Ja nemam hbo3 na cam modulu.
Inače, trazio sam zamenu za stb i čekam vec mesec dana da dođu.
Sta preporučujete? Skymaster hdxc2 ili taj horizont?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
+1. Da dopunim samo da je UO od 2 godine obavezna, i ne dobija se popust na osnovu nje, ne pise u ugovoru nista o tome.Dva su odvojena paketa, NIJE kombo i nema nikakvog popusta na osnovu UO.
Imam popust od 50%.
@DonVlad zar nisu jos prosle godine promenili zakon tako da sada korisnik moze da raskine ugovor bez ikakvih penala ako nije zadovoljan uslugom?
Imam paket, net only 300/60, koji sada više ne postoji.Meni takav paket treba,odnosno kada mi istekne ugovorna obaveza,ja bih da ostanem na tom paketu.Pa ostaju ti stari uslovi a gubis beneficije ako si ih imao
U svakom slucaju ne isplati se stari ugovor imati.
Plan je bio da United Group (SBB, Total TV, Telemach) kupi nacionalnu zemaljsku TV stanicu (Pink ili Prvu/O2) na kojoj bi emitovao neke ekskluzive koje je nakupovao za ceo region kao što je pokušala u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori i uspela u većini tih zemalja, ali je to blokirano iz političkih razloga pa je sad situacija takva kakva je.
Hvala puno na odgovoru.Ne. Nova S je ekskluzivan SBB-ov kanal i nema je niko drugi.
Plan je bio da United Group (SBB, Total TV, Telemach) kupi nacionalnu zemaljsku TV stanicu (Pink ili Prvu/O2) na kojoj bi emitovao neke ekskluzive koje je nakupovao za ceo region kao što je pokušala u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori i uspela u većini tih zemalja, ali je to blokirano iz političkih razloga pa je sad situacija takva kakva je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari