Vidim da se dosta ljudi žali očajnu strategiju preživelih, ali ljudi ne shvataju da pravih stratega među preživelima nema, zato i vuku loše poteze u poslednje dve sezone.
Pogledajte ko tu komanduje.
-Džon - odgajan kao glavni konjušar za Nedovu decu
-Deneris - odgajana kao jagnje za udaju
-Ser Davos - sitni švercer
-Midžet - život proveo život alkoholisan i koji razaznaje neke teorije iz knjiga.
-Džejmi - otac ga je spremao za ulogu stratega i vođe, ali on to nije šljivio, već je na jedno uvo ušlo, a na drugo izašlo.
-Sersei - koja je prisluškivala očeva predavanja, ali prisluškivanjem ne možeš sve i naučiti. Ona je nešto i najbliže strategu, ali šta vredi kad je luda.
-Sansa - o njoj ne treba ni da pričamo, isto odgajana kao jagnje za udaju.
-Varis - tabloid.
-Crv - učen samo da slepo poštuje naređenja.
Od koga tu očekujete da vuče strateške poteze?
Pravi stratezi su odavno mrtvi (Tivin, Ed, Rob, Stanislav, Rendil Tarli, Mens Rajder, Ruz Bolton, itd...) 😉
Teorija...
Euron budi Utopljenog boga i završava sa ovim jadnicim... Druga verzija: podiže krakena i imamo epsku borbu zmajeva i krakena
Nije lose. 😀 ... Mozda tad dobijemo Azor Ahaija i nzm, mozda bar nesto od prorocanstava koja su tu sedam prethodnih sezona. Sedam, ne i u osmoj.Teorija...
Euron budi Utopljenog boga i završava sa ovim jadnicim... Druga verzija: podiže krakena i imamo epsku borbu zmajeva i krakena
Ne verujem sta citam.. 😀Mislim da su neki od vas preveliki zaludjenici (barem po mome misljenju) za ovu seriju i desavanja u njoj... pamtite imena, toponime, prorocanstva, svasta nesto... bolje se zavalite udobno i gledajte ... ko moze neka uziva, kome ne odgovara uvek moze iskljuciti i na nesto drugo preci gledati ili raditi... 🙂
Hahaha jao najviše na svetu volim moje Srbe[emoji23][emoji23] Opet CIA i Marsovci umešali prste.Možda su ovo već prve vidljive posledice toga što je AT&T kupio Time Warner (time i HBO)... pošto po izjavama koje su davane nakon toga svima je jasno da će novo rukovodstvo da upropasti HBO...
Bolje da su admini otvorili temu za Game of thrones, ova će biti zagušena još mjesec dana.
Hahaha jao najviše na svetu volim moje Srbe[emoji23][emoji23] Opet CIA i Marsovci umešali prste.
Čoveče čime se mi bavimo. Očekujem neku katastrofu biblijskih razmera, ovo više ne ide ovako.
...
Nadali smo se da ce da srusi bitku kopiladi, a nije! Najbolja nije, a morala je biti, to je ono sto zameram!Hahaha jao najviše na svetu volim moje Srbe[emoji23][emoji23] Opet CIA i Marsovci umešali prste.
Čoveče čime se mi bavimo. Očekujem neku katastrofu biblijskih razmera, ovo više ne ide ovako.
Koja vrhunska epizoda. Mračna, da naravno mračna... kukali ste za zimom, evo došao NK, to je ta prava zima koja dolazi. Ne valja bitka, očekivali smo epsku... šta ste čekali sudar 100 milona CGI leševa na 100 miliona CGI ljudi. Jedna od najboljih, ako ne i najbolja, epizoda poslednjih par sezona. Fantastično
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ne bih se složio... Dosta je lošija od prve sezone koja je imala prilično nadrealan vajb, dok je 2. "zastupljena" tj sve je objašnjeno...American gods..... ko ce opet cekati nastavak...... dobra!
Uu, odlično, nisam ni znao da snimaju još, mislio sam da je gotovo.Extra odlican 5+ pocetak 6 sezone The 100, bas mi je sprao ukus zadnje epizode GOT-a. Jedini problem je sto se ne secam zadnje sezone, ali seticemo se vremenom. Ovo deluje odlicno na prvu loptu, jedva cekam sledecu.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari