Moze mala pomoc...uzeo sam X96 max...Nisam zahtevan korisnik,instalirao sam kodi,orion..ali ne moze eon..Moze pomoc kako instalirati...video sam neki apk,to mi je jasno,ali kako ga instalirati.Probao sam preko externog harda,ne vidi ga...
Testirao si KM9? Moze malo utisaka kvalitet itd...Lomim se izmedju njega,Mi Box i onog SBB.Zavisi koju brzinu neta imate. Meni od jeftinijih na dva metra u istoj sobi se pokazao najbolje A95X F2 gubio je 50%. Brzi je bio od KM9 i H96 x2 testirao na 2.4GHz.
Zavisi koju brzinu neta imate. Meni od jeftinijih na dva metra u istoj sobi se pokazao najbolje A95X F2 gubio je 50%. Brzi je bio od KM9 i H96 x2 testirao na 2.4GHz.
Пробај са овом, или сличном апликацијом.
![]()
Послато са MI 6X помоћу Тапатока
KM 9 je odličan tv box kao i svi amlogic s905x 2. Kvalitetno je izrađen možda jedan od boljih. Fabrički glavni meni je dosadan, android 9 koji nema ota, nema navigacioni i status bar. Kod mene je verzija sa 4 gb ram. Sve zavisi sta ti treba od aplikacija i kolika si cepidlaka. Ako nisi ovaj tv box je dobar izbor.
A95X F2 ima kao i KM9 s905x 2 procesor MI box je s905x. Za razliku od MI box a imaju tablet android OS. A95X F2 ima malo jeftiniju plastiku, malo se greje, moj model je sa 4gb ram i 2.4 wifi, brz je, ima navigacioni I status bar koji nemoze da se spusti, nisam primetio neku razliku sa DDR3 ili 4, usb 3.0 i lan MI box nema, ima i sat. Možda modeli 64 GB memorije i 5GHz wifi imaju ddr4. Tako se bar priča za H96 X2.
Znaci H96 Max X2 ima ddr4,i on je ok sto se tice boxova.
Vidim da su uglavnom zadovoljni sa mi box iako mu je cpu slabiji,a softver sasvim pristojan cim lepo radi sa 2gb rama,verujem da bi i ovi bili ok sa 2gb,mada vise rama ne skodi.
Koliko je bolji u odnosu na recimo tx3 mini 4/32?KM 9 je odličan tv box kao i svi amlogic s905x 2. Kvalitetno je izrađen možda jedan od boljih. Fabrički glavni meni je dosadan, android 9 koji nema ota, nema navigacioni i status bar. Kod mene je verzija sa 4 gb ram. Sve zavisi sta ti treba od aplikacija i kolika si cepidlaka. Ako nisi ovaj tv box je dobar izbor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari