR odrađuje posao odlično. Tako da je kombinacija ova dva sasvim ok.

from Tapatalk SM-A505FN using my Sent

Da li se nekome dešavalo random resetovanje telefona? Nema neki poseban razlog/aplikacija koja utiče na to, tako da mogu problem da suzim?

Ne znam da li se nekom ovo dešava ali meni jeste posle poslednjeg apdejta, dok sam na fb i udjem na neki link i hoću da se strelicom vratim na fb izbaci ovako kao na slici. Malo sam gledao sta i kako pa kad sam izabrao settings od ponudjenih i vraća me normalno. Sta god drugo da se izabere samo otvori taj program..
932a33458cd4a90801669aaebf1808d4.jpg

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bice da te je pitao prvi put pa da zapamti izbor za dalje.

Pa da, ali mi se to nije desilo za 5 meseci i sad posle ovog apdejta mi izbaci to. Nije ni važno toliko, nego mi nije bilo jasno.

Од првог дана проблем са мобилном мрежом. Нарочито када сам у покрету, кад се мењају базне станице, сигнал супер али се дешава да нисам у домету, а то сазнам тек кад стигне порука о пропуштеним позивима. Дешава се да некад и не стигне порука о пропуштеним позивима. Неко решење?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Malo kuburim sa "krčanjem", ne svaki put ali dešava se. Na j6 mi se nije dešavalo. Još kad pridodam da sam vip mreža, dupli kombo.

Dal moze da se SS model konvertuje u DS kao kod drugih? Ne mogu da veryjem da su slot 2 zatopili a ubedjen sam da je hardver isti...

Послато са SM-A505F помоћу Тапатока

Dal moze da se SS model konvertuje u DS kao kod drugih? Ne mogu da veryjem da su slot 2 zatopili a ubedjen sam da je hardver isti...

Jesi to presao sa p10 na a50? [emoji1]

Dobio neki poslovni, bilo ili p30l ili A50 i rekoh aj da probam ovo. Cuvam i P10 plus i p10 lite [emoji6]. Izgleda da ch jos da ih koristim. Ovaj ce da bude za igranje, ima da ga ofleshujem dok ne crkne [emoji1787]

Dobio neki poslovni, bilo ili p30l ili A50 i rekoh aj da probam ovo. Cuvam i P10 plus i p10 lite [emoji6]. Izgleda da ch jos da ih koristim. Ovaj ce da bude za igranje, ima da ga ofleshujem dok ne crkne [emoji1787]

Kad je dzabe i sirce je slatko [emoji23]
Ja sam sa p10 Lite presao na redmi note 8 pro, razmisljao da uzmem i ovaj i zapratio forum...posle mi dobavljac(i serviser) rekao da ne uzimam ovaj jer mu se cesto zale na njega i onda se odlucim za 8 pro i izgleda da nisam pogreesio [emoji23]

Kad je dzabe i sirce je slatko [emoji23]
Ja sam sa p10 Lite presao na redmi note 8 pro, razmisljao da uzmem i ovaj i zapratio forum...posle mi dobavljac(i serviser) rekao da ne uzimam ovaj jer mu se cesto zale na njega i onda se odlucim za 8 pro i izgleda da nisam pogreesio [emoji23]

Dobro ovaj je najprodavaniji pa je logicno i da se procentualno vise javljaju na servis. A reci mi Note8pro jel greje il jok? Ovaj vidim ladan ki spricer.

Dobro ovaj je najprodavaniji pa je logicno i da se procentualno vise javljaju na servis. A reci mi Note8pro jel greje il jok? Ovaj vidim ladan ki spricer.

Kad igram igrice na max onda se uzmlaci i tera bez imalo laga al to normalno po meni, na medium igrice ne oseca...ovako u koriscenju nema sanse da se zagreje ni malo, sto ti rekao ko spricer

Pri prvom paljenju telefona ponudio mi turski jezik i bile su neke turske apk preinstalirane. Inace telefon iz Mts-a...haos.
Jel to znaci ako koristim softver za nadogradnju da biram onaj za tursko trziste...?
fec363902c8b2959d26577645be7eba1.jpg
aa34b669ae0d303f5e92043758e37ad4.jpg

Од првог дана проблем са мобилном мрежом. Нарочито када сам у покрету, кад се мењају базне станице, сигнал супер али се дешава да нисам у домету, а то сазнам тек кад стигне порука о пропуштеним позивима. Дешава се да некад и не стигне порука о пропуштеним позивима. Неко решење?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Isti problem i kod moje lepse polovine.
Aparat uzet u mts-u.
Telenor u sim1 slotu, mts u sim2 slotu.

Jel ima neka informacije da li će biti nadogradnje na android 10 za ovaj model?

Jes da nije a50 u pitanju,ali isto A serija.A20e uzela supruga,katastrofa od signala,wifi nikakav.A lepo joj kazem daj da ti uzmem motorolu one vision a ona meni more begaj sa te motorole.Eno je sad kmeci za signalom i kuka[emoji16]

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Jes da nije a50 u pitanju,ali isto A serija.A20e uzela supruga,katastrofa od signala,wifi nikakav.A lepo joj kazem daj da ti uzmem motorolu one vision a ona meni more begaj sa te motorole.Eno je sad kmeci za signalom i kuka[emoji16]

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Bio si upravu al ljudi se vežu za brend i gotovo [emoji1]

@Miki Haki
Tnx
Nisam siguran da će da se zadrži kod mene toliko dugo [emoji23]

Bio si upravu al ljudi se vežu za brend i gotovo [emoji1]

Mislim da svi A modeli imaju slab wifi prijemnik. Moj buraz ima A70 i isti problem. Evo i ja na A50 sedim pored rutera mislim da i mene zraci a telefon nije odlican signal nego good sa 4 crte....

Dobrodošao u klub Alexxx1 :D. Sad želimo da vidimo video klipove o flešovanju A50 :D. Ja od kad sam se otarasio P10 Litea progledao sam, džaba i rebrand na C432, džaba sve. Meni na ovom baterija drži po 11-12h SoT i to je tačno ono što mi treba. Evo, još prekjuče stigao decembarski patch, čim uhvatim vreme instaliram i javljam utiske.

Svidja mi se ekran, lep i odziv, dizajn, selfi kamera solidna. Baterija tek cu videti. Za notifilacije instalirao onu AodNotify apk sa playstora, inace ona stock AOD funkcija prozdire bateriju (15% u standby preko noci). Za sad fluidno radi i to je to. Sve ostalo ili vec vidjeno ili puno mana, ali sve cemo odgonetnuti [emoji6]

Probaj i Footej Camera Pro za slikanje i snimanje sa zadnjom kamerom. Snima 4K video (koji je namerno izostavljen iz stock camera aplikacije, iako čipset podržava) i ima odličan autofokus.

Dobrodošao u klub Alexxx1 :D. Sad želimo da vidimo video klipove o flešovanju A50 :D. Ja od kad sam se otarasio P10 Litea progledao sam, džaba i rebrand na C432, džaba sve. Meni na ovom baterija drži po 11-12h SoT i to je tačno ono što mi treba. Evo, još prekjuče stigao decembarski patch, čim uhvatim vreme instaliram i javljam utiske.
Pa covece zar jedino ja presao sa kineza na kineza [emoji1]

Maj sledeće godine. Potvrđeno u Samsung Members aplikaciji.
Meni Samsung Members na turskom. Brisao opet instalirao apk i isto. Sta je ovo...
Dal je moguce da Mts prodaje ovako....Nemam reci....
531ff41f59eff57feff126dc0815f367.jpg

Meni Samsung Members na turskom. Brisao opet instalirao apk i isto. Sta je ovo...
Dal je moguce da Mts prodaje ovako....Nemam reci....
531ff41f59eff57feff126dc0815f367.jpg

Retkost je da neko nema problema izgleda kad kupi kod operatera telefon

Vrh Dno