Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nije ona na Discovery-ju?
Ili ce mozda biti o periodu pre svega ovoga, kada je ulazila u Section 31?

Svakako, svaka tematika Star Treka je dobra vest, samo keep it rollin' 🙂

Verovatno posle desavanja u ST: D (inace jeste na brodu)...
Ja sam ocekivao drugi ishod za nju:
kada sam skapirao da je ova sezona u stvari delimican origin story za "borzi", da ce ona postati Borg Queen, jer neodoljivo podscena na Alice Krige iz First Contact filma (best ST film ever btw)

Ali generalno mi ne uliva poverenje za vodecu ulogu, Mount je bas pokidao ulogu. Posle Stewart-a i Shattner-a (od koga je vidno pokupio najvise "fora") najbolji glumac za vodecu ulogu u ST seriji/filmu...

Borg Queen je valjda asimilovana kao klinka ispod 10 godina?

Svakako nam ostaje da vidimo, ali iz ovoga mogu dobre 3 serije da nastanu 🙂
Moze Section 31, Enterprise i Discovery da se nastavi.

I da, Maunt i Jeo su pokidali 🙂

Poslednja izmena:
Sto se tice humora meni two and half man i big bang theory ne mogu da dosade.
I ona serija Mick ali ne znam sta se desilo s njom.

Borg Queen je valjda asimilovana kao klinka ispod 10 godina?

Svakako nam ostaje da vidimo, ali iz ovoga mogu dobre 3 serije da nastanu 🙂
Moze Section 31, Enterprise i Discovery da se nastavi.

I da, Maunt i Jeo su pokidali 🙂

Tehnicki, alternativni univerzum, imaju "wiggle room"... Video si na kraju...

"Metnuh ti" spojler, leba ti... 🙂

Zar nije bilo price, ili mi se cini, da je i Patrick Stewart bio potvrdjen da ce "odraditi" nesto u seriji?
Tako da je moguce naslutiti kada/gde u buducnosti ce se odviti 3. sezona ili barem neka epizoda... 🙂

Poslednja izmena:
Nije problem, gledacu sutra u toku dana.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Odgledah prvu sezonu serije True Detective.
Izgleda da cu ja ovde biti jedan od retkih kome se ova serija nije dopala. Kakve li su tek one ostale dve sezone. Pogledacu i njih ali ne ocekujem nesto kada ova toliko hvaljena prva sezona nije ostavila utisak na mene.

Pogledaj. Ali prva sezona je definitivno "overhyped" 😉 Druga je meh, treća je približnija prvoj.

Ako mu se prva nije dopala, druge dve sezone bolje da zaobiđe.

Svojim gledanjem na silu ne treba nikome da se dokazujes. Zaobidji, nije da nema sta od drugih serija da se gleda...

Serija ima poseban vibe i totalno je van šablona. Legitimno je da se nekome ne sviđa.
Ja sam prvu sezonu prekinuo posle par epizoda, pa odgledao posle nekog vremena.
Nije moj fazon što svakako ne umanjuje kvalitet iste, prva sezona samo. Čini mi se da se taj vajb izgubio u drugoj i trećoj sezoni iz mnogo razloga al opet vredi pogledati

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Tako sam ja više puta pokušavao da igram The Witcher 3, ali džaba, nije to za mene. 😀 Hoću da kažem da se ne obazireš na ocene i ne gledaš nešto ako ti ne odgovara, ima toliko drugih dobrih serija, nemoj da se dosađuješ gledajući TD samo zato što se ostalima sviđa.

Ne znam za vas ali ja odlgedao s8e2. 🙂

Izgleda da cu ja ovde biti jedan od retkih kome se ova serija nije dopala. Kakve li su tek one ostale dve sezone. Pogledacu i njih ali ne ocekujem nesto kada ova toliko hvaljena prva sezona nije ostavila utisak na mene.

Ni meni se nije svidela s1.
Pogledaj Bosch. 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Realno, ako ti je prva sezona uzasna, onda ce ti se mozda druga svideti 😀 posto je barem meni prva odlicna, a od druge sam odgledao dve ili tri epizode... i osecao sam se kao da sam sa Hajdi Klum presao na Micu Trofrtaljku...i to nezapranu.

Dacu sansu drugoj sezoni. Ako ne ide necu siliti.
Naravno uvek ima serija koje mogu da se gledaju. A kao sto se zna ukusi su razliciti.

Poslednja izmena:
Kakva epizoda got, prosto bih najradije zaspao sad i probudio se za sledecu... Kako dodati spojler da ne pisem o epizodi u normalnoj poruci?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ako je budzet za osmu sezonu GOT po epizodi kako oni sami kazu 10 miliona , prve dve epizode su snimljene za cirka pola miliona!Nadam se da ce se budzet preliti u ostale cetiri epizode.
Druga epizoda je totalno mrtvilo, ako izuzmemo jednu scenu gde, ajde da ne spojlujem ko , vodi bitku sa jednookim pitonom!

Meni je atmosfera cele epizode odlicna, pogotovo kako se primice kraju... Naravno od sledece epizode ocekujem festu, cak idem do kladionice da bacim neke opklade [emoji23]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

I kako sad dočekati sledeći ponedeljak?

btw druga epizoda odlična, ne znam što se žalite...

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno