Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Moze mala pomoc...uzeo sam X96 max...Nisam zahtevan korisnik,instalirao sam kodi,orion..ali ne moze eon..Moze pomoc kako instalirati...video sam neki apk,to mi je jasno,ali kako ga instalirati.Probao sam preko externog harda,ne vidi ga...

Kucaj u boxu u brauzeru "eon apkpure" instaliraj ovu crnu 1.8.220. Inače mora miš ili airmouse.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
a9b74632248d04da20c410b4bd899ea1.jpg

Poslednja izmena:
Jel ovo dobar izbor za YouTube, Kodi i Plex u 1080p? Trenutno je na sniženju.

Ne razumem se, zato pitam. A kakvi su ovi A95X F2 4GB DDR3/32GB; X96 Max X2 4GB DDR4/32GB i H96 Max X2 4GB DDR4/64GB? Ima ih na kp, ok im je cena. Neće se gledati ništa u 4k, Netflix i slično, samo ono što sam već navela.

Zavisi sve je to tu negde.Mecool je google i ostalo certified (ne netflix),znaci radi sve kako bi nekako i bilo zamisljeno uzevsi u obzir da ima Android TV OS.Mana je sto ima manje rama od dole navedenih i nema 5ghz wifi.
Ova druga dva imaju klasican android znaci veci je izbor na playstore.Malo drugaciji interfejs.Netflix tipa radi u SD rezolucijiMalo vise RAM-a i prostora.Eon apk na primer radi verzija za mobilne(a ne Smart TV koja ima podrsku za daljinski).
Ili cak i ne radi nisam siguran nek me neko ispravi.
Tako da nekako ipak je na tebi da izvazes sta i kako ti odgovara :)
To sto si navela radice na svima.

Sent from my DUK-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Onda pametnije da idem na više rama i bolji wifi. A koja dva imaju klasičan android?

Pardon :))
Mecool KM9 pro ima Android tv.Ostala 3 navedena imaju regularni android.Mozda da sacekas da se izjasni jos neko malo iskusniji :)

Pa da, sačekaću, nije ništa toliko hitno. Hvala na pomoći! :)

Ovaj mecool km9 pro classic je dobar tv box. Tebi koliko vidim Netflix netreba sve druge aplikacije koje si nabrojao radiće odlicno a pošto ima loš wifi mora da ide preko lan kabla. Tako da vodi računa oko neta.

Ne može preko lan kabla, mora preko WiFi veze da ide, tako da Mecool otpada.

Tv box Uredjaji imaju lošije wifi čipove od telefona, tableta, laptop... moraju da budu u istoj prostoriji bez prepreka.

Uredjaji se razlikuju iako po specifikaciji deluju isto.Razlika u kvalitetu hw i naravno sw....jednostavno se vidi razlika

Zavisi koju brzinu neta imate. Meni od jeftinijih na dva metra u istoj sobi se pokazao najbolje A95X F2 gubio je 50%. Brzi je bio od KM9 i H96 x2 testirao na 2.4GHz.

Zavisi koju brzinu neta imate. Meni od jeftinijih na dva metra u istoj sobi se pokazao najbolje A95X F2 gubio je 50%. Brzi je bio od KM9 i H96 x2 testirao na 2.4GHz.
Testirao si KM9? Moze malo utisaka kvalitet itd...Lomim se izmedju njega,Mi Box i onog SBB.
Ako si testirao 2/16gb jel ima 5ghz wifi?

KM 9 je odličan tv box kao i svi amlogic s905x 2. Kvalitetno je izrađen možda jedan od boljih. Fabrički glavni meni je dosadan, android 9 koji nema ota, nema navigacioni i status bar. Kod mene je verzija sa 4 gb ram. Sve zavisi sta ti treba od aplikacija i kolika si cepidlaka. Ako nisi ovaj tv box je dobar izbor.

KM 9 je odličan tv box kao i svi amlogic s905x 2. Kvalitetno je izrađen možda jedan od boljih. Fabrički glavni meni je dosadan, android 9 koji nema ota, nema navigacioni i status bar. Kod mene je verzija sa 4 gb ram. Sve zavisi sta ti treba od aplikacija i kolika si cepidlaka. Ako nisi ovaj tv box je dobar izbor.

Ako radi lepo kao xiaomi sa istom specifikacijom onda za taj novac je ekstra.

Samo jedna stvar kakav je A95X F2 kad ga uporedimo sa xiaomi mi box-om i mecool km9?

I postoji li jos neka razlika izmedju A95X F2 sa ddr3 i ddr4 memorijom,sem memorije?

I je li neko probao T10 Plus?

Poslednja izmena:
ja sam kacio mxq pro stari na av izlaz i radi jedino sto na ovome je video preko crvenog cinca to sam drugaru podesavao prosle godine i sve radi

A95X F2 ima kao i KM9 s905x 2 procesor MI box je s905x. Za razliku od MI box a imaju tablet android OS. A95X F2 ima malo jeftiniju plastiku, malo se greje, moj model je sa 4gb ram i 2.4 wifi, brz je, ima navigacioni I status bar koji nemoze da se spusti, nisam primetio neku razliku sa DDR3 ili 4, usb 3.0 i lan MI box nema, ima i sat. Možda modeli 64 GB memorije i 5GHz wifi imaju ddr4. Tako se bar priča za H96 X2.

A95X F2 ima kao i KM9 s905x 2 procesor MI box je s905x. Za razliku od MI box a imaju tablet android OS. A95X F2 ima malo jeftiniju plastiku, malo se greje, moj model je sa 4gb ram i 2.4 wifi, brz je, ima navigacioni I status bar koji nemoze da se spusti, nisam primetio neku razliku sa DDR3 ili 4, usb 3.0 i lan MI box nema, ima i sat. Možda modeli 64 GB memorije i 5GHz wifi imaju ddr4. Tako se bar priča za H96 X2.

Znaci H96 Max X2 ima ddr4,i on je ok sto se tice boxova.
Vidim da su uglavnom zadovoljni sa mi box iako mu je cpu slabiji,a softver sasvim pristojan cim lepo radi sa 2gb rama,verujem da bi i ovi bili ok sa 2gb,mada vise rama ne skodi.

Nikakav android sa 8gb prostora ( još manje kad odbiješ sistem i ostalo) ne može da bude dobro rešenje...16gb je sad već minimum i za Box i za telefon...

Znaci H96 Max X2 ima ddr4,i on je ok sto se tice boxova.
Vidim da su uglavnom zadovoljni sa mi box iako mu je cpu slabiji,a softver sasvim pristojan cim lepo radi sa 2gb rama,verujem da bi i ovi bili ok sa 2gb,mada vise rama ne skodi.

H96 MAX X2 je po meni posle GT1 mini najbolji ali ako se instalira neki ROM koji je prilagođen za njega a ima ih par koji su odlično odrađeni. Pričam o 4 GB ram.

lepo je covek napisao H96 a ne X96.

Koliko je bolji u odnosu na recimo tx3 mini 4/32?
Koliko vidim specifikacija je maltene ista a km9 pro je skuplji skoro 2000?

Nazad
Vrh Dno