Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Da. Meni radi na njoj. Rekoh mozda si na prethodnoj pa je puklo bas pre koji dan.

Kako mogu da uredim aplikacije da odredim koje mogu na mobilni internet a koje na wi fi?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Je l vam posle poslednjeg ažuriranja radi normalno hotspot?

Sent from Note9

Hvala! Ali ovde ne mogu da odredim koja aplikacija može samo preko wi fi na internet.

Poslednja izmena:
Hvala! Ali ovde ne mogu da odredim koja aplikacija može samo preko wi fi na internet.

Kod mene moze, ima dole da se bira Wi-fi i Data posebno, i za svaki od njih koji app moze.

9d771ad9a807b3fb68965f38cc8fbc8b.jpg

Zasto mi se desava da prilikom slikanja, obican Photo, Bixby vision ugasen, flaw detection i scene optimizer takodje, HDR je na auto, da ima uzasan delay pre nego skljocne? Slikam, pa jos 3 puta pritisnem dugme za sledecu sliku, recimo da u 5 sekundi, max 2 slike napravi. Jel se desava vama?

Kod mene je tako od kad imam fon. Baš zna da iritira...

Mene je generalno razočarao kvalitet fotografije. Mislio sam da je daleko bolji

Pa ne znam iskreno ja sam pre ovoga imao ajfon 7 plus. Mnogo bolje slike je pravio, uporedi ako budeš mogao.

Sestra moja je uzela u Nemackoj dva Samsung original eksterna punjaca, oba brza od kojih je jedan jos i bezican. Preko kabla identicno kao i na struji, kada puni bezicno/preko nfc a kaze da je razlika u brzini mozda 5% ne vise nego na struji. Tako da sa tim modelima odlicna iskustva.
https://images.app.goo.gl/N2cwhghUWZNunigG8
I externa baterija i punjac. Doduse skuplji je svakako oko 55e

Trebao bi sutra da mi stigne Note 9 (Snapdragon verzija) Exynos sam dao drugu. Nadam se da ce PUBG bolje raditi

Ima li jos neko problem sa push notifikacijama i kako ih je resio?
Ne dobijam nikakve notifikacije za GMail dok ne udjem i refreshujem. Podesen je da syncuje, i podesen je da prikaze notifikacije.

Ni Wolt mi ne radi. T. ako ne udjem u njega, ne prikazuje nijedan update.

Meni se to ranije nekad desavalo,sada radi sve kako treba a nisam nista cackao.

Javljam sve. Pa na Exynos u pocetku (pre pola god) je radilo na HDR i Ultra gotovo bez problema, tek nakon pola h bi krenulo malo da laguje jer se tel usija. I u zadnje vreme igram na Balanced i Ultra i to onako, ide.

Veciti problem exynosa greje se vise od snapa,i ma 4g je losiji na bateriji.

Ali veciti problem SDa je sto nema dual SIM :)

Tesko je naci generalno snap note 9 ili s10 kod nas,jedino ako neko donese od preko.

Ima na Novom Zelandu 780 evra

Jeste ima dual sim SD ali tesko se nalazi. Meni nije toliko bitno bitnije mi je da je SD unutra. Otprilike jednom u mesec dana se pojavi Note 9 SD na KP. Ovako tel radi savrseno u svakodnevnom radu. Ako budem uzimao Note 10 bice sigurno SD varijanta.

Jel' video neko dual SIM SD varijantu?
Ono, ako je u oglasu da se vide dva IMEI-a? Vidjam puno oglasa gde stoji Note 9 DS Snap, ali uvek je samo jedan IMEI, pa pretpostavljam da mahinalno (ili lazno..) pisu DS.

Ma jok, nego i ne zna polovina sta kaci. Cesto samo prekopiraju specifikaciju a tu pise da ima i Exynos i SD i Duos...

Meni se isto pojavio problem sa kamerom. I to bas kad mi je trebala. Dok sam na odmoru... Jel neko reklamirao i u kakvom je stanju vracen telefon?

Sta ti je sa kamerom ?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno