renne
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.07.2007
- Poena
- 545
Moja oprema
- Laptop
- HP Omen 16.1
- Mobilni telefon
- Samsung Note 20 Ultra
- Pametni uređaji
- Samsung GW 42
- Pristup internetu
- Optički internet
Nas danas zvali da nam uključe HBO i HBO OD do 1.11.
Meni su odmah pustili punu brzinu, tj. nisu odlazili dok nisu proverili da je full.
Što se tiče usporenja prvih desetak sekundi, to je normalno.
Definitivno je dobro u napred odrediti trasu kablova. Ja sam razmisljao da postavim ont u krajnju sobu,medjutim totalno bez veze zbog povratnih kablova, tako da sam opticki kabl uveo tek 5m u stan i postavio ont u predsoblje. Lan kabl do racunara je oko 20m, pingovao sam google blizu sat vremena i okacicu sliku rezultata.
Cini mi se da je i dalje sve jos u fazi testiranja mreze, valjda prvih 24h tako da mi je i brzina simetricna ali manja. Proverio sam Tv kao i VoD i sve radi kao sto je i navedeno u ugovoru, ni jedna usluga nije uskracena. Primetiosam da je Epic drama za zahtev nesto osakacen, da imaju samo 4ri naslova dok na SBB u tom paketu na zahtev ima 10 naslova vise, da li je to neki bug kod mts aplikacije ne znam ali bi valjda trebalo da bude isto kod svih operatera. Imam i dobru informaciju za korisnike koji poseduju americke televizore NTSC sistema da ih tv box prepoznaje normalno i da je slika u boji bez ikakvih smetnji sto znaci da tv box pegla sliku verovatno na svim sistemima. Ostaje da puste full net brzinu i fixni i da vidim da li ce posle toga biti malog usporenja pojedinih kanala pri prebacivanju, mada sam negde naleteo na komentare da je za IPTV normalno da u tom slucaju pojavi kao slowmotion na sekundu ili krace...
Meni su odmah pustili punu brzinu, tj. nisu odlazili dok nisu proverili da je full.
Što se tiče usporenja prvih desetak sekundi, to je normalno.
Poslednja izmena: