Od emisija imaju samo Jutarnji program i Vesti u 7, izmedju mogu slobodno i da iskljuce signal.
Ovo je tipican manir ponasanja SBB-a. Sto pre razvuci kablove bilo kako... I kod mene su razvlacili sa zgrade do zgrade ali imamo ugovor sa njima za struju. A sto se tice N1, daj boze da je to takva televizija da je vredi napadati preko SBB-a. N1 je potpuno promasen projekat narocito otkad ne moze da se gleda preko sajta zbog alavosti United Medije. Od emisija imaju samo Jutarnji program i Vesti u 7, izmedju mogu slobodno i da iskljuce signal. Predvidjam da ce ga u doglednoj buducnosti sama United Media ugasiti i prebaciti sve sto valja na Novu S.
Otprilike je to i suština “brige sa zadrškom” gradskih činovnika za nas koji ih plaćamo.
Nije SBB med i mleko od kompanije, ali kakvi su ostali provajderi i gde živimo (plus što nemam skoro pa nijednu zamerku na internet), daleko od toga da sam nezadovoljan.
Imam MTS u zgradi, dobar deo komšija je prešao u poslednjih godinu dana kod njih iz SBB-a i svi kojima je internet glavna stvar mi se žale non-stop i kažu da sam ispao pametan što nisam i ja prešao. Ja im kažem da sam samo sačekao da čujem njih, pa da onda vidim da li da prelazim ili ne. Zadovoljni su penzosi koji gledaju pink i rts, pošto plaćaju manje, internet ih ne interesuje, a najzadovoljniji je ex-upravnik zgrade koji je mešetario oko ugovora i uzimao proviziju.
Cak i da SBB nije dobar (a prezadovoljan sam), opet bih bio na njihovoj strani jer je to jedina firma koja sprecava totalni monopol u ovoj drzavi.
Posle svinjarije sa kupovinom O2 i Prve od nasih para, nije mi jasno kako iko moze biti na strani MTS-a (osim ako nije clan stranke, naravno).
Ne radi nego prebacuje na sajt SBB-a. Možda što sam na mts mreži...
Napisao sam, u dva prethodna posta, da je SBB divlja gradnja, da koriste tuđu infrastrukturu nelegalno, da kradu struju...
I kakve veze s mozgom ima sve ovo što vi pišete, osvrćući se na te činjenice?!?! Kakve veze ima to što ste vi zadovoljni njihovim internetom?!?! Sa izborom TV kanala?!?! Ja TV ne gledam skoro 30 godina i ni jednu jedinu reč o tome nisam napisao?!
Kakvim moždanim aktivnostima ste zaključili da je narod "glup", "tupav" itsl. na osnovu toga što je onaj Vesić pokazao SBB-ove kablove u toplovodu?!?!
SBB je u prvoj polovini 2000-ih, kada je došao u Beograd, pokupovao dotadašnjih 50 kablovskih provajdera. I sad vi stručnjaci objašnjavate šta su kartelizacija i konkurencija?!?!
Koji organ može neko koristiti za razmišljanje i zaključiti da sam ja "Acin bot" zato što mi SBB krade struju i što ja o tome javno pišem?!?!
O kakvom se ovde "totalitarizmu u kome svi mislimo isto" i "napadima" radi?!?! Ja pišem o SBB-u na temi o SBB-u i ni jednom rečju do sada se nisam bavio time da li je neki član foruma "bot", "navijač" itd...?!?!
Forumi posrću kada se, između ostalog, članovi počnu baviti ličnošću drugih članova umesto onoga što su oni napisali, a što upravo vi radite!
Koncentrišite se malo na napisano, umesto što živite tuđe živote.
Dakle...
Da li je tačno da SBB gradi na divlje? Da li je tačno da koriste tuđu infrastrukturu nelegalno? Da li je tačno da kradu struju?
Ajde to da čujemo?
Ako znate za primer neke veće divlje gradnje u Evropi od SBB-a koji je premrežio po krovovima i drveću pola Balkana, vi slobodno napišite? Ja ostavljam mogućnost i da grešim.
Nemojte se ustručavati? Ajde to da čujemo, namesto što se bavite time ko je "bot"?
Od 4.5 godine kako plaćam i koristim D3i oko 4.2 (tj do beše aprila ove godine) nisam mogao na kompu da gledam kanale koji je sam platio i koje mogu da gledam na risiveru povezanom na TV
Pa, možeš ti i odmah da vratiš opremu. Ja sam im sve vratio onog dana kada sam podneo zahtev za raskid, tada sam i platio to što treba za narednih mesec dana. Doduše, ja sam net imao kod mts-a pa mi je bilo svejedno. Oni će ti svakako isključiti signal tog poslednjeg dana.
@RingeRaja: Zato što može da ga gleda skoro svako svuda osim korisnika zlog Telekoma? Taj stream na zvaničnom sajtu možeš da gledaš iz Francuske za dž a u Srbiji ne može jer ne valja ti IP adresa?
Tj radi stream i sa Telekom IP-a ako znaš link do stranice sa web player-om jer su istu sakrili i namestili da redirectuje na SBB stranicu za kupovinu Eon usluge.
Od 4.5 godine kako plaćam i koristim D3i oko 4.2 (tj do beše aprila ove godine) nisam mogao na kompu da gledam kanale koji je sam platio i koje mogu da gledam na risiveru povezanom na TV.
Kad su konačno promenili da i dodatna usluga radi kako nalaze i zdrava logika naravno da su odlučili da će da ukidaju "staru platformu" ne bi li korisnici isti paket kanala umesto 1090 din plaćali 1499 din + takse & rente.
Zbog takvih poteza su oni banditi a država je banana država. Da se takvi anti-kompetetivni potezi tolerišu bez ikakvih kazni godinama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari