- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
Manekenka iz neke reklame. Ono kao pitam za druga![]()
Ne bih rekao
Manekenka iz neke reklame. Ono kao pitam za druga![]()
KSS nema veze sa ligom, liga je privatno takmičenje koje je pre par godina izdvojeno iz ingirencija košarkaškog saveza.Imali smo limite u timu, kako u igrackom, tako i u trenerskom kadru i to je to. Nazalost mislim da je i odnos izmedju igraca (kao i na relaciji trener-pojedini igraci) narusen posle Portorika i Spanije, jer su bolji igraci prakticno grejali klupu nekim koje samo nas selektor znao zasto forsira...
Dosta pocetnickih gresaka od samih priprema je napravljeno, ovog puta nije bilo Tea da se Djordjevic slepa (covek je vrhunski iz nicega pronalazio resenja i stvarao akcije) i kada je trebalo da pokaze takticko znanje isplivali su njegovi trenerski limiti i prakticno su ga opet skolovali...
Istice mu ugovor posle Mundobasketa i nadam se da cemo ovog puta naci dobrog i iskusnijeg trenera a ne motivatora.
Nadam se da ce KSS takodje pretrpeti reforme posle ovog Mundobasketa jer delom takodje snosi krivicu za ovaj neuspeh. Potrebne su reforme jer nam ni tu situacija nije sjajna zbog ekipe koja se namestila (mirise na situaciju iz FSS), liga je u blagom raspadu a i rad sa mladjim kategorijama zakazuje...
@Antara
Ocigledno ne pratis dovoljno NBA, gledaj cesce i bice ti sve jasno...![]()
Gober spada u centre koji mogu da "zakljucaju" reket, jer je mnogo "pokretljiviji" od Bobana (prava "zivotinja", sa boljim fizickim predispozicijama od Bobise) i zna da odigra u odbrani (postavljanje, rotacije u odbrani 1:1, branjenje p'n'r, pravovremeni izlazak na sut...) Bobi i Jokic bukvalno "plivaju" u odbrani...
+edit
Gde nam je kolega Rama? brinem se za njegovo zdravlje![]()
Kada bi nesto tako moglo da se napravi i u fudbalu, gde bi nam kraj bio.
Ne ide mi u glavu kako su tako lako pustali da prodju bekove i protiv Spanije i protiv Arg. Kao da su u glavi mislili ok pogodice bombe Bjelica i Bogi i to se iznivelisati. Totalno cudno da se ne iznerviraju onako muski i krenu da kidaju pa sta bude. Nije se videla ta zelja i zestina e to je vec mentalni pristup kao sto rece Bjelica.
Šta da radiš kad nemamo dovoljno bekova. Zašto? Prosto zato što u svim našim klubovima na tim pozicijama igraju Ameri.
Neka hvala. Tu bih prestao da pratim reprezentaciji ako se to ikada desi. Opet taj Markovic je ocajan suter. Mi nemamo bre pleja koji zna da sutne sto je tuzno.Radi što i ostali, naturalizuj Amere. Rusija bi Holdenu trebalo da izgradi spomenik u svakom većem gradu.
Ja sam cuo da je Bobi nekoliko puta kasnio na treninge i da je zbog toga izbila neka svadja.@rAMA
Imaš li informacije šta se zbilo posle Portorika i Španije I šta je razlog raspada sistema u zadnje dve utakmice? Deluje u intervjuima posle utakmica sa Arengtinom da dosta nije štimalo (no pun intended) na klupi...
Sand_Man
A ko kaze da ce SAD da pobede Francusku ?
emaremare
Pa mozda i hocemo za 5, 6 mesto posto kolko sam video ima onih koji veruju u Francuze
Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
Khm khm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari