Desio se peh i juče je moj dve nedelje star 9T zadobio naprslinu na ekranu. Puklo je staklo, kao i zaštitno staklo. Kad hoće da se desi, desi se. Zamena u ovlašćenom servisu, PCCentar, je 19.500RSD. Šaljem ga danas, poželite mi sreću.
Desio se peh i juče je moj dve nedelje star 9T zadobio naprslinu na ekranu. Puklo je staklo, kao i zaštitno staklo. Kad hoće da se desi, desi se. Zamena u ovlašćenom servisu, PCCentar, je 19.500RSD. Šaljem ga danas, poželite mi sreću.
E *mjau**mjau**mjau*. Sad će Boris da kaže "Eto, jesam vam rekao da džabe stavljate zaštitu".
Sa koje visine je pao telefon?
... Ne kapiram zasto tolike oklope stavljate na telefone, sta im radite? Kolega s posla je imao staklo i ispao mu telefon i puklo je (od telefona) staklo u svakom slucaju, ako ce da se desi desice se...
Borise, meni je zaštitno staklo spasilo 3 puta moj telefon (ovaj sam kupio sinu). Dva sam već zamenio, a sad ću i treće da stavim. Svaki put je bio pad na beton, vadeći ga iz džepa ili ispuštanje sa visine od preko 1 m. Pri tome tel ima Al kućište i Nillkin silikon koji je odradio svoje, sav je izgreban na ćoškovima, treba da ga menjam uskoro.![]()
Ekran je pukao jer je udarac bio baš uz ivicu, u tih par milimetara koje ne pokriva Nillkin zaštita i zaštitno staklo. Maler.Prošao bi puno gore da nije bio oklopljen. Tako da to definitivno vredi, ali eto, u ovom slučaju nije vredelo mnogo.
Ne znam kontekst tog "Told you so", ali nije bitno.![]()
U pravu si. Kontaktirao sam Xiaomijev korisnički centar za Srbiju (PC centar) i dobio odgovor da se otključavanjem bootloadera ne gubi pravo na garancijuNE GUBI SE GARANCIJA, 100% PROVERENA INFO.
Ne znam stavrno, 2 puta mi je telefon ispao od kako koristim mobilne telefone.
Opa, fino, nisam ovo znao. Hvala što si javio!U pravu si. Kontaktirao sam Xiaomijev korisnički centar za Srbiju (PC centar) i dobio odgovor da se otključavanjem bootloadera ne gubi pravo na garanciju
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Prema tome ako neka od naših vajnih prodavnica za prodaju telefona počne da tupi kao WinWin na primer hvatajte ih za...PC centar [emoji16]Opa, fino, nisam ovo znao. Hvala što si javio!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jednom nokia e51, bila mi je u dzepu od kosulje, i trcao sam na autobus, i ispala je, malo se okrezela po coskovima, ali nista nije puklo.
Razocarala zadnja kamera?Kamera je sjajna.. Nisam primetio da je uze u odnosu na druge telefone. Nisam imao telefon sa OIS ali sa stock kamerom koja opaljuje instant, nisam imao mutne fotografije.. Sa Gcam i sa ukljucenim HDR-om (ili kad se koristi night sight), ruka mora biti mirnija jer duze hvata sliku..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari