Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ja sam prism green, dugo nista lepse nisam video. Posle decenije crnih telefona bas mi je osvezenje

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Napokon i oni da ubace neku zanimljivu boju.... A kad se setim koliko mi se svidela ona crvena na ip 8.......

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Uf da da da da, crveni je bio pogodak veka, ja ga nosio mesec dana zbog lepote

Gde nalazite dobre futrole za samsung telefone? a da nije ali da ne cekam.Sve gledam da li ce da padne. Kakva su iskustva sa ovom clear view futrolom, da li vredi tih 60 eura??

Licno futrole uvek uzimam u Samsungu, led, clear ili kožu kao ovog puta za 10+ i nemam niti jednu zamerku, kosta ali vredi.
9f7d0d8624f77272f974e7c673f25fd6.jpg
2ceb396d63d6ff41aa5dc9bab5bed696.jpg

Ja sam nabavio pri kupovini s10+ samsung original zadnju masku ali nema zastitu ekrana, a mnogo me nervira kad je izgreban telefon a i greota ovakav ekran da se unisti... zato gledam sad sa da uzmem a da je dovoljno kvalitetno da izdrzi eventalni kljuc na ekranu ili pad..(Ja ga cuvam ali mali ukucani nisu uvek pazljivi :) )

Licno futrole uvek uzimam u Samsungu, led, clear ili kožu kao ovog puta za 10+ i nemam niti jednu zamerku,

Kako se zove ovaj icon pack koji koristis? Jel su sve ikone okrugle?

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока

Sve sve, skoro sve.
c236c11b3dc5d171549b8578e51ef9b4.jpg

Poslednja izmena:
Jes vala to su najlepse ikonice za samsung

Edit: on ima 3,4 super teme

Poslednja izmena:
Gde nalazite dobre futrole za samsung telefone? a da nije ali da ne cekam.Sve gledam da li ce da padne. Kakva su iskustva sa ovom clear view futrolom, da li vredi tih 60 eura??
Ja imam clear view. Iako je najupotrebljivija jer vidiš AOD i za razliku od led View vidiš ko te zove isl.. ali se prlja maximalno i svaki otisak prsta je njen. Tako ako baš hoćeš original i flip onda idi na led view. Ako te ne mrzi da čistiš otisak onda clear view.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Pa ako sacekas par mjeseci, spasce cijena i s10, pa uzmes s10 :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

S10e je prava stvar. Bolji od običnog s10 svakako. Ko bas žudi sa edge ekranom, telephoto kamerom i losijom baterijom samo napred, kao model mislim da je potpuni promašaj. Ili s10e ili s10+ imaju smisla za kupovinu. Dimenzije s10e su odlične, ja sam se preporodio.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Čudi me da s10e ima bolju bateriju od s10.. jedino ako 2k ekran urnise bateriju

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ne moze S10e da bude nikako bolji od S10. Ali nikako. Jedino u finansijskom smislu. A tek pozadi je retko ruzan :)
Budite realni malo.

P30 Pro

Nije mi prioritet edge ekran. Cak mi i godi sto s10e ima ravan ekran, pun pogodak!
S10 ne dolazi u obzir zbog otiska prsta na ekranu.
Tako da ili s9+ ili s10e kroz par meseci.
Prioritet kao sto rekoh su kamere, i baterija.

Ne moze S10e da bude nikako bolji od S10. Ali nikako. Jedino u finansijskom smislu. A tek pozadi je retko ruzan :)
Budite realni malo.

P30 Pro
A u čemu je pozadi ružniji? Što nema telephoto kameru? Ionako svi idu u masku tako da dizajn nema nekog velikih smisla. Evo ja cu ti iz svog ugla reci zašto je bolja kupovina. Ako gledamo iz ugla nekoga kome treba mali telefon, s10e je pravih dimenzija, dok za s10 to ne može da se kaže. Ima ravan ekran što je prednost velika, lepše leži u ruci bas zbog tog ravnog ekrana i ima bolju bateriju. Ono što mu fali u odnosu na s10 je telephoto kamera koju nikada I ne koristim, 2gb rama manje koje većina korisnika nikada neće primetiti u radu, i otisak ispod ekrana koji ne radi ni upola dobro kao kapacitivni na s10e. I uz sve to je jeftiniji.

Ne samo da je ružniji od s10 nego izgledom uopšte ne spada u neku višu klasu telefona. Pomislio sam da je neki kinez dok sam razgledao telefone. S10e dolazi u obzir samo ako je cena presudan faktor. Sve ostalo je na strani veće braće.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

A šta ćes da kažeš ukoliko neko ne voli edge ekrane?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

E lepo si napisao "bolja kupovina" tebi. Mom ocu je jos bolja kupovina neki telefon od 100e. Covek telefonira, cita vesti i stavi 500e u dzep ;) jer ostalo mu je nebitno. Ni rezolucija, ni performanse niti kamera.
To sto tebi nisu bitna 2gb rama, bolja rezolucija displeja, bolja kamera, izgled to je nesto drugo. S10 je klasa za S10e ako ne i dve.

P30 Pro

Konačno
9b9d9c39825a399822cf3bfbf83ced64.jpg

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Meni s10e presladak. :d Prava priča, prava veličina, ravan ekran. Još da ima srazmerno manju rupu (prednju kameru) bilo bi super. :)

E lepo si napisao "bolja kupovina" tebi. Mom ocu je jos bolja kupovina neki telefon od 100e. Covek telefonira, cita vesti i stavi 500e u dzep ;) jer ostalo mu je nebitno. Ni rezolucija, ni performanse niti kamera.
To sto tebi nisu bitna 2gb rama, bolja rezolucija displeja, bolja kamera, izgled to je nesto drugo. S10 je klasa za S10e ako ne i dve.

P30 Pro
Ajde malo pojasni sta znaci bolja kamera, posto s10e ima identične kamere, osim te telephoto koja ne treba nikome. Rezolucija takodje, posto su svi default 1080p rezolucije. Čak i kad prebacis s10 na veću rezoluciju čisto sumnjam da možeš da primetis bilo kakvu razliku. Verovatno ti je ta [emoji381] na s10+ pomutila razum.

Ne samo da je ružniji od s10 nego izgledom uopšte ne spada u neku višu klasu telefona. Pomislio sam da je neki kinez dok sam razgledao telefone. S10e dolazi u obzir samo ako je cena presudan faktor. Sve ostalo je na strani veće braće.

Izgleda kao iphone xs, otprilike su tih dimenzija i oba imaju ravan ekran. Sta tu tacno izgleda kineski i jeftino?

Po čemu je bolja kamera na S10 od "e" modela, ako bi trebali imati potpuno iste kamere, osim jednu manje?! S10e u rozoj boji izgleda prelepo.
Meni je jedino žao što nisu stavili u "e" model SD710 i samim tim još smanjili ceno. A čisto sumnjam da bi se u bilo kakvom radu osetilo. I najzad bi neki model, a da nije premijum imao premijum kameru i sasvim pristojne performanse, a da nije top procesor.

Послато са HTC U12 life уз помоћ Тапатока

I meni se uživo nije svideo s10e. Zadnji deo je jako čudan. Kao da su se vratili 3 godine unazad sa dizajnom.

Licno futrole uvek uzimam u Samsungu, led, clear ili kožu kao ovog puta za 10+ i nemam niti jednu zamerku, kosta ali vredi.
9f7d0d8624f77272f974e7c673f25fd6.jpg
2ceb396d63d6ff41aa5dc9bab5bed696.jpg

Mnogo mi je žao što ova kožna futrola nema onu teksturu kao na s7 edge što je imala :(

A što se tiče to kako je s10 2-3 klase iznad s10e, reći ću samo da ne kupuju svi telefon radi wow efekta dok stoji na stolu, kao i da se ukusi razlikuju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja ne znam kako po vama postoji razlika u ruci kada s10 i s10e stavite u kejs (identična širina i debljina ) ? Bez kejsa i razumem pošto ravan ekran sigurno lepše leži u ruci

Sent from my MI 8 using Tapatalk

A u čemu je pozadi ružniji? Što nema telephoto kameru? Ionako svi idu u masku tako da dizajn nema nekog velikih smisla. Evo ja cu ti iz svog ugla reci zašto je bolja kupovina. Ako gledamo iz ugla nekoga kome treba mali telefon, s10e je pravih dimenzija, dok za s10 to ne može da se kaže. Ima ravan ekran što je prednost velika, lepše leži u ruci bas zbog tog ravnog ekrana i ima bolju bateriju. Ono što mu fali u odnosu na s10 je telephoto kamera koju nikada I ne koristim, 2gb rama manje koje većina korisnika nikada neće primetiti u radu, i otisak ispod ekrana koji ne radi ni upola dobro kao kapacitivni na s10e. I uz sve to je jeftiniji.

Ne može nikako ravan ekran da leži bolje u ruci od zakrivljenog. Ja sam jedan od tih korisnika koji su prezirali prelazak sa ravnog Note-a na zakrivljeni S9 kada mi se smučilo da nosim ogroman telefon, a svaki manji od Note-a je imao zakrivljeni... i tvrdim da nema lepšeg osećaja od držanja klasičnog s8 i s9 u ruci, pogotovo posle velikog ravnog ekrana. Iako mi za oko i funkcionalnost i dalje nedostaje ravan ekran i smatram da bi Note morao da ima ravan ekran kako bi ispoljio maksimum svojih mogućnosti, nikada više ne bih da uzimam u obzir veliki i ravan ekran. S9, a pogotovo S8, su savršenstvo u ruci. Na 10 seriji su ionako još više smanjili edge pa je još i "ravniji" u odnosu na seriju 8.
To što kažeš da dodatnih 2gb rama neće niko koristiti, to je površno. Ako ih ti ne koristiš ima onih kojima to znači. Od 4gb na S9 jedva je 1 slobodan, a nisam zahtevan korisnik. Pomirite se sa tim da i "obične" svakodnevne aplikacije odavno više nisu nezahtevne i logično je da će bolje raditi s10 posle nekog vremena nego li E sa 2gb manje.
Ok je da kažeš da TI više voliš tako i TEBI je bolje tako, generalizovanje je glupo i uzaludno prosipanje mudrosti bez argumenata.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno